site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk THK Üniversitesinden Uygulamalı Eğitim

Selçuk THK Üniversitesinden Uygulamalı Eğitim
08.05.2014
A+
A-

thk-universitesi-selcuk (2)

THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini uygulamalı eğitim için hava teknik komutanlığına gezi düzenledi.

THK Üniversitesi Uçak Teknolojisi Bölümünde Öğretim Görevlisi olan Yılmaz Gür yapmış olduğu açıklama da şunları söyledi; ‘‘THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu olarak hava eğitim komutanlığı bünyesinde bulunan Türk Hava Kuvvetleri ve hava teknik okullar komutanlığına bir gezi düzenliyoruz. Aynı zamanda hava kuvvetleri ile yapmış olduğumuz bir protokol kapsamında beş haftalık bir eğitim düzenleniyor. 64 Laboratuarın bulunduğu, büyük bir hangarın ve uçakların bulunduğu ortamda öğrencilerimize uygulamalı eğitim yaptırıyoruz’’ dedi.

THK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ

Türkiye’de sivil havacılığın geliştirilmesi ve gençlerin havacılığa kazandırılması ile ilgili 86 yıldan bu yana faaliyetlerini sürdüren Türk Hava Kurumu, geleceğin pilotlarını Ankara, İstanbul ve İzmir’de hali hazırda faaliyet gösteren THK Uçuş Eğitim okullarında yetiştiriyor.

Geleceğin ve Bugünün Mesleği İçin En Doğru Tercih

THK Uçuş Eğitim Okulu mezunları aldıkları bilgi ve deneyim ile Hava Yollarında başarılı uçuşlar gerçekleştirmektedirler. Geleceğin ve bugünün mesleği için en doğru tercih THK Uçuş okullarıdır. Kariyeriniz THK Uçuş Eğitim Okulları ile emin ellerdedir…

THK Uçuş Eğitim Okulu, deneyimli öğretmenleri ve çağdaş eğitim ekipmanları ile eğitim boyunca sizlere en kaliteli hizmeti vermek için çalışmaktadır.

Türkiye’de tek Üniversite havacılık ve uzay bilimleri fakültesi ve Üniversitesi aynı bina içerisinde İzmir’in Selçuk İlçesinde eğitim ve öğretimlerine devam ediyor. Diğer yanda Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine Simülatör dersleri de uygulamalı olarak yedek parça temini de Yüksek Okul laboratuvarlarında öğrencilerin çalışmalarına fırsat tanıyor.

İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu bünyesinde havacılık üzerine kabin hizmetleri, Elektrik-Elektronik laboratuarımızda öğrencilerimize Temel Elektronik, Temel Elektrik dersi ve Dijital Teknikler ve Elektronik Alet Sistemleri dersleri ile ilgili uygulamalar yaptırılmaktadır.

Kabin laboratuarımızda öğrencilerimize uçak kabin içi ortamı sağlanmış olup operasyon sırasında kabin görevlilerinin normal ve acil durumlarda yapması gereken işlemler teorik ve pratik olarak öğretilmektedir. Acil durum Ekipmanları tanıtılmakta, iş hayatında karşılaşacakları anormal durumlara karşı bilgilendirilmektedir. Öğrencilerimiz iş hayatına atılmadan önce burada pratik yapabilme imkânı bulmaktadırlar denildi.

HABER: MEHMET UYAROĞLU

thk-universitesi-selcuk (1)

thk-universitesi-selcuk (3)

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…


THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksek…

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.