Selçuk Haber

Selçuk park büfelere kavuşacak

park-bufeler (1)

Selçuk büfe parklara kavuşuyor. Sosyal hayatı canlandırmanın yanı sıra sivil toplum örgütlerine de yarar sağlayacak olan büfe parklar Selçuklular’ın hizmetine girecek.

Bir tanesi şehit yakınları ve gaziler için olmak üzere toplam altı adet büfenin 2015 yılına kadar yapımının tamamlanması planlanıyor. Seçim öncesinde Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın şehit yakınları ve gazilere söz verdiği park büfenin inşaatı yakın bir zamanda bitecek. Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin yanında yer alan park büfe 100 metrekare kapalı alan, 60 metrekare terasa sahip olup kapalı alanın içinde mutfak, depo, tuvalet ve lokal yer alıyor. Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Selçuk Şubesi tarafından işletilmesi planlanan lokalin inşaat işlerinin bitmesinin ardından çevre ve peyzaj düzenlemeleri yapılacak.

Şehit Yakınları ve Gaziler Lokali olarak işletilmesi planlanan park büfenin yanı sıra şehir içerisinde beş tane daha park büfe çalışması devam ediyor. Büfe, depo ve tuvaletten oluşan yapılar 16 metrekare kapalı alana sahip olacak. Park büfeler ayrıca çevre sakinlerine de hizmet verecek.

Exit mobile version