site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuklu Çocuklar Şirince Masallar Festivaline Konuk Oldu

Selçuklu Çocuklar Şirince Masallar Festivaline Konuk Oldu
07.04.2013
A+
A-

DSCF5458

Simurg Kişisel Gelişim Merkezinde çalışmalarını sürdüren Çağlayan Sesler çocuk korosu Şirince masallar festivaline şarkıları ile katıldılar. 4 yıldan beri çalışmalarını sürdüren Çağlayan Sesler  Çocuk Korosu 7-13 yaş arası çocuklardan oluşmaktadır.

Ülkemizde ilk kez düzenlenen masallar festivali uluslararası bir festivaldir. Şirince de tüm gün boyunca profesyonel Hikaye Anlatıcıları tarafından 7 farklı dilde masallar, mitolojiler, söylenceler ve fıkralar anlatıldı. Türkçe, Azerice, Almanca, Yunanca, İtalyanca, İngilizce ve İspanyolca sözlerle, bazen  bedenle ve bazen ise müzikle masallar dinlendi.

Çağlayan Sesler  Çocuk Korosu festivalin Açık Sahne bölümünde, 6 şarkı seslendirerek masallarını anlattılar. İzleyiciler tarafından çok beğenilen koro festivali düzenleyenler tarafından festivalin yıldızları olarak nitelendirildiler. Koro öğrencileri gördükleri ilgiden çok memnun olurken, ileride yapılacak festivallere de davet edildiler.

Nazlı Çevik ile İlhan Emirli organizasyonu ile gerçekleşen festivale Efes Konaklarının sahibi Hüseyin Pamuk destek oldu. Festival pazar günü saat 18.00 e kadar sürecektir.
DSCF5457

DSCF5454

esenerban

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.