site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuklu Hakemin Hedefi Süper Lig

Selçuklu Hakemin Hedefi Süper Lig
14.07.2014
A+
A-

volkan-arkan

Selçuk Efes ve Belediye Spor Kulübü Derneklerinde yaklaşık 4 yıl futbol oynayan Volkan Arkan futbol yaşantısına hakem olarak devam ediyor.

HEDEF SÜPER LİG’DE DÜDÜK ÇALMA

Efesspor’da uzun yıllar futbol oynayan babası Tayyip Arkan’ın da desteğini alan genç spor adamının en büyük hedefi süper lig maçlarında düdük çalmak. Bu yıl yapılan hakemlik klasman sınavlarında başarılı olan Arkan, yardımcı hakem statüsüne terfi etti. Selçuk Efes ve Belediye Spor Kulübü Derneklerinde yaklaşık 4 yıl futbol oynayan Volkan Arkan, katıldığı hakemlik sınavında ilk 5’e girmeyi başardı. Yaklaşık 4 yıl boyunca İzmir’deki Amatör maçlarda hakemlik yapmaya başlayan Arkan ,“bu yılki başarımdan dolayı klasman teklifi aldım ve yapılan hakemlik klasman sınavlarında başarılı olarak yardımcı hakem olarak klasman atladım”dedi. Türkiye genelinde birçok maçlarda yarımcı hakem olarak görev aldığını kaydeden Volkan Arkan, hedefinin Süper Lig olduğunu kaydetti.

Bundan sonra çıkacağı maçlarda alacağı başarıya göre hakkında yılsonunda değerlendirme yapılacağını ifade eden Arkan,“ Bu sezon yapılacak tüm maçlarda gayret göstererek başarı elde etmeyi arzuluyorum. İstediğim başarıyı elde ettiğim zaman da hedefimdeki Süper Lig Klasmanına erişmiş olacağım. Bu anlamda bana bu hedefimde büyük destek veren başta babam Tayip Arkan olmak üzere tüm hocalarıma, takım arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
HABER: MEHMET UYAROĞLU

 

VOLKAN ARKAN

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Ali CAN dedi ki:

    Volkancığım seni tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Kısa bir zaman sonra seni çok daha iyi yerlerde göreceğimize eminim.

  2. murat parlatan dedi ki:

    başarılar kardeşim