site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Ticaret Odası Fransız Turizm Heyetini Ağırladı

Selçuk Ticaret Odası Fransız Turizm Heyetini Ağırladı
13.10.2017
A+
A-

Fransız Seyahat Acenteleri Birliği ve bağlı turizm acentelerinden oluşan Fransız turizm heyeti İzmir’de gerçekleştirdiği program kapsamında UNESCO kenti Selçuk’a gelerek bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Efes ve Meryem Ana Evi’ni ziyaret eden Fransız turizmciler daha sonra Çamlık Tren Müzesinde Selçuk Ticaret Odası tarafından verilen öğle yemeğinde Selçuklu turizmci ve otel işletmecileriyle bir araya geldiler.

Fransa Seyahat Acentaları Birliği Uluslararası İlişkiler Komisyonu Başkanı Christine Baal ve beraberinde bulunan Fransız acentaları ağırlayan STO Başkanı Koray Yolcu, Fransızların İzmirle çok eskiye dayanan bir bağı olduğunu vurgulayarak “UNESCO miras listesinde yer alan güzel kentimizde, siz değerli Fransız dostlarımızı ağırlamaktan çok memnunuz. Dünya mirası Selçuk’un turizmine katkı koyan değerli otel işletmecilerimizle siz değerli Fransız acentalarımızın ortaklıklar kuracağına inanıyor ve yeni başlangıçlar olmasını temenni ediyoruz. Fransız ziyaretçilerimizi nadide bir Ege kenti olan Selçuğumuzda daha fazla görmek istiyoruz” dedi.

STO Meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile Selçuklu otel işletmecileri ve genel müdürlerinin katıldığı yemek davetinden sonra ikili görüşmelere geçildi. Selçuklu turizmcilerin Fransız acentalara firma ve markalarını tanıttığı görüşmelerde kartlar alınıp verildi. Fransa Seyahat Acentaları Birliği Uluslararası İlişkiler Komisyonu Başkanı Christine Baal İzmir’e gerçekleştirdikleri ziyaretin verimli geçtiğinden bahsederek “yararlı görüşmeler yaptık, umut ediyorum ki yeni işbirliklerinin temelleri burada atıldı” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.