site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk yeni bir sokak kazandı

Selçuk yeni bir sokak kazandı
26.11.2018
A+
A-

Selçuk Belediyesi kentin farklı noktalarında çalışmalarına devam ediyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu’nun alt tarafında yer alan 4058. Sokakta öncelikle sokak yapısını oluşturmak için kaçak yapıların yıkılmasıyla başlanan çalışmalar sonucu alanda yeni bir sokak oluşturuldu. Sokağın kot farkından dolayı gerekli güvenliğinin alınması amacıyla bir taş duvar yapıldı. Selçuk Belediyesi tarafından yapılan ve tamamlanan yol çalışmasıyla İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından da kadastro anlamında kalan aykırılıkların yıkımı sağlandı. Açılan sokak ve etrafında çevre düzenlemesi de yapılacak. Taş döşemesi yapılan sokak ile Selçuk’ta kapalı olan bir alan açılmış oldu. Sokakta ayrıca çocuklar için bir de oyun parkı yapılacak.

Selçuk’un merkez ve mahallerinde yapılan yol yapım ve onarım çalışmaları hakkında bilgi veren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “ Yapmış olduğumuz program dahilinde alt yapı çalışmaları devam eden Selçuk’un merkez ve mahallerinde yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyoruz. Çalışmalarımız aralıksız sürecektir. Selçuk alt yapı açısından çok kapsamlı bir yenilenme sürecine girdi. Bu süreç içerisinde elbette bazı sıkıntılar meydana geliyor. Vatandaşlarımızın bazı mağduriyetler yaşadığını çok iyi biliyoruz. Fakat Selçuk alt ve üst yapı bağlamında köklü bir yenilenme süreci yaşıyor. Bu sürecin sonunda yaşayan tüm sıkıntılara değecek şekilde tamamlanacağını söyleyebilirim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.