site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Ticaret Odası Seçimleri İle İlgili Duyuru

Selçuk Ticaret Odası Seçimleri İle İlgili Duyuru
27.05.2013
A+
A-

selcuk-ticaret-odasi

Selçuk İlçesi Ticaret Odasınca; 16 Haziran 2013 tarihinde yapılacak seçim nedeniyle; İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına verilen; 9 sayfa ve 122 seçmenden ibaret 1. Meslek Grubu Seçmen listesi, 5 sayfa ve 65 seçmenden ibaret 2. Meslek Grubu seçmen listesi, 5 sayfa ve 69 seçmenden ibaret 3. Meslek Grubu seçmen listesi, 9 sayfa ve 123 seçmenden ibaret 4. Meslek Grubu seçmen listesi, 5 sayfa ve 64 seçmenden ibaret 5. Meslek Grubu Seçmen listesi, 10 sayfa ve 138 seçmenden ibaret 6. Meslek Grubu seçmen listesi; İlçe Seçim Kurulu Başkanlığınca her bir meslek grubunun seçmen listesi tasdik ederek, 6 Meslek Gruplarına ait ve ayrı ayrı seçmen listeleri 28 Mayıs 2013 Salı günü sabah saat 08.00’de Selçuk ilçesi Ticaret Odası ilan panosunda askıya çıkartılarak, 30 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 17.00 de askıdan indirilecektir.

Meslek gruplarına ait listeler askıda kaldığı yasal üç günlük itiraz süresi içersinde, itirazlarını yapacak olan meslek grupları seçmeni, kimliğini ortaya koyabilecek şekilde ve bizzat ilçe Seçim Kurulu Başkanlığına bir dilekçe ile başvurmaları, itirazlar 30 Mayıs 2013 günü saat 17:00’ye kadar, saat 17:00 den itibaren itirazlar nazara alınmayacaktır.

İlgililere duyurulur.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    DEĞİŞİM ŞART
    SİYASET İSTEMİYORUZ SEÇİMLERDE