site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk pedalların adresi olacak

Selçuk pedalların adresi olacak
06.05.2016
A+
A-

52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun finalinin gerçekleştiği Selçuk ilçesi pedalların buluşma noktası oldu.

52 yıllık dev rekabetin finali bu yıl Selçuk’ta yapıldı. 1963 yılından itibaren Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen Türkiye Bisiklet Turu her yıl birçok ülkeden yüzlerce sporcunun katılımı ile gerçekleşiyor.

Geçtiği lokasyonların tanıtılması açısından büyük önem taşıyan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 6.Etabı geçtiğimiz yıl Meryem Ana’da sonlanmıştı. Bu yıl ise bu önemli spor etkinliğinin final ayağı Marmaris’te başlayıp, Selçuk’ta son buldu.

Pınar: Selçuk Belediyesi’nin ilgisi büyük

52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun finalinin Selçuk’ta yapılması gözleri bir kez daha UNESCO Kenti Selçuk’a çevirdi. Türkiye’nin ve dünyanın gözünün çevrildiği Selçuk, birçok bisiklet tutkununun buluştuğu nokta haline geldi. Her geçen gün gerek Selçuk’taki, gerek çevre ilçelerden gelen çok sayıda bisiklet gruplarını ağırlayan Selçuk’ta bu tutkunun giderek arttığına dikkat çeken Selçuk Bisiklet Topluluğu sözcüsü Onur Pınar, bisiklet sürmenin bir spor olmanın çok ötesinde bir yaşam biçimi olduğunu kaydetti.

Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden gelen bisiklet tutkunlarını Dünya Kenti Selçuk’ta görmekten son derece mutlu olduklarını kaydeden Selçuk Bisiklet Topluluğu sözcüsü Onur Pınar; “Bugün Avrupa’da ve dünyanın pek çok ülkesinde bisikletler günlük hayatın vazgeçilmez aracı haline gelmiş durumda. Selçuk ilçesi de bunun için çok önemli bir yer. Kentin mimari yapısı da buna son derece uygun. Bu nedenle onlarca bisikletçiyi geçtiğimiz ay içerisinde Selçuk’ta ağırladık. Yine geçtiğimiz günlerde ilçemizde böyle bir etkinlikte yüzlerce bisikletçi dostlarımızla bir arada olduk” dedi.

Bu konuda Selçuk Belediyesinden her zaman gerekli desteği gördüklerini ve bundan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Selçuk Bisiklet Topluluğu sözcüsü Onur Pınar; “Bu kapsamda bizlere destek olan Selçuk Belediyesi’ne de özellikle teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.