site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuklu Kadınlar Levent Görür diyor

Selçuklu Kadınlar Levent Görür diyor
16.03.2019
A+
A-

Selçuk İYİ Parti İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu program Yandım Çavuş Restaurantta yapıldı. Yoğun bir katılımın olduğu programda Selçuklu bayanlardan İYİ Parti Adayı Levent Görür’e tam destek çıktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda ilk konuşmayı İYİ Parti İlçe Başkanı Nalan Akduman yaptı. Nalan Akduman yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; ‘‘Bizler Selçuklu bayanlar olarak İYİ Parti’nin zaferi için gece gündüz demeden çalışacağız. Selçuk halkı artık İYİ Parti’nin zaferini istiyor. Çaldığımız her kapıda bunu görüyoruz. Bizler İYİ Parti olarak tüm kesimlere kucak açtık. Her kesimin oyuna talibiz. Hedefimiz herkesi tek çatı altında İYİ Parti de buluşturmak. Levent Görür’ü Selçuk Belediye Başkanı yapmak” dedi.

Nalan Akduman’ın ardından kürsüye Levent Görür’ün çağrılması ile salonda büyük bir coşku oluştu. Seçim şarkısı eşliğinde sahneye gelen Levent Görür’e Selçuklu bayanlar alkışlarla destek verdi. Görür yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi;

“Bugün beni gerçekten çok duygulandırdınız, onur verdiniz, şeref verdiniz, hepiniz bu salona hoş geldiniz. Bizlerin arkasında ne Belediye gücü var, ne de iktidarın gücü var. Hepiniz buraya bir menfaat gözetmeden aslanlar gibi bu kardeşinizi desteklemeye geldiniz. Kimse size buraya geldiğiniz için ne paralar verdi, ne de vaatlerde bulundu. Bu yüzden diyorum ki biz bu seçimi alacağız. Allah hepinizden razı olsun. Selçuk’un kadınları, anneleri, bacıları, kardeşlerimiz bugün buraya gelerek hepiniz bana sahip çıktınız. Tekrar tekrar teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Bugün burada Allah’ın izni ile sizlerin sayesinde bir meşale yakacağız. 31 Mart akşamı inşallah bu meşale bütün Selçuk’u aydınlatacak.

TAVUKLU PİLAVLAR İLE SALONLAR DOLMUYOR

Burada sizlere fazla ikramlarda bulunamıyoruz. Karınca kararınca bir gece yaptık, fazla imkânlarımız yok. Ama görüyorum ki gönüllerimiz bir, sizler yine beni yanıltmadınız, geldiniz bu salonu doldurdunuz. Bu kardeşinizin canına can kattınız. Allah tekrar tekrar hepinizden razı olsun. Zaten görüyorsunuz, her gün pilavlar, tavuklar, lokmalar, kahvaltılar şunlar bunlar. İki rakibim var maşallah üçer dörder milyon para harcadılar. Selçuk’un dertlerine çözüm bulmak için yollara çıktılar. Bizse yine gönülden, kendi insanlarımızla kendi kardeşlerimizle, sizlerle birlikte kısıtlı bütçelerle elimizden geldiğince Selçuk’un sorunlarını dile getirerek, bunlara çözüm önerileri sunarak tekrardan geldik. Valla tavuklu pilavlarla bu salonlar dolmuyor, başka çeşit aktivitelerle bu salonlar dolmuyor. Tek dolma sebebi birbirimize olan sevgimiz saygımız.

BEN SELÇUKLULARA HİZMETKAR OLMAK İSTİYORUM

Kadınlar isterse her şeyi başarır. Başta da söyledim ben çocuklarımız için yola çıktım. Siz de bu çocukların annelerisiniz. Bu yüzden bu kardeşinizi Selçuk Belediye Başkanlığına, ama koltuğa değil. Bakın diğer iki aday sadece koltuk istiyor, tek amaçları koltuk. Ben belediye başkanı olup, Selçuk’a hizmetkâr olmayı, sizin çocuklarınıza sizlere hizmetkar olmayı düşünüyorum. Siz bu çocukların anneleri beni o makama göndereceksiniz, ben o hizmeti yapamıyorsam nasıl bugün bana yolda hesap soruyorsanız yarın da hesap soracaksınız. İnanın ki seçimden sonra diğer iki adayı ne sokakta görebilirsiniz, ne mahallede, ne de çarşıda. Bunu kalben söylüyorum. Bayanlar şuan da bulunan 700-800 civarı bayan ve Selçuklu bayanlar isterse, Levent Görür’ü 31 Martta o belediyeye gönderir.

ONLARIN PARALARI VARSA BENİM İNANMIŞ ABLALARIM VAR

31 Martta kadar iki haftamız kaldı. Bu iki haftada kapı kapı dolaşıp bizim bir evladımız var bizim bir çocuğumuz var gerçekten kalbi temiz yüreği temiz diye bu çocuğu gönderelim diye konu komşuya, eşe dosta akrabaya gidecek misiniz? Benim için, Selçuk için, çocuklarımız için. Bakın fazla paralarımız yok dedik. İnternet, sosyal medya, reklamlar gibi fazla para harcayamıyoruz. Görselleri kullanamıyoruz. Ancak bire bir halka gitmemiz lazım, birebir insanlara gitmemiz lazım. 38.000 nüfusa ben yetemiyorum tek başıma. Bana bu konuda destek olacak mısınız? Ben de diyorum ki onların paraları varsa benim Selçuklu ablalarımın yürekleri var evelallah.

Allah için soruyorum size, Filiz hanım bu ilçede Belediye Meclis Üyesi değil mi? Aynı zamanda Büyükşehir’in Meclis Üyesi değil mi? Aynı zamanda Aziz Kocaoğlu’nun sekreteri değil mi? Ne geldi arkadaş Büyükşehir’den Selçuk’a? Allah için söyleyin ya ne geldi?

Osman Bey 5 yıldır Büyükşehir Meclis Üyesi değil mi? Belediye Meclis Üyesi değil mi? Hükümet’in İlçe Başkanı değil miydi? Hani hükümet imkânları gelecekti, sizden oy istediler geçen dönem. Geldi mi bir tane hükümet imkânı? Bakın bir İzban yaptılar Allah için dikkat edin, İzbanın üstüne hepsi sahip çıktı, hepsi kavga etti. İzbanın üstü için doğru mu? Peki altını su bastığında ne oldu? Ben oynamıyorum dediler, biz yapmadık dediler. Pisliği kimse kabul etmiyor, güzel şeyi herkes kabul ediyor. Onların Selçuk’a vereceği hiçbir şey yok.

KIZ ÇOCUKLARIMIZ SOKAKLARDA RAHATÇA GEZECEK

Hani derler ya bu ilçeye artık biraz da bir deli lazım. Hukukla düzenle Belediye Başkanlığı olmuyor. Yani hukuksuzluk demiyoruz, hukukla Belediye Başkanlığının olmadığını Cumhurbaşkanımız da söyledi geçenlerde. Belediye Başkanı cesur olacak. Elalemin çatısıyla, pazarcının tezgahıyla şunla bunla uğraşmayacak. Belediye Başkanı makamda da fazla durmayacak. Belediye Başkanı gezecek, halkıyla birlikte olacak. Selçuk’un sorunlarını yerinde izleyecek. Biz dersimizi çalıştık. Diğer arkadaşlarımız daha yeni çıktılar. Vallahi Allah da şahit, Selçuk halkı da şahit. Geçen dönem biliyorsunuz Belediye Başkan adaylığım vardı. Yani 2 ay kala seçimlere aday falan değildim Allah şahit, mecbur kaldık aday bulamadığımız için. Allah’a şükür aday olmuşum, sizler gibi güzel insanlarla haşır neşir olmuşum tanışmışım. O aldığımız güzel oy bizi de tekrar aday olmaya itti. Biz 1000 lerle başladık 5000 leri geçtik, inanın 10.000 leri rahat geçeriz. Benim üzüldüğüm şey şu, benim bir hayalim var önce onu söyleyeyim sonra üzüntümü söyleyeyim. Benim hayalim Selçuk’un sokaklarında, Pamucak’ta, Sıra Dut’larda, Kireçcili’de her mahallede bir kız çocuğun gece saat iki de elini kolunu sallayarak Selçuk’ta rahatça gezebilmesi benim tek derdim bu. Gezdireceğim.

Ben uçmadım diğer adaylar gibi. Teleferik diyorlar, kanal projesi diyorlar. Utanmasalar uzay üssü diyecekler. 30 yıldır aynı hikâyeyi dinliyoruz. Şimdi bir TOKİ çıkardılar tekrar. 5 sene önce de seçim vaatleriydi. Temel attılar tabela koydular 5 yılda tabela çürüdü onu da hurdacılar çaldı götürdü, tabela da yok şimdi tekrar çaktılar. Hatta buradaki aday diyor ki 3000 konut vericem Selçuk halkına diyor. Ama Tayyip Erdoğan açıklama yapıyor diyor ki İzmir’e 2500 konut vereceğiz bütün İzmir’e. Yani buradaki 3000 konut veriyor nereden veriyor onu da bilmiyorum. Yani hükümetin Selçuk’umuza vereceği bir şey yok, büyükşehir’inde Selçuk’umuza vereceği bir şey yok.

ÜRETİCİNİN ÜRÜNÜ DEĞERLENECEK

Ablamıza soruyoruz, sosyal demokrat olduğunu söyleyen diğer adaya projeniz ne diye, o da diyor ki siz isteyin biz yapacağız diyor. Bugüne kadar siz isteyin ben yapacağım diye bir proje duydunuz mu? Ben duymadım. Ama Levent Görür Selçuk’un gerçeklerini biliyor. Çünkü Levent Görür Selçuk’un evladı. O yüzden oturdum 5 yıl boyunca projelerimi yaptım. Bir meyve suyu fabrikası projesi ile, üreticilerin ürünleri değerlenecek. 50 tane genç ekmek yiyecek. Aynı zamanda üretici para kazanacak. Bir nar ekşisi tesisi ile 30 bayan ekmek yiyecek, Belediye para kazanacak. Dedik ki reçel tesisi meyve bizde değil mi? Şirince’de yılda 1 milyon kavanoz reçel satılıyor arkadaşlar. 10 liradan hesaplasan 10 milyon yapıyor. 50 tane ablam oradan reçel fabrikasından ekmek yese üreticinin ürünü değerlense, Belediye de para kazansa çok mu zor bunlar? Bir tesisin maliyeti 1,50 milyon lira, sadece Osman Başterzi’nin belediyeye sattığı masa sandalye 800.000 lira, biz o paraya bir tesis yaparız.

Pamucağı 80’li yıllara döndürecem, şuan Pamucakta 17 büfe ruhsatı var. Parasızlıktan büfeleri yapamıyorlar. 17’yi ben 34 yapacağım, 8 tane de tatlı su etrafına, bölgemizde ki ilçeler Pamucağa gelecek. 80’li yıllardaki gibi Torbalı’yı, Ödemiş’i, Tire’yi tekrar Pamucağımıza getireceğiz. Aynı zamanda 40 aile ekmek yiyecek.

BELEDİYEYE ALACAĞIM YALANLARIYLA BU İŞ OLMAZ

Yalanlarla çocuğunu belediyeye alacağım, ablanı belediyeye alacağım, öbürü de başlamış Büyükşehir’e alıyor herkesi. Osman Bey belediyeye alıyor, Hükümet Konağına alıyor, diğer aday Filiz Hanım da Büyükşehir’e ama ne zaman biliyor musunuz? 31 Marttan sonra, yerseniz…

ÇOCUKLARINIZIN DUYGULARIYLA OYNATMAYIN

Ben çocuklarımızın duygularıyla oynamıyorum. Bugüne kadar kimseye belediyeye alacağım sözü vermedim varsa içinizde söylediğim söylesin. Bunlar artık çocuklarımızın duygularıyla oynamaktan vazgeçsin, lütfen siz de çocuklarınızın duygularıyla oynatmayın. Bir an önce Selçuk’un gerçekleriyle yapılan projeleri hep beraber hayata geçirelim. Selçuk’a para akışını başlatalım.

Şirince otoparkından yıllık kaybımız 5 milyon lira. Neden biliyor musunuz? İyi yönetilmemekten. 5 milyon ne demek? Belediye işçilerinin 5 aylık maaşı demek. Bu çocuklar para alabiliyor mu? 3 ayda 4 ayda bir alabiliyor. Hesap ortada, bizim ne büyükşehirle ne hükümetle işimiz yok. Sadece değerlerimizi katma değere çevireceğiz.

LEVENT GÖRÜR’ÜN DERDİ SELÇUK’UN ÇOCUKLARI

Bizim derdimiz uyuşturucu içen gençler, Levent Görür’ün derdi Selçuk’taki işsizlik, zeytinliklerde şarap içen çocuklar. Levent Görür’ün derdi bu. İşimi gücümü tasfiye ettim 5 yıldır bu iş için çalışıyorum. Bana zaman zaman bazı görevler verdiniz yıllarca görevler yaptım Selçuk’ta, siyasi partilerde, Ülkü Ocaklarında. Her yıl ufacık paralar emanet ettiniz 60-70 çocuk sünnet ettirdik. İnsanların derdiyle uğraştım, hastaları elimden geldiğince tedavi ettirdim, cebimde 5 liram varsa ekmek aldım bölüştüm. Sıkıntı yok ama bana bu büyük imkanları verirseniz, Levent Görür söz veriyor Selçuk’u uçuracak.

Bizim Meryemanamız var, Efes’imiz var, Artemis’imiz var, Pamucak’ımız var. Bunları hayata geçirebiliyor muyuz? Selçuk’a kazandırabiliyor muyuz? Hala yalanlarla gidiyor, hala… Son günlerde şunlardan muzdaribim; Osman abim zaten belli, o herkesi işe alıyor. Kim ne isterse veriyor, gerçekten söylüyorum. Ne isterse veriyor. Şu an bir tehlike gördü galiba, fazla para harcamayın demiş. Demek ki anket sonuçları kötü geldi.

EMEK HIRSIZLIĞI YAPIYORLAR

Diğer adayda; bizim genel anlamda ittifak yaptığımız CHP ‘nin adayı, şunu da tenzih ederek özellikle söylüyorum. Selçuk’ta CHP’nin binlerce şerefli seçmeni var. Bunlara benim bir tek kelimem yok. Ama şuan aday olan şahıs ve bunların ekipleri şunu yapıyorlar. Size şikayet ediyorum buradan; gazetelerde paralarıyla, anket şirketleriyle Filiz Ceritoğlu Sengel’i İYİ Parti Ve CHP’nin ortak adayı olarak gösteriyorlar. Ben burada gazoz ağacı mıyım? Levent GÖRÜR, İYİ Parti’nin adayıdır. Selçuk’u yönetmeye talip. Yazıktır, günahtır. Bir de halkçı bir parti. Gerçekten Atatürk’ün partisi halkçıdır emekçidir. Ama şuanki aday ve ekibi emek hırsızlığı yapıyor. Ben Selçuk İYİ parti’nin adayıyım. Bana kimse anlatamaz, ne İzmir gazetelerinde ne internet portalında her gün CHP’nin ve İYİ Parti’nin ortak adayı diye Filiz Ceritoğlu Sengel çıkıyor. Ayıptır, günahtır. Haber gönderdik, gazeteler üçüncü günün sonunda özür dileyerek haberleri kaldırdılar. Peki üç gün ne oldu? Üç gün boyunca algıyı halkın kafasına yerleştirdiler.

BEN BU İŞİ ASLANLAR GİBİ YAPARIM

Biz ev ev dolaşıyoruz, duyuyoruz. Bakın canlı şahitlerimiz var, ev ev dolaşıyorlar. İYİ parti seçime girmiyor diye, kim diyor bunları? Ev ev dolaşan başka bir grup söylüyor bunları. Yazıktır, günahtır. Seçim çalışmanızı yapın, bana hırsız deyin, uğursuz deyin, boyu 1,75 yapamaz deyin, kilosu 80 beceremez deyin. yeteneği yok deyin, bunları deyin hepsi kabulüm. Ama emek hırsızlığı yapmayın. Onlar istese de istemese de ben bu işi aslanlar gibi yaparım!

En büyük güç halkın gücüdür. Halkın gücü olmadan hiçbir şey olmaz. Bugün beni buraya getiren, bu yolculuğa çıkaran sizlerin gücüdür, sizlerin sevgisidir, halkın gücüdür.

Bu yolculukta muvaffak olacağımızdan hiç kuşkum yoktur. Seçim gününe kadar hep birlikte koşacağız, hep birlikte coşacağız.

Her gün bir kartopu gibi büyüyerek, çoğalarak yeni Selçuk heyecanını tüm Selçuklulara yaşatacağız.

Seçime kadar gece gündüz çalışacağız. Her mahalleye, her sokağa gireceğiz, her eve tek tek girip her yurttaşımızın elini sıkacağız. Kadınlarımızla beraber, gençlerimizle beraber koşacağız.

Gelin bu kardeşinize sahip çıkın. Selçuk’un geleceğini hep birlikte kurtaralım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.