site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Turizmi Görücüye Çıktı

Selçuk Turizmi Görücüye Çıktı
11.12.2013
A+
A-

selcuk-tto-travel turkey12 (1)

Selçuk Ticaret Odası Turizmci üyeleriyle birlikte katıldığı Travel Turkey Fuarında Selçuk’u tanıttı.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB), İzmir Fuarcılık Hizmetleri İZFAŞ ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. işbirliğinde organize edilen Türkiye’nin en büyük uluslar arası turizm fuarlarından biri olan Travel Turkey’de Selçuk turizmi görücüye çıktı.

Seksen metrekarelik alanda Selçuk’un bütün turizm değerlerinin tanıtıldığı fuara Selçuk Ticaret Odası Selçuk’ta hizmet veren turizm ve yan sektörlerinde faaliyet gösteren üyeleriyle birlikte katıldı.

Oda Başkanı Koray Yolcu, Oda Meclis Başkanı Yusuf Dereli, Başkan Yardımcısı Mustafa Kırıtak, yönetim kurulu üyeleri Alpaslan Coşkun, Murat Tabak ve İlkan Gülgün ile Ticaret Odası ekibi, stant ziyaretçilerine yakın ilgi göstererek Selçuk turizminin tanıtılmasına katkı sağladı.

YOLCU: “TURİZMCİLERİMİZLE BİRLİKTE SELÇUK’U TANITTIK”
Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, “ülkemizin en büyük turizm fuarlarından birine turizmcilerimizle birlikte katıldık. Amacımız Selçuk turizminin geldiği bu noktada ilçemizi tanıtarak hak ettiğimiz yere ulaşmak. Turizmcilerimizle birlikte burada bu sinerjiyi yakaladığımıza inanıyorum. Önümüzdeki yıl da turizm alanında yapacağımız faaliyetlerle üyelerimizin iş hacimlerini artırmayı hedefliyoruz. Burada Selçuklunun birlikte iş yapmasının mümkün olduğunu gördük. Turizmcilerimiz hep birlikte Oda çatısı altında Selçuk’u tanıttılar. Selçuk ve Selçuklunun kazanması için Odamız birleştirici rolüyle faaliyetlerine devam ediyor” şeklinde konuştu.

Oda Başkanı Yolcu ve yönetim kurulu üyeleri fuarda kendilerini ziyaret eden kişi ve kurumlara teşekkür etti. Diğer standları ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

STO STANDINDAKİ FİRMALAR İLGİ ODAĞI OLDU
Fuarda Ticaret Odası üyeleri olan Can Carpet, Efes Çini, Kombuçay, Hitit Otel, Artemis Restaurant, Cittantica Ephesus Park, Şişgüzar gibi firmalar kendi tanıtımlarını yaparken, Selçuk ve Şirince’deki pekçok turizmcinin broşür ve katalogları da ziyaretçilere dağıtıldı.

Selçuk Ticaret Odası’nda yer alan firmalar arasında bulunan Kombuçay Firmasının sahibi Murat Selçuk ürünlerini tanıttı. Efes Çini fuarda seramik imal ederek büyük beğeni topladı. Sengel Gruba ait Şişgüzar, Artemis Restoran, Hitit Otel ve Ab-ı Şirin Reçelleri de firma ve markalarının tanıtımını gerçekleştirdi. ABC Poliklinik’in bünyesinde bulunan firma ve ürünlerini tanıttığı standta Cumhurbaşkanlığı Köşkü de dahil olmak üzere halılarıyla büyük beğeni toplayan Selçuk’un halı firmalarından Can Carpet da stanttaki halılarıyla göz doldurdu. Belevi’nin ünü yurtdışına yayılmış incircisi Mustafa Ünsal’ın incirleri ve Sait Uçak’ın mandalinleri de katılımcılara ikram edildi. Selçuk’ta önümüzdeki yıl içinde hizmete girecek olan Cittantica Ephesus Park ise İşletme Direktörü Celal Coşkun ve ekibi tarafından tanıtıldı. Standta ayrıca; Markiz Konakları, Güllü Konakları, Saint John Hotel, Deve Güreşleri, Kırkınca Evleri, Sultan Restoran, Stone House, Richmond Efes, Nişanyan Evleri, Nesin Matematik Köyü’nün tanıtımları firmaların broşür ve katalogları ile yapıldı.

SELÇUK’TAN TEK KURUM, TÜRKİYE’DEN TEK ODA SELÇUK TİCARET ODASI
4 gün süren Travel Turkey Fuar ve Konferansına Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinin yanı sıra çok sayıda ülkeden temsilciler de katıldı. Türkiye’nin zenginliklerinin ağırlıklı olarak yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefleyen fuar bu yıl da farklı destinasyonlardan çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yaptı. Fuarda bu yıl Çanakkale onur konuğu, Mısır partner ülke oldu. Ticaret Odası olarak sadece Selçuk Ticaret Odası’nın katıldığı fuarda Selçuk bütün turizm renkleriyle fuar katılımcıları arasında dikkat çekti.

selcuk-tto-travel turkey12 (4)

selcuk-tto-travel turkey12 (5)

selcuk-tto-travel turkey12 (6)

selcuk-tto-travel turkey12 (9)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.