site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Ülkü Ocağı Eğitim Seminerleri Devam Ediyor

Selçuk Ülkü Ocağı Eğitim Seminerleri Devam Ediyor
20.11.2013
A+
A-

ulku-ocaklari-seminer (2)

Selçuk Ülkü Ocağı seminer faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Katılımın oldukça yoğun olduğu gözlenen seminerin bu haftaki konuğu Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İzmir İl Başkanı Süleyman Bozkurt, bazı il yöneticileri ve Taş Medreseli Ülkücü Mehmet Karanfil’di.

Ziyarette Selçuk Ülkü Ocağı’nın İlçe Yöneticileri ve gençleriyle tanışan İl Başkanı Süleyman Bozkurt ve Mehmet Karanfil ülkücü gençlerle kısa süre sohbet etti ve bir seminer gerçekleştirdi.

Seminerler vermekteki amaçlarının, gençlerin temel eğitimlerini Ülkü Ocaklarında verebilmek olduğunu belirten İzmir Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Bozkurt; “İyi bir Ülkücü olabilme şartının EN-iyi öğrenci, EN iyi evlat, EN saygılı genç, EN çok okuyan kişi’’ olmaktan geçtiğini söyledi.

İzmir Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Bozkurt sözlerine şöyle devam etti; Eğitim programlarımıza katılan genç kardeşlerimizin okullarında, bulundukları sosyal ortamlarda, çalıştıkları yerlerde, aile içinde ahlaklı, dürüst ve fikri bir altyapıyı almış örnek kişiler olması hedeflenmektedir. Bunu da mutlaka başaracağız. Çünkü bizler biliyoruz ki Muhtaç Olduğumuz Kudret Damarlarımızda ki Asil Kanda Mevcuttur” dedi.

İzmir de ki Ülkücülerin sembol isimlerinden Taş Medreseli Mehmet Karanfil ise seminer sırasında gençlere Ülkü Ocakları mensubiyeti ve şuuru hakkında bilgiler vererek kendi bilgilerini ve tecrübelerini gençlerle paylaştı.

Seminer faaliyetlerine ilişkin bilgi veren Selçuk Ülkü Ocağı Başkanı Memiş Esener ise, “ Ülke gündemine ilişkin yaşanan süreçleri değerlendirdiğimiz seminerlerimize ağırlık vererek devam etmekteyiz. Amacımız genç kardeşlerimizi bir nebze de olsa bilgilendirmek ve bilinçlendirmektir. Bu faaliyetlerimizin daha geniş kitlelere ulaşması tek hedefimiz, bu vesileyle çalışmalarımız ve seminerlerimiz sürecektir’’ dedi.

Selçuk Ülkü Ocakları, seminerlerinde güncel konuların yanı sıra dini bilgiler, tarihsel ve temel esaslarda ki konularında ele alındığını söyleyen Memiş Esener;  Ülkücü gençliğe yakışan başarıyı mutlaka yakalayacağız. Teşkilatlarımızda geleceğe yön verecek olan gençler yetişmeye devam edecek. Bizlerin fikir kaynağı Atalarımız ve Kur-an’ı Kerim’dir. Burada bir gencimize, kardeşimize bir şeyler öğretebilmek bizler için gurur ve onur verici bir durumdur.  Bu vesile ile ilçemizde bulunan tüm genç kardeşlerimizi Ülkü Ocaklarına bir çayımızı içmeye davet ediyoruz’’ dedi.

ulku-ocaklari-seminer (3)

ulku-ocaklari-seminer (4)

ulku-ocaklari-seminer (5)

YORUMLAR
  1. Kadir Kartal dedi ki:

    Seminerinizi toplantınızı Allah kabul etsin, hayırlara vesile kılsın. semineri organize edenlerden Allah razı olsun, gelecek nesillerin iyi doğru yetiştirilmesi için çalışan herkesi tebrik ederim ve bu organizasyonların sıksık yapılmasının faydası olacağına inanıyorum. bu arada Selçuk ülkü ocakları başkanı memiş esener’i tebrik ederim ve Allah yar yardımcısı olsun. saygılarımla

  2. Gömlekçi dedi ki:

    Bu gençlerin hiç biri hastane de postanede, müzede yada belediye de iş koşturmuyor. Hepsi memleketlerinin vatanlarının dertlerinde olduğu için Ülkü Ocaklarındalar.
    Allah bu birlikteliğinizi bozmasın.

  3. kasım dedi ki:

    ülkücü harekatı yolundan cevirmeye çalışanlara güzel bir cevapp bu kareler burdaki gençlerin hepsi pırlanta gibi çoçuklar bakın yüzlerine aralarında hiç hapçı uyuşturucu müptalası olann varmı ülkücü hareket engelenmezz durduralamazz