Selçuk Haber

Selçuk MHP’de Adaylık İçin 3 İsim Ön Plana Çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl teşkilatı yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarını hızlandırdı. MHP İzmir İl Teşkilatı Yöneticileri, İl Başkan Yardımcısı Selahattin Şahin öncülüğünde yerel seçim çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulunmak için Selçuk İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

MHP İzmir İl Teşkilatı yönetim kurulu üyelerini MHP İlçe Başkanı Levent Görür, MHP Kadın Kolları Başkanı Mualla Yılmaz, Selçuk Ülkü Ocağı Başkanı Memiş Esener ve partililer karşıladı.

İlçe Binasında Gün Sazak Toplantı Salonunda yapılan toplantıda konuşan MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Selahattin Şahin şunları söyledi; Önümüzde ki yıl yapılacak olan yerel seçim çalışmaları ile ilgili olarak teşkilat yöneticilerimizle bir araya geldik. Partimize yoğun bir ilgi var. İnşallah bu ilgiye bizlerin, teşkilat yöneticilerimizin ve partililerimizde gayretli çalışmaları eklenerek güzel başarılar ortaya çıkar. Bu seçim bizim için çok önemli. Bu nedenle bu seçimde adaylarımızı önceki seçimlere göre daha erken açıklamayı düşünüyoruz. AKP’nin gerçek yüzünü halkımız görmeye başladı. Biz yıllardır söylüyoruz. AKP’nin amacı bellidir. Ülkeyi dönülmez bir yol olan eyalet sistemine sonrada bölünmeye götürmektir. Kendilerine verilen görevi yerine getirmeyi sürdürmektedir. Ancak bu gidişata milletimiz dur diyecektir. AKP oy kaybetmeye devam ediyor. Bu durum yerel seçimlerde de kendini gösterecektir.

Son 11 yıldır böl parçala, yönet tuzağıyla düşman kardeşler yaratmaya çalışan, her türlü tahriklerle ve etnik farklılıklar yoluyla vatanımızı, dilimizi ve yüreğimizi 36 parçaya ayırmaya çalışan AKP zihniyeti, son günlerde buna bir de Sunni-Alevi ayrımcılığını eklemiştir. Cadde ve sokaklar, köy ve kentler işsiz kaynıyor. Türkiye İş Kurumu’nun önündekiler iş bekliyor. Türkiye ve İzmir yatırıma hasret, sevince muhtaç. Hepimiz görüyoruz ve şahitsiniz; devlet dairelerini liyakatsiz ve maksatlı kişilerle doldurdular. Vasıfsız ve omurgasız kadrolarla partizancılık yaptılar. Sürgünlerle evlatlarımızı başka illere sürdüler. Evladı anasından ayırdılar. Çiftçilerimiz beceriksiz AK Parti iktidarı sayesinde toprağını kaybetti. Hayvanını kaybetti. Tarlasını ekemez oldu. Verilen taban fiyatlar maliyeti karşılayamaz oldu. İnsanımız işini kaybetti. Vergiler boynunu büktü. Esnaf işyerini kapattı, kepenkleri indirdi. İşadamı borç batağında icralık oldu, mahkemelerde süründü. Senetler protesto oldu, kredi kartı mağdurları çoğaldı. Göç arttı açlık arttı, sıkıntılar çoğaldı. Bütün bunların sorumlusu başta Başbakan Erdoğan ve AK Parti’nin yönetim kadrosudur Ama şunu unutmamalıdır ki; kendilerine teslim edilen milli iradeye ihanet edenler, milletin vicdanında mahkûm olmaktan, yüce adalete, millete ve tarihe hesap vermekten asla kurtulamayacaklardır” dedi.

Yapılan toplantıda konuşan MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür şunları söyledi; ‘‘Teşkilatımızda yapacağımız istişare sonunda Selçuk’ta düzenleyeceğimiz büyük bir şölen ile adayımızı kamuoyuna açıklayacağız. Şuan teşkilatta 3 isim Aday Adayı olarak Ön plana çıktı. Bunlardan biri halen Ankara da okul müdürlüğü ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlığı Yapan Selçuklu Mehmet Turan hocamız, diğeri yine Eğitimci bütün Selçukluların yakından tanıdığı emekli öğretmen Yaşar Yılmaz üçüncüsü ise genç bir kardeşimiz Avukat İbrahim Soğutmaz’ın adaylığı söz konusu. Şuan itibari ile 3 adayımız mevcut. İlerleyen günlerde bu sayının artacağını tahmin ediyoruz. Büyük bir şölen ile de adayımızı Ramazan Bayramından sonra açıklayacağız inşallah. Buradan şunun sözünü şimdiden veriyoruz bize oy veren vatandaşımızın yüzünü kara çıkartmayacağız, yerel seçimler sonrasında yerel yönetim nasıl olur, MHP’lilerin yerel yönetim anlayışı nedir, bunu göstermek istiyoruz.  Bunun için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah Selçuk’u 25 yıldır yöneten bu zihniyetten kurtaracağız’’ dedi.

Exit mobile version