site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk THK Fakültesi kapatıldı

Selçuk THK Fakültesi kapatıldı
21.02.2016
A+
A-

THK Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr İbrahim Gönen ile THK Fakültesi dekan yardımcısı Yrd.Doç.Dr.İrfan Akkoç THK Genel Merkezi tarafından görevlerinden alındılar.

Bu operasyonla birlikte Selçuk’ta faaliyet gösteren THK Fakültesinin kapatıldığı bundan böyle eğitim ve öğretime sadece iki yıllık THK Meslek Yüksek Okulu olarak devam edileceği belirlendi.

THK Üniversitesi Selçuk kampüsünde uzun bir süredir iç çekişmelerin yaşandığı ve Yüksekokul müdürü İbrahim Gönen ile fakülte dekan yardımcısı İrfan Akkoç’un uzun zamandır kurum içerisinde sorun yaşadıkları personel ve öğrencilerin de bu durumdan olumsuz etkilendikleri gelen bilgiler arasında yer aldı.

Türk Hava Kurumu Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne Emekli Albay İsmail Birer’in görevlendirildiği ve Birer’in görevine başladığı gelen bilgilere doğrultusunda fakültenin kapanmasını ardından mevcut okulun iki yıllık meslek yüksek okulu olarak eğitime devam edeceği kaydedildi.

Haber: Mehmet Uyaroğlu

SelcukTHK2

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Selçuk köy oldu diyen AKP liler nerdesiniz, uyuyormusunuz, hangi deliklere girdiniz. Farkındamısınız Selçuk gerçekten şimdi köy oldu. Vefa ÜLGÜR bu fakülteyi açmak için elinden geleni yaptı. Koskoca oteli bağışladı. Peki siz ne yaptınız? Açılmış olan fakültenin kapatılmasına seyirci kaldınız.
    Sayın Zeynel BAKICI ya sana ne demeli ? Bu okul kapanıncaya kadar nerdeydiniz. Kapanmasına nasıl göz yumarsınız? Bu ilçenin en büyük ikinci mülki amiri olarak nasıl müdahele edip ortayı bulmazsınız. Birde üniversite hocası olacaksınız.. Ya Kaymakam Bey’e ne demeli.. Bu ilçenin kaderi ile oynamak sizin için bu kadar kolay mı ? BUNA HAKKINIZ VARMI ? Keşke müdahele etseydiniz, Selçuk halkını da çağırsaydınız da size destek olsaydık. Bütün Selçuk koşa koşa gelirdik. Sayın Zeynel Bakıcı ve Sayın Kaymakam Bey Selçuk tarihine üniversitenin kapatılmasına seyirci kalan yöneticiler olarak yazılacaksınız. Yazık oldu Selçukumuza bakalım daha neler göreceğiz.

  2. Anonim dedi ki:

    selçuk bir yüksek okula sahip çıkamayan 35 bin kişilik selçuk halkına nasıl sahip çıkacak ayıp be başkan ayıp.
    bir işi de doğru yap bari.

  3. selçuk dedi ki:

    Diğer yeni açılacak üniversite umarım bu tür şaibeler olmadan açılır.

  4. Anonim dedi ki:

    Zeynel Bey Vefa’nın açtığı Türk Hava Kurumu fakültesini kapattın, açılmaya hazır olan meslek yüksek okulunu da senelerdir açamadın. İyiki üniversite hocasısın. Birde yumurtacı olsaydın ne olurdu çok merak ediyorum.