site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuklu Bisikletçiler Her Yerde

Selçuklu Bisikletçiler Her Yerde
09.05.2015
A+
A-

selcuklu-bisikletciler (3)

Selçuk Bisiklet Topluluğu, Aliağa’dan başlayıp İstanbul’da sona eren 23 günlük bir gezi düzenledi. 1540 km boyunca pedal çeviren bisiklet severler, günlerce süren macera dolu bir tur sonrası Selçuk’a geri döndü.

1. Etap olarak Aliağa, Dikili, Bergama, Soma, Balıkesir, Erdek, Biga ve Çanakkale’yi ziyaret eden Adnan Barım, Ayşe Barım ve Onur Pınar, Çanakkale’de gerçekleşen bisiklet festivalinde de Selçuk’u temsil etti.

Festival sonrası pedal çevirmeye devam eden Selçuklu bisiklet severler 2. Etapta Keşan, Edirne, Kırklareli, İğneada, Kıyıköy, Vize, Lüleburgaz, Silivri ve son olarak İstanbul’a geldi.

Türkiye’nin tüm güzelliklerini yakından görme imkanı bulan ve tam 23 gün boyunca pedal çeviren bisikletçiler, yol kenarlarında bulunan köy kahvelerinde vatandaşlarla sohbet ederek unutulmayacak anlar yaşadılar.

Bisiklet sadece şehir içinde kullanılan bir araç değildir diyen Adnan Barım, “Bu turu düzenlemekteki amacımız, bisikletin uzun yollarda da kullanılabilineceğini ve cüzi bir miktar parayla gezilebileceğini göstermekti. Belediyemizden istediğimiz, dutlu yolu daha kullanışlı bir hale getirmeleri ve diğer kuruluşlarda dahil olmak üzere Bisiklet sporuna önem vermeleridir” dedi.

selcuklu-bisikletciler (1)

selcuklu-bisikletciler (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.