site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk MHP Kurban Bayramı Mesajı

Selçuk MHP Kurban Bayramı Mesajı
25.10.2012
A+
A-

Selçuk MHP İlçe Başkanı Levent Görür Selçukluların Kurban Bayramını Kutladı. Görür mesajında şunları söyledi;

Değerli Selçuklu Hemşehrilerimiz;

Yaşadığımız ağır ve kasvetli günlerden sonra Kurban Bayramına Ulaşmış bulunuyoruz.

Maneviyatın, duanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın, buluşmanın müstesna anlarından birisi olan Kurban Bayramı’nı terör saldırıları ve vatandaşımızın belini büken zamlardan, esnafımızın ödenemeyecek duruma gelen borçlarından dolayı içimiz hüzünlü, gözümüz nemli de olsa huşuyla kutluyoruz.

Aziz milletimiz yüzyıllardır aynı safa giren, aynı ahlaki ve manevi görevleri benimsemiş, doğudan batıya, kuzeyden güneye benzer duyguları sahiplenmiş büyük bir aile olarak bayramları karşılamış ve müşterek hissiyatla yüceltmiştir.

Şüphesiz hem dini hem de milli bayramlarımız bizi birbirimize yaklaştıran, aynı istikamete yönlendiren ve aramızdaki engelleri kaldıran ayrıcalıklı dönemlerdir. Bu itibarla millet hayatında önemli ve vazgeçilmez yerleri bulunmaktadır.

İdrak ettiğimiz Kurban Bayramı’nda dualarla yapılan ibadetlerin, gerçekleştirilen ziyaretlerin, uzanan yardım ellerinin bizi sımsıkı bir şekilde sardığı ve kardeşliğimizi güçlendirdiği açıktır.

Bayramlar vefanın sırrını, hatırlamanın ve sadakatin zenginliğini, tanışmanın ve kaynaşmanın derin anlamını yaşadığımız ve yaşattığımız eşsiz zamanlardır.

Birbirimize daha çok yaklaşmanın, büyüklerimizi, aile fertlerimizi, dost ve arkadaşlarımızı sevindirmenin, onlarla aramızdaki bağları güçlendirmenin ve hasretleri bitirmenin yegâne yollarından biri tartışmasız bayramlardır.

Sevgi ve şefkatle küçükleri kucaklamak ve onları hediyelerle sevindirmek, sevinçlerin ve umutların tekrar canlanmasına da vesile olacaktır.

Bayram, hayallerimizin üstünü örten felaketlere karşı manevi direniş sahası olacak ve ümit ederiz ki bize yeni mutluluklar kazandıracaktır. Hiziplerin, küslüklerin ve ihtilafların bayramın mana yüklü ikliminde sonuçsuz kalması, temelinden bitirilmesi en bariz dilek ve isteğimizdir.

İnancımız odur ki, Türk milleti ebediyete kadar son yurdunda, bağımsız, onurlu ve milli değerlerine sahip çıkarak bayramlarını karşılayacak ve ayrılma çetelesi tutanlara asla fırsat vermeyecektir.

Birbirimize gösterdiğimiz sevgiler, karşılıklı olarak sunduğumuz ikramlar, şuurla destek verdiğimiz kardeşlik bağları hiçbir kötü emelin ve habis niyetin başını kaldırmasına izin vermeyecektir.

Türk milleti sağlam ve emin adımlarla varlığını ve bütünlüğünü koruyacak, yüksek erdem ve iradeyi tıpkı bayram coşkusunda olduğu gibi sonsuza kadar gösterecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Selçuklu aziz hemşerilerimizin ve Türk-İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tüm samimiyetimizle tebrik ediyor, nice bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan diliyoruz.

NOT: PARTİMİZDE BAYRAMLAŞMA BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ SAAT 14.00 DA YAPILACAKTIR.

YORUMLAR
  1. med dedi ki:

    bizlerde sizin nezdinizde tüm türk-islam dünyasının mubarek kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını canabı allahtan niyaz eyleriz.