site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuklu Yerel Sanatçı Devran’dan İddialı Klip Çalışması

Selçuklu Yerel Sanatçı Devran’dan İddialı Klip Çalışması
05.04.2018
A+
A-

Selçuklular onu Müzikte kullandığı Mahlası Devran olarak tanıdı. Başarılı performansı ile Selçukluların büyük beğenisini toplayan genç Sanatçı Mahlası Devran (Oğuzhan Nuh Bellik), “SADAKAT” adlı albümünde yer alan “SON VEDA” şarkısına oldukça iddialı bir klip çekti. “SON VEDA” klip’i YouTube’ta büyük beğeni toplarken, albümün diğer şarkıları ise önümüzdeki günlerde sevenleriyle buluşacak.

Uzun yıllardır müzikle uğraşan ve bu konuda ilçede ve bazı çevre ilçelerde çeşitli konserlerde sahne alan Selçuk’un Yerel Genç Sanatçısı Devran, oldukça iddialı bir albümle sevenleri ile buluşacak. Uzun süre üzerinde çalıştığı “SADAKAT” adlı albümde yer alan “SON VEDA” adlı şarkısına klip çeken Genç Sanatçı Devran, çekimlerin birçok bölümünü Şirince ve Selçuk’un önemli noktalarında gerçekleştirerek, ilçenin de tanıtımına katkı sundu.

YouTube sayfasından paylaştığı “SON VEDA” izleyenler tarafından büyük beğeni toplarken, “SADAKAT” adlı albümde yer diğer şarkıların tanıtımının da önümüzdeki günlerde yapılacağını belirtildi.

Sanatın vazgeçilmez dallarından biri olan Müziğin insan yaşamında büyük önem taşıdığına dikkat çeken Selçuklu Genç Sanatçı Devran (Oğuzhan Nuh Bellik), çok yakında dinleyicisi ile buluşacak olan “SADAKAT” adlı albüme destek veren Mix ve Mastır PMC Yapım Harun Adil, Toprak Kardeşler Erdal Toprak, Müzik ve Prodüksiyon Voay Beat ve Terminal Yapıma, Klip Çekimlerinde Levent Fotoğrafçılık Levent Albeyoğlu’na, Montajda Barış Akbay’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Selçuklu Genç Sanatçı Devran, “SADAKAT” adlı albümün ardından Mayıs ayında ise Single çalışması ile müziğe devam edeceğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.