site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuklu Engelli Gençler Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

Selçuklu Engelli Gençler Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti
02.03.2013
A+
A-

1_SELENDERr cankaya1Selçuklu engelli gençler 13 Mart Çarşamba günü Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği
(SELENDER) tarafından düzenlenecek olan “dayanışma gecesi” kapsamında Selçuk ilçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya’yı makamında ziyaret eti.

Düzenlenecek etkinlik kapsamında ilçe emniyet müdürü Fatih Çankaya’yı bilgilendirme giden başkan Mehmet Durmuş ve Yönetim Kurulu üyesi Esat Küçükzeybek beraberinde ziyarete derneğin gençlerini de götürdü. Gülşah Akgülüm, Mustafa Selek, Serkan Çavdarlı’nın da eşlik ettiği ziyarette gençlerle sohbet edip meyve suyu ikramında bulunan Çankaya, Gülşah’ın Mustafa’nın ve Serkan’ın güleçliği karşısında “sizlerle bir sabah kahvaltısında bir araya gelmek istiyorum” dedi. Gülşah Akgülüm ise bu teklif karşısında Çankaya’ya duyduğu heyecanını ve memnuniyetini belirtti.

Ziyarete engelli aracıyla katılan Esat Küçükzeybek in binanın fiziki şartı elverişli projelendirilmediği için emniyet müdürlüğü binasına giriş yapamamanın üzüntüsünü hafifletmek adına Emniyet Müdürü Çankaya aşağı inerek kendisinden “bu durum için özür dilerim” dedi.
Çankaya, Engelli Esat Küçükzeybek’e konuyla ilgili olarak,“maalesef yapım aşamasında projelendirilirken bu durum düşünülmemiş, bizlerde engelli giriş kolaylığının sağlanması için rampa yapımını gerçekleştirerek bu durumu kısmen düzeltelim istedik. Ancak bu küçük değişim için de proje değişikliği gerektiriyor. Konuyla ilgili gerekli çalışmamızı yaptık En kısa zamanda işlemi gerçekleştireceğimizi umut ediyorum. Ancak biraz önce dernek başkanı Mehmet Durmuş ile de görüşürken bu hususu çözümleyecek bir protokol yapma arzumu ilettim. Çok kısa süre sonra bu protokolü de gerçekleştireceğiz. Bunu yapmamızdaki amaç sizlere vereceğimiz iletişim numaramızla bizi arayacaksınız, yapılması gereken işleminizi adresinize gelip gerçekleştireceğiz.”dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Çankaya ayrıca derneğin www.selender.org web adresini de bilgisayarının sık kullanılanlarına ekleyerek derneğin çalışmalarını buradan takip edeceğini belirtti.
Ziyaret SELENDER Yönetim Kurulu Üyesi Esat Küçükzeybek ile yapılan sohbet sonrası çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
2_cankaya_kuzukzeybek

3_SELENDER_Cankaya2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.