site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuklu Gençlerden Bir Aksiyon Filmi Daha

Selçuklu Gençlerden Bir Aksiyon Filmi Daha
17.01.2013
A+
A-

Malathion (1)

Senaryosunu ve yönetmenliğini A.Levent Albeyoğlu’nun, görüntü yönetmenliğini ise Sercan Yürük’ün yaptığı Malathion- 2 DUST filminin çekimleri, yağmur çamur demeden devam ediyor. Eğer bir aksilik olmazsa, 2013 Mayıs ayında filimin yeni bölümü, Selçuk’ta seyircisiyle buluşacak.

2012 Yılında filmin birinci bölümünün tanıtımını yaptıktan sonra, gelen yoğun talep üzerine yapımcı A.Levent Albeyoğlu çekimlerini yaptığı filmin yeni bölümünde çevre ilçelerden katılan oyuncuların yanı sıra, İzmir ve Samsundan da oyuncular bulunduğunu belirtti. Filmin birinci bölümünün beğeni toplaması üzerine, filimin ikinci bölümünün çekimlerine devam ediyoruz diyen Albeyoğlu, Malathion -2 adını verdikleri filmin yeni bölümünün konusunu şöyle Malathion (3)tanımlıyor.

Birinci bölümde deşifre olan Baron, yaptığı hatalarından dolayı doktor kod adlı iletişim subayının ölümüne neden olmuştur. Bu da yetmezmiş gibi Mr. Mcfly emrindeki Patrick Fennester ve yapılanması,filmde yer alan karakterlerden Necmal ve adamlarının yanı sıra  yurtdışından çeşitli istihbarat servisleri de  baronun peşine düşmüştür.Durum böyle olunca baron ve yapılanmasının (Tsunami suikastçıları konseyi) devletin verdiği  bütün yetkiler ellerinden alınmıştır.

Hal böyle olunca Patrick Fennester her ne olursa olsun Baron ile arasındaki meseleyi şahsileştirdiği için, barona zarar vermeyi çok istemektedir. Bu yüzden binbaşı rütbesindeki bir Türk subayı ile güç birliği kurma yoluna gider ve olayları kendi tarafına çeker. Baronun yıllardır sır gibi sakladığı ailesinin yerini binbaşıdan öğrenir. Baronun Karısı ve çocuklarının kaçırılması için talimat verir. Ve bu durumdan dolayı baron ve ekibi,  ajan olmaktan çıkıp, kurşun yağdırtan bir hayduda döner.

Yönetmen Albeyoğlu filmin senaryosunda, terörden tarikatlara, siyasetten yaşamın içerisindeki her şeye değindiklerini belirterek, gerçeklerle ilgisi bulunmayan bu senaryo, benim bilinçaltımın bir yansımasıdır. Senaryosunu yazdığım ve çekimlerini yaptığım bu filmdeki her şey hayal ürünüdür dedi.

HABER: Mehmet UYAROĞLU

Malathion (4)

YORUMLAR
  1. Cem can dedi ki:

    Bu ozenti nedir,nasil bir kulturdur. Bunu insanlar izleyince sadece gulmuyorlar. Bizim insanimiz farkli algiliyor. Keske bu sponsorlar Selcuk Efes Spora destek verselerdide su an dipte olmasaydi. yeni gelen cocklarimiza genclerimize bunlarimi izlettirmeliyiz yoksa Spora mi yoneltmeliyiz. Takdir sizin.. Bence cok yazik..

  2. Levent Albeyoğlu dedi ki:

    Saçmaladığınızın farkındamısınız… Sporu Futboldan ibaret görüyorsunuz. O sponsorlar bana trilyon vermedi. Alayının toplam maddi desteği 200tl yi geçmez.. Bu amatör bir filmdir. Neyle neyi satın almaya çalışıyorsunuz anlamadım ki??

  3. Vatandaş dedi ki:

    Yapmış olduğunuz çalışma takdir edilir.Yanlız bence daha toplumsal ve genç nesile örnek bir yapım hazırlasaydınız çok daha güzel olabilirdi.Bundan sonraki çalışmalarınızda senaryoları bu tip sosyal projelerle yazarsanız inanın ki çok daha başarılı olur.Yinede bir emek harcanmış. Yapımında ve rol alımındaki baştan sona emeği geçen herkese teşekkürler.

  4. Sercan Yürük dedi ki:

    Cem can , Ben Selçuk Efesin 3.Lig’de mücade ettiği dönemleri bilirim bu sitemini “o zaman destekçi olan kişiler şimdi nerede” gibisinden etmen lazım sanki 3.Ligden düşüren,kaderine terkeden bizim düşük bütçeli Filmmiş gibi konuşman beni üzdü. Herşey futboldan ibaret değildir bu ilçede insanlar sanat adına amatörde olsa birşeyler yapamayacak mı ? Bence Evet sizin gözü bağlı karalamalarınızdan dolayı yapılmamalı !!! Topluma örnek bir film bizde çekmek istiyoruz şayet başarabilecek oyuncu yetersiz mecburen bu tarza yöneliyoruz. Eleştirilere saygılıyız ama biraz daha bizim açımızdan bakın..

  5. Gökcen Yaman dedi ki:

    Almanya dan Sevgi ve Selamlarimi sunarim. Leventcim Yaptigin Her seyinle mükemmel. Yolun dogru devam et. Almanya da ve isvicredeki cekimler icin görüsmeler yapiyorum . Almanyanin en büyük Sato larinida haber bekliyorum film mekani olarak Avrupanin en büyük bir kraliyet ailesini evinde cekim yapacagiz InsAllah. Basarilarinin devamini dilerim. Ve seni her seyinle destekliyorum canim Kardesim. Sen bütcesi cok olmayan ama mükemmel cekim ve rol arkadaslari bir kadrosu olan cok mükemmel kardesimsin. Rol Arkadaslarin Mükemmel. Vede Cem Can Adli yorumcu kardesimiz sanirim yanlis yorumluyor. Sanat ve spor farkli. Mesala ben Gökcen Yaman, 22 hatta hakemlerlebirlikte 25 kisinin bir top pesinde kosup terlemesini ve milyonlarca kisinin birbirlerine sirf tuttuklari takim yüzünden kalplerini KIRIP sövmelerini Kavga edip yaralayip hatta öldürmelerini cok ama cok sacma buluyorum. Leventcim Bir sonraki filmin egetici ögretici icinde sevgi ask saygi ve memeleket sevgisi olan bir film cekersin. Leventcim Seni her konuda destekliyorum . Sen bir SANATKARSIN. Almanya dan selamlar.

  6. Cem Can dedi ki:

    Arkadaslar tamam , emek var. belki sporla karşılaştırmamalıydım. Türkiyede sizce insanlar dizilerde filmlerde yeteri kadar silah, mafya v.s görmedimi. Sonuçlarını gazetelerde görüyorsunuz. Selçuktaki gençlerin durumu ortada. Onlar için ne bir spor nede bir aktivite alanı yok. Çocuklara yönelik hiçbirşey yok. Eğer sizler daha eğitici, farklı bir konu seçseniz sizi alkışlardım. Ama önemli olan şimdi yaptıklarımızdır. Sizden ricam enerjinizi kaybetmeden sadece farklı konularda filmlere yönelmeniz.
    Teşekkürler

    1. Sercan Yürük dedi ki:

      Cem Can önceki yorumunda belirttim bizde toplumsal ve eğitici filmler çekmek isteriz ancak %95’i Erkek oyuncu olan ve hiçbir deneyimi olmayan kişilerle çekilebilecek film türü buydu ; önerileriniz için teşekkürler .