site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk yaza hazırlanıyor

Selçuk yaza hazırlanıyor
22.03.2018
A+
A-

Selçuk Belediyesi yaklaşan turizm sezonu öncesinde kenti yaza hazırlayacak çalışmalar yapıyor. Parkların temizliğinden, billboardların onarımına kadar pek çok çalışma tamamlandı. Bunun yanı sıra kentin sembollerinden olan su kemerlerinin restorasyonu da bitti. Yine Selçuk’un turizm potansiyeli açısından önem arz eden Ayasuluk Kalesi önünde yer alan 3 adet büfe ve kafe de tamamlandı.

Selçuk Belediyesi yaklaşan turizm sezonu öncesinde kent görünümünü daha güzel bir hale getirmek için çalışmalara devam ediyor. Billboarddan parke tamirine, ağaç budamadan park temizliğine kadar yapılan rutin işlerin yanı sıra kentin sembollerinden su kemerlerinin restorasyonu da tamamlandı. İZBAN’ın çıkış noktası ve Migros’un köşesine kent tanıtım billboardları yerleştirildi.

Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar kapsamında çarşı içerisinde kırık dubaların ve kaldırımların tamiratı yapıldı. Kentin muhtelif yerlerinde ve parklarda yer alan ağaçların budamaları yapıldı. İstasyon Meydanı’na ve Migros’un önüne kenti tanıtan haritalar yerleştirildi.

Selçuk’un turizme açılan kapılarından Pamucak’ta da yaza hazırlık çalışmaları da yapıldı. Pamucak bölgesinde yer alan duraklar sökülerek; İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi. Bölgede ayrıca kaldırım taşlarının ve yolların onarımları sürekli devam ediyor.

Selçuk Belediyesi yaz ayları öncesinde ilaçlama çalışmalarını da devam ediyor. Kentin 4631 noktası, 7 – 15 günlük düzenli periyotlarla düzenli ilaçlamalar da yapılıyor. Yapılan çalışmaların yanı sıra açık düğün salonu yaza tamamlanacak.

İzmir Valiliği’ne bağlı Yatırım İzleme Koordinasyon Birimi (YİKOB) işbirliği ile yapılan Belevi Düğün Salonu ve Zeytinköy Meydan Düzenlemesi de bu yaz tamamlanacak işler arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra çiftçiler açısından önem arz eden arazi yolları ve mahalleden köye dönüşen yerleşim yerlerindeki yollar da tamamlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.