site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuklu Sinemacılardan Bir Aksiyon Filmi Daha

Selçuklu Sinemacılardan Bir Aksiyon Filmi Daha
12.07.2012
A+
A-

İlçemizde sanata merakı bulunan birçok genç, kendi imkânlarıyla isimlerini duyurarak büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Levent Albeyoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı Malathion adlı film 13.07.2012 Perşembe günü saat:21.00 de 14 Mayıs Mahallesi 4011 sokaktaki evinin bahçesinde yapılacak.
Çekimleri Selçuk’ta yapılan ve Artemis Productions tarafından çekilen Malathion sinema filmi görücüye çıkıyor. Yönetmenliğini Levent Albeyoğlu’nun gerçekleştirdiği filmin konusu dünyayı yönetmek isteyen şeytani bir yapılanmayı konu alıyor ve bu yapılanmaya karşı Türkiye’de kurulan Tsunami Suikastçılar Konseyi isimli bir gizli örgütün ürettikleri kimyasal bir bombayı korumaya çalıştığını anlatıyor.

Sinemaya  Filmlere ve kamerasına gönül veren Levent ALBEYOĞLU bu filminden öncede 3 film yönetmiş, Bunlar: Wetrix – wet, Darbe, Son Kurşun filmleri  Çektiği filmlerin kurgusu genellikle suç ve suçlular üzerine dönmekteymiş. Levent ALBEYOĞLU  “MALATHİON” adını verdiği filmin konusunu şöyle anlatıyor.

Dünyayı Yönetmek isteyen Şeytani bir yapılanmanın, Ortadoğu sorumlusu Mr. Mcfly En tehlikeli Lideri olan Patrick Fenne ster ve Ekibini Türkiye sorumlusu seçer. Görevi Ülkenin gündemini sürekli meşgul edip (Medya, siyasi ve terörü kullanmak gibi) Alttan planlarını yürütmektedir. Bu esnada Türk gizli istihbarat servisi olan Tsunami suikatçileri konseyi (TSK) bünyesindeki bir bilim adamının Malathion ismini verdiği Kimyasal bir bomba icat eder. Fennester bu Bombanın varlığından haberdar olunca Görevine ara verip Bu bombanın peşine düşer. Bu süreçte İsmini yıllardır bildiği ama yüzünü henüz kimsenin bilmediği Baron kod adlı Tsunami üyesi, Fennesteri çok zorlayacaktır… Türü Aksiyon, Siyasi ve terör olan “MALATHİON” filmi Tamamen Hayal Ürünü Olduğunu Gerçek yaşamla hiç ilgisi olmadığını da belirtiyor.

13.07.2012 tarihinde yönetmen Levent Albeyoğlu’nun 14 Mayıs Mahallesi 4011 Sokaktaki evinin Bahçesinde galası yapılacak filmin  Oyuncu Kadrosu ise;
Necip DÖNMEZ – Sadettin TARHAN – Ömer Suat ÇAKIR – Metin DAĞDELEN – Oğuzhan AYDIN – Abdurrahim YILDIZ – Ersin ÇAVUŞOĞLU – Gürcan BAYAR – Ali PALAMUTÇU – Mehmet ÖZAY – Edge ELEKLER – Murat TURİNG – Osman ÇELİK – Sidar BEYAZ – Murat ALPÇETİN – Mehmet ALPÇETİN – Serdar CAN – Ayhan DÖNMEZ – Nejat BOZKURT – Mete DÖNMEZ – Ercan KÖTEK – Enes DEMİRHAN – Hüsnü ALPÇETİN – A.Levent  ALBEYOĞLU – Gürsel KOÇER.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ga6AYySHeFU&list=UUDdm85PUBIOParXfufw2IRw&index=2&feature=plcp[/youtube]

Haber: Mehmet UYAROĞLU

YORUMLAR
  1. Gökcen Yaman dedi ki:

    Basarilarinizin devami dilegiyle. Levent cim filmin 2 bölümünü Almanya.da baslatiyoruz. hatta icine isvicre ve avusturya yi da katalim.

  2. Artemis Productions dedi ki:

    Tamam Gökçen Bey bu teklifiniz bizi çok mutlu etti… Senaryo çalışmları ona göre kurgulancak.. Ayrıca Sayın Albeyoğlu Galaya Gelecekmisiniz diye soruyor…

  3. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    Basarilar diliyorum, tum selçugumuzun gençlerimize destek vermesini istiyoruz…