site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP İlçe Başkanlığına Ali Gümrah Atandı

MHP İlçe Başkanlığına Ali Gümrah Atandı
22.12.2013
A+
A-

ali-gumrah

Selçuk MHP İlçe Başkanlığından Belediye Başkanlığı Adaylığı için istifa eden Levent Görür’ün yerine partinin ilçe başkan yardımcılığı görevini yürüten Ali Gümrah atandı.

MHP’nin yeni ilçe başkanı Ali Gümrah kendisine verilen bu önemli görevi ekip ruhu ile en iyi şekilde yerine getirebilmek için çalışacaklarını belirterek, “Yönetimimizin ve İl Başkanlığımızın bu görevi bana vermeleri beni onurlandırmıştır. Duydukları güvenden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Bu güvene layık olabilmek için Selçuk MHP yönetim kurulu olarak yerel seçimlerde partimizin adayı Levent Görür başkanımızın en iyi sonucu elde etmesi için var gücümüzle çalışacağız.

Amacımız koltuk sevdası değil, hizmet sevdası olacaktır. İlçemizin kalkınması ve eksiklerinin giderilmesi için Selçuk MHP Teşkilatı olarak taşın altına elimizi her zaman koyarak bizler bir gün değil, her gün çalışacağız. Bu nedenle bana bu görevi layık gören herkese teşekkür ediyorum” dedi.

MHP’nin yeni Selçuk İlçe Başkanı Ali Gümrah sözlerine şöyle devam etti; Teşkilat olarak bütün gücümüzü 30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere verdik. Selçuk Belediye Başkanlığını kazanmak için söz verdik. Allah’ın izni ile 31 Mart sabahından itibaren Selçuk Belediyesi MHP’li bir Belediye Başkanı tarafından yönetilecek.

MHP İlçe Başkanı Ali Gümrah sözlerine şöyle devam etti;

Adayımız Levent Görür ile birlikte uyum içinde çalışarak Selçuk Belediye Başkanlığını kazanacağız. Seçimi kazanma dışındaki her ihtimal bizim için başarısızlıktır. Biz kazanmak için bu yola çıktık. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz.

Biz Selçuk’ta gençlerle, bayanlarla güçlü bir ordu kurduk. Çok güçlü bir bayan ordumuz var. Onlar, ev ev dolaşıp, MHP’yi anlatacaklar, MHP’nin bu ülke için ne kadar önemli bir parti olduğunu ifade edecekler. Bizler bayrağımızı seviyoruz, vatanın bütünlüğünden yanayız, bölünmeye karşıyız, Atatürk’ün ilke ve inkılâplarını benimsiyoruz. Bu düşüncede olan herkesi partimize davet ediyoruz” dedi.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    sayın başkanım hayırlı olsun temennilerin çok güzel ALLAH bu yolda utandırmasın levent kardeşim vede sen yönetim olarak bir bütün olmuşsunuz bu yola inanarak çıktığınız için başarı elde etmemek diye bir lüksümüz yok her mutlu adamın arkasında eşi vardır oda sizlerde mevcut bakıyorum da ocak başkanı memiş kardeşim sen levent başkan hepiniz ALLAH bozmasın iyi bir eş iyi bir baba iyi bir ailesiniz bu tür kişiler mutluysa etrafı da mutlu olur inancıyla hayırlı olsun çalışmalarınızda başarılar dilerim her zaman yanınızdayım iyi günümde değil kötü günümde olanların sonuna kadar yanındayım

  2. yasin yolcu dedi ki:

    hayırlı olsun allah utandırmasın ali abi

  3. TALİYE SARİCA dedi ki:

    ALLAH YARDIMCISI OLSUN SELÇUK İÇİN HAYIRLI OLSUN BAŞARILAR DİLERİM

  4. ccc dedi ki:

    hayırlı uğurlu olsun

  5. ALİ TEKEL dedi ki:

    SAYGIDEĞER MESLAKTAŞIM HAYIRLI OLSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN DAİMA ARKANDA OLDUĞUMUZU UNUTMA GARAJIN ÇOĞUNLUGU OLARAK ARKANDAYIZ

  6. selçuklu dedi ki:

    hayırlı olsun ali abiciğim adam gibi adam

  7. Hayri ERSU dedi ki:

    BAŞKANIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH C.C UTANDIRMASIN

  8. Mehmet TURAN dedi ki:

    Ali başkanım görevinizde muvakiyetler dilerim cenab-ı hak yar ve yardımcın olsun