site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’lu Gençlerin Oynadığı Filmin Gala Gecesi Yapıldı

Selçuk’lu Gençlerin Oynadığı Filmin Gala Gecesi Yapıldı
31.07.2012
A+
A-

Karameşe Köy sofraları tesislerinde yapılan gala gecesine ilgi büyük oldu.

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Erol Namdar’ın üstlendiği umut dolu hayaller isimli filmin gösterimine yaklaşık 200 kişi katıldı. Filmin gösterimi öncesinde filmde yer alan oyuncular davetlilere tanıtıldı. Mustafa rolünde filmin yönetmenliğini ve yapımcılığını üslenen Erol Namdar yaptığı konuşmasında filminin yapımında kendilerine destek olan Mischka Giyim’e Selin Çetintürk’e, Chi ayakkabı mağazasına ve Erdoğan Ovalı’ya teşekkür ederek plaketlerini verdi.

Erol Namdar uzun metrajlı amatör film çalışması olan umut dolu hayalleri yaklaşık altı ay önceden yazmaya başlar, İzlediği kanserli bir hastanın belgeselinden etkilenerek filmi yazan Namdar “Yaptığı tiyatro çalışmaları esnasında tiyatrodaki oyunculara düşündüğü projesinden bahseder ve oyuncularından aldığı destekle” filmi çekmeye karar verir. Sahneler düzenlenir, mekanlar ayarlanır, oyuncular belirlenir fakat işin en önemli kısmı olan sponsor konusunda aradıkları desteği bulamazlar. Aradan geçen zaman içerisinde yılmadan çalışmalarına devam eden ekip kararlılıkla filmi bitirmeye karar verir.

Yapımcı Erol Namdar seyircilerin huzurunda yaptığı konuşmasında Ünlü Tiyatro yazarı Rahmetli Hasan Öztürk’le birlikte yola çıktıklarını kısa bir süre önce vefat eden Hasan Öztürk’ün üzerimizde çok emeği vardı diyerek, bu yüzden kendisine vefa borcum olduğunu düşünüyorum. Selçuk’ta eksikliğini hissettiğim bir sanat merkezi derneğini kurmak görevimizdir dedi. Bu konuda araştırma yaptıklarını söyleyen Namdar sponsor olarak bir çok yere başvurmalarına rağmen bir türlü destek alamadıklarını, destek alabildikleri takdirde hayallerini gerçekleştirmeyi planladıklarını belitti. Ayrıca Selçuk’ta sinema ve tiyatro çalışmaları konusunda Erol Namdar ve A.Levent Albeyoğlu ile işbirliği konusunda birbirlerine destek vereceklerini, beraberce daha kaliteli yapımlara imza atacaklarını belirttiler.

Umut dolu hayaller filminde yer alan oyuncu kadrosunda ise, anne rolünde Necla Mete Aksoy, Baba İsmail Erdurmaz, Umut’un arkadaşı Ayşe Selin Aksüt, Mustafa’nın sevgilisi Havva Konçe, Umut’un ablası Simge Kızıldere, Umut rolünde(Çocuk oyuncu) Mehmet kurtuldu, Hikâyenin senaristi ve yönetmeni Erol Namdar’ın da Mustafa rolünde yer aldığı görüldü.

Haber: Mehmet UYAROĞLU

YORUMLAR
  1. Buse dedi ki:

    Erol beye basarılarının devamını dilerim çok yaratıcı bir arkadaşımızdır kendileri ama amatör bir insanın filmi güzel olabilir orası şüpeli