site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Roman Şenliği ile coşacak

Selçuk Roman Şenliği ile coşacak
07.04.2015
A+
A-

dunya_roman_gunu_banner

Selçuk Belediyesi, 8 Nisan Dünya Romanlar Şenliği düzenliyor.Selçuk Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan şenlikte Romanların vazgeçilmez yerel sanatçılarından biri olan Hasret sahne alacak. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk halkını Romanlar Şenliği’ne davet etti.

Birbirinden güzel dans grupları ve yerel sanatçılar sahne alacak

Selçuk Belediyesi, 8 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek olan “Dünya Romanlar Günü” ile muhteşem bir şenliğe ev sahipliği yapacak. Selçuk İsabey Mahallesinde saat 16.00’da Tavuklu Pilav ve ayran ikramı ile başlayacak olan şenlik, saat 19.00’da Selçuk Roman Dans Grubu’nun gösterisi yer alacak. Selçuk Harem Grubu’nun darbuka şovu ile devam edecek olan etkinlikte yerel sanatçılardan Selçuk’un Ferdi Tayfur’u olarak tanınan Fikret Hepakarca sahne alacak. Etkinlikte son olarak Romanların büyük beğenisi toplayan ve şenliğe birbirinden güzel şarkıları ile renk katacak olan yerel sanatçı Hasret sahne alacak.

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, tüm Selçuk halkını 8 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek olan Romanlar Günü şenliğine davet etti.

roman şenliği

YORUMLAR
  1. Ali yılmaz dedi ki:

    Belediye Başkanı ilçede yaşayan ve sayısı yaklaşık olarak 5000 Kürt vatandaşımıza da benzeri bir gün düzenlerse herkesin belediyesi olduğuna kanaat getireceğiz.Bekliyoruz.