site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk MHP’de Adaylık İçin 3 İsim Ön Plana Çıktı

Selçuk MHP’de Adaylık İçin 3 İsim Ön Plana Çıktı
28.06.2013
A+
A-

selcukmhp-belediye-baskan-adayi (1)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl teşkilatı yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarını hızlandırdı. MHP İzmir İl Teşkilatı Yöneticileri, İl Başkan Yardımcısı Selahattin Şahin öncülüğünde yerel seçim çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulunmak için Selçuk İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

MHP İzmir İl Teşkilatı yönetim kurulu üyelerini MHP İlçe Başkanı Levent Görür, MHP Kadın Kolları Başkanı Mualla Yılmaz, Selçuk Ülkü Ocağı Başkanı Memiş Esener ve partililer karşıladı.

İlçe Binasında Gün Sazak Toplantı Salonunda yapılan toplantıda konuşan MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Selahattin Şahin şunları söyledi; Önümüzde ki yıl yapılacak olan yerel seçim çalışmaları ile ilgili olarak teşkilat yöneticilerimizle bir araya geldik. Partimize yoğun bir ilgi var. İnşallah bu ilgiye bizlerin, teşkilat yöneticilerimizin ve partililerimizde gayretli çalışmaları eklenerek güzel başarılar ortaya çıkar. Bu seçim bizim için çok önemli. Bu nedenle bu seçimde adaylarımızı önceki seçimlere göre daha erken açıklamayı düşünüyoruz. AKP’nin gerçek yüzünü halkımız görmeye başladı. Biz yıllardır söylüyoruz. AKP’nin amacı bellidir. Ülkeyi dönülmez bir yol olan eyalet sistemine sonrada bölünmeye götürmektir. Kendilerine verilen görevi yerine getirmeyi sürdürmektedir. Ancak bu gidişata milletimiz dur diyecektir. AKP oy kaybetmeye devam ediyor. Bu durum yerel seçimlerde de kendini gösterecektir.

Son 11 yıldır böl parçala, yönet tuzağıyla düşman kardeşler yaratmaya çalışan, her türlü tahriklerle ve etnik farklılıklar yoluyla vatanımızı, dilimizi ve yüreğimizi 36 parçaya ayırmaya çalışan AKP zihniyeti, son günlerde buna bir de Sunni-Alevi ayrımcılığını eklemiştir. Cadde ve sokaklar, köy ve kentler işsiz kaynıyor. Türkiye İş Kurumu’nun önündekiler iş bekliyor. Türkiye ve İzmir yatırıma hasret, sevince muhtaç. Hepimiz görüyoruz ve şahitsiniz; devlet dairelerini liyakatsiz ve maksatlı kişilerle doldurdular. Vasıfsız ve omurgasız kadrolarla partizancılık yaptılar. Sürgünlerle evlatlarımızı başka illere sürdüler. Evladı anasından ayırdılar. Çiftçilerimiz beceriksiz AK Parti iktidarı sayesinde toprağını kaybetti. Hayvanını kaybetti. Tarlasını ekemez oldu. Verilen taban fiyatlar maliyeti karşılayamaz oldu. İnsanımız işini kaybetti. Vergiler boynunu büktü. Esnaf işyerini kapattı, kepenkleri indirdi. İşadamı borç batağında icralık oldu, mahkemelerde süründü. Senetler protesto oldu, kredi kartı mağdurları çoğaldı. Göç arttı açlık arttı, sıkıntılar çoğaldı. Bütün bunların sorumlusu başta Başbakan Erdoğan ve AK Parti’nin yönetim kadrosudur Ama şunu unutmamalıdır ki; kendilerine teslim edilen milli iradeye ihanet edenler, milletin vicdanında mahkûm olmaktan, yüce adalete, millete ve tarihe hesap vermekten asla kurtulamayacaklardır” dedi.

Yapılan toplantıda konuşan MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür şunları söyledi; ‘‘Teşkilatımızda yapacağımız istişare sonunda Selçuk’ta düzenleyeceğimiz büyük bir şölen ile adayımızı kamuoyuna açıklayacağız. Şuan teşkilatta 3 isim Aday Adayı olarak Ön plana çıktı. Bunlardan biri halen Ankara da okul müdürlüğü ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlığı Yapan Selçuklu Mehmet Turan hocamız, diğeri yine Eğitimci bütün Selçukluların yakından tanıdığı emekli öğretmen Yaşar Yılmaz üçüncüsü ise genç bir kardeşimiz Avukat İbrahim Soğutmaz’ın adaylığı söz konusu. Şuan itibari ile 3 adayımız mevcut. İlerleyen günlerde bu sayının artacağını tahmin ediyoruz. Büyük bir şölen ile de adayımızı Ramazan Bayramından sonra açıklayacağız inşallah. Buradan şunun sözünü şimdiden veriyoruz bize oy veren vatandaşımızın yüzünü kara çıkartmayacağız, yerel seçimler sonrasında yerel yönetim nasıl olur, MHP’lilerin yerel yönetim anlayışı nedir, bunu göstermek istiyoruz.  Bunun için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah Selçuk’u 25 yıldır yöneten bu zihniyetten kurtaracağız’’ dedi.

selcukmhp-belediye-baskan-adayi (2)

selcukmhp-belediye-baskan-adayi (3)

selcukmhp-belediye-baskan-adayi (5)

selcukmhp-belediye-baskan-adayi (6)

selcukmhp-belediye-baskan-adayi (4)

YORUMLAR
  1. hasan dedi ki:

    yolunuz açık,cenabı allah yardımcınız olsun

  2. Anonim dedi ki:

    selçuk için hayırlı olsun hepsi birbirinden değerli isimler ama ben aday sayısının çoğalacağını tahmin ediyorum MHP de. akepe ve chepe den bıkan seçmen MHP de buluşacaktır.

  3. murat dedi ki:

    hayırlı olsun,inşallah listenizde güzel ve temiz olur.bahtınız açık olur inşallah.

  4. seydo dedi ki:

    görünüş anonim in dediği gibi SELÇUK ta bir ilk yaşanacak MHP partisi ipi göğüsler şu anki durum onu gösteriyor adaylara da söylenecek söz yok hepsi birbirinden değerli yolunuz bahtınız açık olur inşallah

  5. aslı dedi ki:

    aile hayatı düzgün örnek kişiler olmalı bence aday mehmet abide yaşar abide öyleler…

  6. Anonim dedi ki:

    mehmet turanı tanımıyorum ..o yüzden hakkında yorum yapamam .yaşar hocamı yakinen ibrahim beyide uzaktan tanıyorum her ikiside Allah yolunda millet sevgisiyle dolu adam gibi adamlar,,oyda veririm kendilerine oyda isterim kendilerine..düşüncem şudur..bu saatten sonra akp chp düşünsün..bu namuslu dürüst ve pırlanta gibi adayların karşısına kimi çıkaracaklarını..

  7. LALE*EYÜP dedi ki:

    AKP olamayacağı kesin bu seçim MHP ve CHP arasında geçer çalışan ipi göğüsler adaylara diyecek yok YAŞAR hocam İBRAHİM BEY tesadüfen ANKARA DA hastanede bana yardımı olan maddi manevi destek olan MEHMET hocamın adaylığı söz konusu olunca şuan kadro mükemmel şaibesi olmayan kişilerle yola çıkan LEVENT GÖRÜR Ü tebrik ediyorum üç hilali SELÇUK kalesine di kecem diyorsa diker ALLAH çıkmış olduğunuz bu yolda yar ve yardımcınız olsun OYUM ŞUAN MHP NE

  8. APASASLI 35920 dedi ki:

    BAŞARILAR…

  9. Anonim dedi ki:

    yalansız dolansız nasıl çalarım nasıl selçuğu geriletirım değil daha güzel günler yaşatırım diyecek isimler allah yollarını açık etsin gazaları mübarek olsun siyaset simsarları yandaşçı çeteler mhp geliyor hesap sormaya..

  10. Emel Akgün dedi ki:

    Yaşar abimi ve Mualla ablamı uzun yıllardır yakından tanırım. Onların çalışmalarını ve çabalarını hayat da ki duruşlarını, insanlıklarını ve en önemlisi yüreklerini çok iyi bilenlerdenim. Yaşar abime yolunda ve davasında başarılar dilerim . Bu bir dönüm noktası ve umarım arık her şey hepimiz için güzel olacak. Sevgilerimle ….

    .

  11. Memiş ESENER dedi ki:

    Selçuk’ta işsizliğin önüne geçmek için işçi arayanla,iş arayanın buluşacağı bir sistem ortaya koyacağız.
    Selçuk’un imar, kültürel ve sosyal hayatı ile ilgili çok ciddi prestij projelerle geliyoruz. İmar planları şehrin bugününü değil geleceğini yansıtacak şekilde olacak.
    Ve diyoruz ki Belediye hizmetlerinin gerçekçi bir plan dahilinde tüm hemşerilerimizi kapsayacak şekilde yürütülmesi temel amacımız olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk’ta herkesi kucaklayan bir anlayışı yönetime getirecek.
    Daha vizyonlu Daha atak Daha çabuk Ve gelecek nesilleri düşünen bir BAŞKAN adayımızla meydanlara iniyoruz. Az Kaldı. Değişimi tüm Selçuklular ile birlikte yaşayacağız. Bu değişim ve dönüşüm hareketinde tüm Selçuklu hemşerilerimizin Milliyetçi Harekete ve onun adayına desteğini bekliyoruz.

  12. Anonim dedi ki:

    MHP NİN İDDALI OLMASI TABİKİDE BU SEÇİMLERİN TADINDAN YENMEYECEGİ ANLAMI TAŞIMAKTADIR. KENDİ SEÇMENİNİ 2 DÖNEMDİR YANINDA BULAMAYAN MHP BU SEÇİM ŞARTLARI ZORLAYIP ELİNDEN GELENİ YAPACAKTIR. MHP NİN BU DURUMA GELMESİNDE GÖZLEMLEDİĞİM KADARIYLA LEVENT BAŞKANIN ÇOK BÜYÜK BİR ETKİSİ VARDIR. AYNI ŞEKİLDE GENÇLERİN TEKRARDAN BİR ÇATI ALTINDA TOPLANMASINI SAGLAYAN MEMİŞ KARDEŞİM İKİSİNİDE KUTLUYORUM. UMARIZ ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE ESKİ MHP Yİ MEYDANLARDA GÖRÜR VE MUTLU OLURUZ. ADAY ARKADAŞLARADA ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLİYORUM. ALLAH YARDIMCILARI OLSUN.

  13. Anonim dedi ki:

    SELÇUK İÇİN HAYIRLISI HANGİSİ İSE O SEÇİLSİN BU TABİKİ MHP DEN ADAY OLAN ARKADAŞ OLMALI BİRİMİZ HEMİMİZ HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN ÇALIŞAN TEK PARTİ SELÇUYUN FERAHLIYI VE İŞSİZLİYİN AZALMASI AÇISINDAN OLMAZSA OLMAZ İLLAKİ MHP KAZANMALI ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN GÖNLÜM SİZİNLE SEÇİMDE ÇALIŞIR OYUMU ANAMURDA KULLANIRIM ARKADAŞLAR