site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuklu Kadınlar 7.Kadın Festivali’nde

Selçuklu Kadınlar 7.Kadın Festivali’nde
04.03.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi yaptığı çalışmaları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen İzmir 7. Kadın Festivali’nde sergileyecek. Bugüne kadar çini, sim sırma, kırkyama kurslarının yanı sıra pek çok el sanatına ilişkin kursların da verildiği Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi kadınların sosyal ve kültürel gelişimine de katkı sağlayacak hizmetlerin de verildiği bir birim olarak varlığını sürdürüyor.

Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir Kadın Festivali’ne katılacak. 5- 8 Mart 2016 tarihleri arasında sürecek olan İzmir Kadın Festivali kapsamında stant açacak olan Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi kursiyerleri kadınlar el emekleriyle Selçuk’u bu önemli kadın festivalinde temsil edecekler.

5-8 Mart tarihlerinde İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Kadın Emeği Fuarına” katılacak olan Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezinde kurs gören kadınlar, kursta yaptıkları Çini, Sim Sırma ve Kırkyama eserlerinin görsel sunumunu ve satışını yapacaklar.

5 Mart 2016 Cumartesi günü saat 11.00’de Kültürpark 3 No’lu Hol’de açılacak olan “Kadın Emeği Fuarı’na belediyelerin kadın danışma merkezleri, kadın sivil toplum kuruluşları ve kadın dernekleri katılacak.

kadindanismamerkezi2

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Medarı iftiharımız, müstesna turizm elçimiz Burhan kardeşimiz iş başında. Aferin..