site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Ticaret Odası Stratejik Planını Yayınladı

Selçuk Ticaret Odası Stratejik Planını Yayınladı
16.11.2016
A+
A-

Selçuk Ticaret Odası 2017-2020 dönemi Stratejik Planını hazırlayarak kamuoyunun bilgisine sundu.

2017-2020 yılları arasını kapsayan dört yıllık süreçte yol haritasını belirleyen STO plan için bir süredir altyapı hazırlıklarına devam etmekteydi.

Kurumun stratejik planına ilişkin açıklamada bulunan Oda yetkilileri Strateji planlamanın bir kurumun mevcut durumu ile ulaşmak istediği nokta arasındaki yolu tarif ettiğini belirti. Selçuk Ticaret Odası atmış olduğu bu adımla hem Selçuk’u hem de Selçuk Ticaret Odası’nı daha etkin kılmak için tüm kademeleriyle yüzünü geleceğe dönmüştür.” İfadelerinin yer aldığı açıklamada Planın tüm üyelerini kapsadığını ve üyelerin menfaatlerini en üst düzeyde gözettiği yer alıyor.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu plan için uzun zamandan beri çalışma yapıldığına dikkat çekerek “Planın başarısı, tüm değerli üyelerimizin “Benim Odam” anlayışı içinde benimsemesine, beklenti ve taleplerini Odaya sürekli ileterek iyileştirmenin bir parçası olmalarına da bağlıdır. Bu yüzden planın uygulanmasına değerli üyelerimizin destek sağlamasını önemle rica ederim.” dedi.

Meclis Başkanı Yusuf Dereli Odanın stratejik planı kapsamındaki hedeflerini, iç ve dış paydaşların görüşlerini alarak, 2017-2020 yılları arasında hizmetlerini ve faaliyetlerini geliştirmeye yönelik belirlendiğini kaydetti.

Stratejik Plan hazırlık çalışmaları süresince kurumun bütün paydaşlarına anketler gönderildi, yönetim organlarınca çalıştaylar yapıldı. Buna göre Selçuk ilçesi, Ticaret Odası, personel ve yönetim organlarının güçlü ve zayıf yönleriyle, fırsatlar ve tehditler tespit edildi. 2020 yılına kadar hedefler belirlenerek, yıllık iş planları hazırlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.