site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Yeni Bir Pazara Kavuştu

Selçuk Yeni Bir Pazara Kavuştu
22.06.2015
A+
A-

Selçuk-Yeni-Bir-Pazara-Kavuştu (3)

Selçuk’ta Cumhuriyet Mahallesi’nde açılacak olan semt pazarı önemli bir eksikliği kapatacak. Cumhuriyet Mahallesi’nde oturan vatandaşların beklediği Pazar 22 Haziran Pazartesi günü açıldı.

Cumhuriyet Mahallesinde Yeni Pazar Kuruldu

Halk günlerinde vatandaşlardan gelen talepler arasında yer alan Cumhuriyet Mahallesi için semt pazarı projesi hayata geçiyor. Selçuk’ta yapılaşmanın artması ile birlikte Cumartesi ve Çarşamba pazarlarının yetersiz kalması dolayısıyla Cumhuriyet Mahallesi’nde doğan Pazar ihtiyacı bir süredir Selçuk Belediyesi’nin gündemindeydi.

19 Mayıs Çarşısı, 5021. ve 5022. Sokakların bir kısmında ve 5023. ve 5024. Sokakların tamamında açılacak. Pazartesi günü Pazarında sadece Selçuklu esnaf tezgah açacak. Sebze ve meyve satan esnafın yanında halkın çeşitli ihtiyaçları karşılayacak ürünler satan pazarcılar 101 tezgahta hizmet verecek.

Cumhuriyet Mahallesi’nde bir pazar açılmasıyla ilgili açıklama yapan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Çokyaman; “Bir süredir vatandaşlarımızdan gelen Pazar talebini belediye başkanımıza iletmiştik. Kendisi bu konuyla yakından ilgilendi. Kimi vatandaşlarımız uzak olduğu için Cumartesi pazarına gidemiyordu. Bu Pazar halkımızı rahatlatacak. İlgilerinden ve katkılarından dolayı mahalle halkı adına Başkanımız Sayın Zeynel Bakıcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Selçuk-Yeni-Bir-Pazara-Kavuştu (1)

Selçuk-Yeni-Bir-Pazara-Kavuştu (2)

YORUMLAR
  1. vatandas dedi ki:

    hayırlı uğurllu olsun