site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk park büfelere kavuşacak

Selçuk park büfelere kavuşacak
17.11.2014
A+
A-

park-bufeler (1)

Selçuk büfe parklara kavuşuyor. Sosyal hayatı canlandırmanın yanı sıra sivil toplum örgütlerine de yarar sağlayacak olan büfe parklar Selçuklular’ın hizmetine girecek.

Bir tanesi şehit yakınları ve gaziler için olmak üzere toplam altı adet büfenin 2015 yılına kadar yapımının tamamlanması planlanıyor. Seçim öncesinde Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın şehit yakınları ve gazilere söz verdiği park büfenin inşaatı yakın bir zamanda bitecek. Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin yanında yer alan park büfe 100 metrekare kapalı alan, 60 metrekare terasa sahip olup kapalı alanın içinde mutfak, depo, tuvalet ve lokal yer alıyor. Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Selçuk Şubesi tarafından işletilmesi planlanan lokalin inşaat işlerinin bitmesinin ardından çevre ve peyzaj düzenlemeleri yapılacak.

Şehit Yakınları ve Gaziler Lokali olarak işletilmesi planlanan park büfenin yanı sıra şehir içerisinde beş tane daha park büfe çalışması devam ediyor. Büfe, depo ve tuvaletten oluşan yapılar 16 metrekare kapalı alana sahip olacak. Park büfeler ayrıca çevre sakinlerine de hizmet verecek.

park-bufeler (2)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Sayin başkan MHP nin önergesi ile ismi gazi kafe olan kafeyi neden şehit ve gazi aailelerine vermedin ve geri kalan bufeleri hangi yandaş kapacak yoksa kura usulumu belirleyecek sin….

  2. Yalçın dedi ki:

    Milliyetçi Hareket Partisi eski emlak park olarak bilinen şuan ki adıyla GAZİ PARK’ın işletmesinin gaziler derneğine verilmesini meclise önermişti ve siz reddetmiştiniz. gündeme dahi almamıştınız. hatırlatırız. ayrıca geriye kalan 5 taneyi de yandaş kuruluşlarınıza mı vereceksiniz. bu büfeleri vereceğiniz kuruluşlarda aradığınız şartlar nelerdir. isteyen dernek ve vakıf bu büfeler için başvuru yapacak mı. nasıl belirlenecek bir açıklama yapılırsa seviniriz.

  3. Anonim dedi ki:

    Başka haber olsa zurnacilar yorum yapardi ne güzel soru sormuşlarcevaplari

  4. anonim dedi ki:

    Habere bayıldım PARKLAR BÜFELERİNE KAVUŞACAK Bence parklarımız yandaşlara peşkeş çekilecek

    1. Anonim dedi ki:

      daha öncekiler kime peşkeş çekiyorlardı acep?

      1. Emekli belediyeci dedi ki:

        Anonim Vefa başkan ilk başkan olduğunda müze önünde bulunan 15 tane seyyarı kaldırdı. çarşı içi her köşede bulunan sandaviççilerden şimdiki taksi durağına, şişçiler çarşısından Ayasuluk kafenin önünde bulunan narlı büfeye rahmetli manav Demirali amcadan yine rahmetli başolun kahveye kadar hiç abartmadan en az 60 veya 70 büfeyi kaldırdı. Vefa başkan şehrin sokaklarını parklarını korudu, sezarın hakkı sezara.

  5. Anonim dedi ki:

    bu parklardaki demir işleri kime verildi başkan..söylentiye göre selçukta demirci bulamamışsınız dışarıya verilmiş..doğrumu acaba

  6. Anonim dedi ki:

    Kime verilecekmis bu büfeler yoksa söz verdiğiniz parsel parsel secim oöncesiorasi bunun burasi benim diyip te pparselleyemeyince boyle bir cozummu buldunuz kendinizce ama buna şehitve gazi ailelerini katmayacaktiniz