site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuklu Kadınlar Hitit Otel de buluştu

Selçuklu Kadınlar Hitit Otel de buluştu
04.02.2015
A+
A-

selcukmhp-kadin-kollari (2) Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ‘Dayanışma Çayı’ düzenledi. Hitit Otelde yapılan etkinliğe katılım büyüktü. Selçuklu kadınların büyük ilgi gösterdiği programda kadınlar gönüllerince eğlendiler. Toplantının açılış konuşmasını yapan Selçuk MHP Kadın Kolları İlçe Başkanı Nilgün Çelebi, yaklaşan genel seçimlerde kendilerini zorlu bir sınav beklediğini söyledi.

MHP Kadın Kolları Başkanı Nilgün Çelebi sözlerine şöyle devam etti; “Ülkemiz çok önemli bir dönemeçten geçiyor ve 7 Haziran seçimleri bu ülkenin geleceğiyle ilgili çok önemli bir yol ayrımı. Bu ülke ya hür ve bağımsız olarak yaşamaya devam edecek yâda bu ülkenin bölünmesi için şimdiden seçim meydanlarında yeni bir anayasa ile bu ülkeyi eyaletlere ayırmaya çalışanlara yol verilecek. Ama ben öyle inanıyorum ki bu ülkeyi seven insanlar, bu ülkeyi bölmek isteyenlerden çok daha fazla olacak ve sandıklardan inşallah üç hilaller çıkacak. Benim sizden ricam memleketin geleceği için çocuklarınızın geleceği için bu ülkenin geleceği için hür ve bağımsız olarak yaşaması ebed müddet düşüncesiyle sonsuza kadar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına bir mekân olması için bu seçimi bir fırsat bilip bu garabeti 7 Haziran da sona erdirin. Adım atmadık sokak, ziyaret edilmedik mahalle ve sorunlarını dinlemedik vatandaş bırakmayacağız. Bu durum seçim çalışmalarımızın temel prensibini oluşturacak. Türk milletinin geleceğini siyaset cambazlarının eline bırakmamaya, son nefesimize kadar kararlıyız. Dünümüze, bugünümüze, geleceğimize sahip çıkmak, milletimize ve gelecek nesillerimize hizmet etmek yolunda gelin elinizi taşın altına koyun. Bende varım deyin. Ben kadınlarımızın bu konuda hassasiyetlerine ve sorumluluk duygularına güveniyorum” dedi.

MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi; “Öncelikle bu güzel organizasyonun yapılmasında emeği geçen, destek veren ve bu güzel geceyi şereflendiren tüm Selçuklu bayanlara çok teşekkür ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. 1917 lerin, 1918 lerin, Osmanlının çöküş dönemini ne yazık ki şuanda ülkemiz yaşıyor. Aktörler değişti ama zihniyet yine aynı. Damat Feritler vardı o zaman, İngiltere vardı, Fransa vardı Türk insanın dibine dinamit koymak isteyenler Türk vatanını bölüp parçalamak için her şeyi yaptılar. Aktörler değişti, o zaman hain 3-5 taneydi şimdi Ankara hain dolu. Ülkeler değişti Amerika, İsrail geldi bunların arkalarına. Oyun yine aynı oyun. Amaç son Türk yurdunu bölüp, parçalamak. Fakat Türk kadını olduğu sürece bunu başaramayacaklar. Nasıl ki Kurtuluş Savaşında Atatürk’ün arkasında Kara Fatmalar, Halide Edip Adıvarlar varsa bugünde Allah’ın izniyle Türkiye Cumhuriyetinin arkasında sizler varsınız. Sizler olduğunuz müddetçe de Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşacaktır. Siyasette de kadınların önemi çok büyüktür, kadınlarımız taşın altına elini koymalıdır. 7 Haziran seçimleri Türk Kadını içinde Türk Milleti içinde çok büyük önem arz etmektedir. 7 Haziran seçimleri Türkiye Cumhuriyeti’nin dönüm noktasıdır. Ya var olacağız, ya yok olacağız” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; “Benim için Selçuk çok farklı. İyi ki buradayım, sizlerle hasret giderdim. Selçuk’un kahraman kadınlarısınız hepiniz. Milliyetçi Hareketin çok değerli mensupları, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün tek teminatı, milli hassasiyeti olan hanımefendiler, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Bu ülke için hep birlikte koşturacağız, başka ülkemiz yok. Önümüzdeki 7 Haziran genel seçimleri çok önemli, bir dönemeç, bir karar anı, ülkemizin bölünüp bölünmeyeceğinin imtihanı. Asla ve asla ihmale gelmeyecek ve geçiştirilebilecek bir seçim değil. Başımızda 12 yıldır iktidar olan alaca karanlık partisi yani AKP var. 12 yıldır bu ülkede çevirmedikleri film kalmadı. Hırsızlığın, yolsuzluğun, hukuksuzluğun, adaletsizliğin pirim yaptığı, hukukun ayaklar altına alındığı bir dönemden geçtik hepimiz. Artık bu iktidara “dur” demenin zamanı geldi. İstikrardan söz ediyorlar, ülkede istikrar varmış. Evet, bazı konularda istikrarlı bir artış var, hırsızlıkta, yolsuzlukta, hukuksuzlukta, hak ihlallerinde, yasaklarda, şiddette, kadın ölümlerinde, bölücülüğün yükselişinde, işsizlikte elbette istikrarlı artış var. Biz bu ülkede, Çanakkale’de kurtuluş mücadelesinde Gazi olan Şehit olan insanların torunlarıyız, olar hainlerin torunlarıdır. Haklı olan kazanacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından Grup As’ın çaldığı şarkılarla kadınlar gönüllerince bir gece geçirdiler.

MHP KADIN KOLLARI BAŞKANI NİLGÜN ÇELEBİ’NİN KONUŞMASINI AŞAĞIDA Kİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.


MHP İLÇE BAŞKANI LEVENT GÖRÜR’ÜN KONUŞMASINI AŞAĞIDA Kİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞENOL BAL’IN KONUŞMASINI AŞAĞIDA Kİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

selcukmhp-kadin-kollari (3)

selcukmhp-kadin-kollari (5)

selcukmhp-kadin-kollari (4)

selcukmhp-kadin-kollari (6)

selcukmhp-kadin-kollari

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.