site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk, Yaz sezonuna hazır

Selçuk, Yaz sezonuna hazır
25.05.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi tarafından yürütülen birçok çalışmayı yerinde inceleyerek, ilgili birim sorumlularından bilgi alan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, ilçenin yaz sezonuna hazırlanması için çalışmaların biran önce tamamlanmasını öngördüklerini, bu kapsamda halkın huzurlu bir yaz sezonu geçirmelerini sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.

Tören Alanı tamam, sırada havuzun iç kısımları var

Selçuk Belediyesi Tören Alanında yapılan suni çim düzenleme çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Bakıcı, yine ilçenin bazı mahallelerinde bozuk yol ve kaldırım yenileme çalışmalarını da yerinde gördü. Yaz sezonuna hummalı bir şekilde hazırlanan Selçuk Belediyesi Yüzme Havuzunda yapılan çalışmaları da inceleyen Başkan Bakıcı, havuz içerisinde yapılan değişiklikler ve çalışma süreci hakkında ilgili birim yetkililerinden bilgi aldı. Vatandaşların bu yaz sezonunu Belediye Havuzunda oldukça rahat geçireceklerini belirten yetkililer, geçen yıl 200 bin TL’den fazla yatırım yapılan belediye havuzu için şimdi de havuz içerisinde birtakım yenilikler yapıldığını, özellikle çocuklara yönelik çok daha güvenli ve rahat bir yüzme ortamı oluşturulduğunu ifade ettiler.

Pamucak şenleniyor

Pamucak’ta yürütülen 2. Etap çalışmalarını da inceleyen Başkan Bakıcı, burada yapılan ve yaz kış açık kalması planlanan son derece görkemli restoran alanını gezdi, yetkililerden bilgi aldı. Yaz aylarının vazgeçilmez tatil alanlarından biri olan Pamucak Bölgesinin Selçuk’a yakışır bir görünüme kavuştuğuna dikkat çeken Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Vatandaşlarımızın huzuru bizim için daima önemlidir. Onların rahat etmeleri ve gönüllerince eğlenmelerini sağlamak bizim sorumluluğumuzda olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla yaz aylarında tatillerini Pamucak Bölgesinde geçirmeyi tercih eden vatandaşlarımız, yapılan bu çalışmalar sonucunda gerçekten de bu yaz istedikleri gibi tatillerini çok rahat bir şekilde yapabileceklerini düşünüyorum” dedi.

Geçtiğimiz yaz döneminde Pamucak’ta birinci etap çalışması ile yıllardır bakımsız şekilde faaliyet gösteren alan kaldırılarak son derece güzel bir alanın oluşturulduğuna dikkat çeken Başkan Bakıcı, bu yaz da ikinci etap çalışmasının tamamlanması ile birlikte çok daha rahat ve huzurlu bir ortam sağlanacağını kaydetti. Başkan Bakıcı, kapalı ve açık alan restoranların yanı sıra duş yerleri ve iki adat büfenin bulunduğu Pamucak’ta ayrıca çocukların da büyük keyif alacağı oyun parkı yapıldığını söyledi.

İlgili birim amirleri ile birlikte alanda inceleme yapan Başkan Bakıcı, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını kaydetti.

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Başkalarının yaptığını bozarak bir şeyler yapın aman yeni yatırımlar yapmayın parasını alamayan işçiler gitsin Pamucak yolunda dört aydır yapılan parkı seyretsin selfi yapsın belki karnı doyar!

  2. selçuk dedi ki:

    maşallah maşallah herşey güllük gülistanlık. bu resimdeki personelin alacağı varmı yokmu? sen onu söyle önce