site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Polisinden Zehir Operasyonları

Selçuk Polisinden Zehir Operasyonları
04.10.2013
A+
A-

DSC_0001

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Eylül ayı içerisinde çeşitli işyeri ve evlerde yaptığı operasyonlarda, ayrıca devriye ekiplerinin durumundan şüphelendiği şahıslar üzerinde yaptığı kontrollerde yüklü miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Eylül ayının başlarında ilçe Emniyet Müdürlüğü devriye ekiplerinin durumundan şüphelendiği E.D. (27), N.K. (22) ve M.D. (26) isimli şahısları kontrol ettiğinde üzerlerinde toplam daralı ağırlığı 5,36gr. dişi Hint keneviri ele geçirildiği, yakalanan üç şüpheli hakkında kullanmak amacı ile uyuşturucu madde bulundurmak suçundan işlem yapıldığı,  yakalanan şüphelilerden E.D’nin kesinleşmiş hapis cezası bulunduğundan savcılıkça tutuklandığı bildirildi.

Yine Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı sıkı araştırmaları kapsamında Efes Sanayi Sitesi’ndeki bir dükkanda yapılan arama sonucunda, H.A (24) isimli şahsın kendisine ait esrar maddesini tuvalete attığı esnada suçüstü yakalandığı, elde edilen 16,32 gr dişi Hint keneviri ile ilgili olarak H.A., hakkında kullanmak amacı ile uyuşturucu madde bulundurmak suçundan adli işlem yapıldığı bildirildi.

Ekipler düzenledikleri başka bir operasyonda ilçeye esrar maddesi getireceği bilgisi alınan bir aracı sıkı takibe aldı. Araç ile ilgili olarak Atatürk Caddesi Şirince kavşağında yol kesilerek bahse konu aracı durduran ekipler, araç içerisinde bulunan M.Ç. (53) isimli şahsın üzerinden 5 gr dişi Hint keneviri elde edildiği, kullanmak amacı ile hakkında uyuşturucu madde bulundurmak suçundan adli işlem yapıldığı belirtildi.
Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Eylül ayı sonunda yaptıkları sıkı takip neticesinde, İsabey Mahallesi Kale civarında bulundukları esnada, durumundan şüphelenilen İ.Z.A. (21), R.D. (18), D.D. (20), Ç.K.(21) ve K.Ç.(20) isimli şahısların kontrol edildiği esnada, K.Ç isimli şahsın yakasından içime hazır vaziyette 2 adet sarılmış 5 gr olan esrar maddesinin bulunması üzerine şüphelilerin yakalandığı, alınan ifadelerinde esrar maddesini C.Y. (20) isimli şahıstan satın aldıklarını ifade etmeleri üzerine C.Y. yakalandı. C.Y.’nin alınan ifadesinde evinde esrar maddesinin bulunduğunu beyan ettiğinden evinde 50gr olmak üzere toplamda 55gr dişi Hint keneviri elde edilerek kullanmak amacı ile uyuşturucu madde bulundurmak ve uyuşturucu madde ticareti suçundan yakalanan şüphelilerden C.Y isimli şahıs gözaltına alınmış,30.09.2013 günü Selçuk Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilerek çıkartıldığı Sulh Ceza Mahkemesinde C.Y. isimli şahıs uyuşturucu madde ticaretinden tutuklanarak Buca Kapalı Cezaevi’ne teslim edildiği bildirildi.

Ayrıca İlçe genelinde Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri huzur ve güvenin sağlanması amacı ile titiz ve özverili bir şekilde çalışmalarına devam ettiği, plakasız,  tescilsiz motosiklet üzerinde uygulamalarına devam etmekle birlikte, ehliyetsiz araç ve motosiklet kullanan, kask takmayan sürücüler üzerinde uygulamalar yaptıkları bildirildi.

DSC_0084

YORUMLAR
  1. selcuklu dedi ki:

    caner hayatını karartın.en az 4 yıl cezası var.işallah cıkınca devam etmezsin.

  2. Ghost dedi ki:

    Gençliklerini de beyinlerini de bir hiç uğruna harcıyorlar. Çok yazık.

  3. makedon dedi ki:

    bu gençler bu işlerin bu kadar kolay olduğunu zannediyor bız salakmıyızkı çalışıyoruz madem alemın akıllısı bunlar bızmıyız salak?aklınızı basınıza toplayın gençler bu selcuk genclerının hepsı anormal ağızda kufur argo tabır cahıllık hat safhada evlı olan kadınların gozu dusarıda adamlar ıckıcı esrarkeş bu nedır ya bumudur chp anlayışı bumu yanı selcuklu olmak bu zıhnıyette evlenip lütfen bu ülkeye çocuk yapmayın sızın yetıstırecegınız çocukta aynııııı sıze ceker aılenızdede suc sızı bu kadar rahat serbest bırakıyolar

  4. selçuklu dedi ki:

    yazık ettin gençliğine ömrüne allah yardımcın olsun eski dostum.

  5. pitbull ali dedi ki:

    Abi yazık ettin kendine beraber gezerken hiç böyle şeyler yapmıyordun bizi hayal kırıklığına uğrattın.

  6. Rabia turgut dedi ki:

    Böyle sacma sapan yorumlar yaparak elınıze ne gecıyor hıc anlamıyorum evet yapmıs olabılır ama selcukta herkez öyle salaga yatmakla olmuyo bu isler oda bır hata yaptı ve cezasını buldu bu onun bu hayattakı en buyuk sınavı oldu 4 sene gelır gecer bdaha yapmıcagna ınanıyorum we her zamanda yanındayız

  7. EROR dedi ki:

    Allah kurtarsın kardeşimm çok ama çok üzüldüm herkes bi şekilde sınav oluyo işte senınde sınavın bedeli buymuş ablana ve babana allah sabır versın..

  8. Anonim dedi ki:

    Burdan Emniyet Personelini tebrik ediyorum. Gençlerimizi zehirleyip,kısa yoldan köşeyi dönmeyi çalışan bu tür insanların en ağır şekilde cezalandırılıp, ancak akıllandıktan sonra topluma döndürülmeleri lazım. Bu tür suçlar en caydırıcı şekilde cezalandırılsın ki yarın hiç kimse bu tür şeyleri yapmaya kalkışmasın ve Selçuk bu uyuşturucu illetinden bir an evvel tamamiyle kurtulsun.

  9. Anonim dedi ki:

    Tabi çocuklarının bu hale gelmesinde önemli rol oynayan aileler de en az bu çocuklar kadar suçludur.

  10. a.ç.k dedi ki:

    kardesim sen rahat ol bea kim nderse desin devlettemiz önce büyük sehirdekki büyük soruları cözsün sonra burdaki kisilere iş saglasın sende yollunu bulma cebinde para olmasın ne ala muala is versinler yapma yanına gelcem.ali can k,