site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk MHP Aday Adaylarından Mehmet Turan Kimdir?

Selçuk MHP Aday Adaylarından Mehmet Turan Kimdir?
30.06.2013
A+
A-

mehmet-turan-mhpSelçuk MHP yerel seçimler için öne çıkan 3 ismi açıklamıştı. Bu isimlerden Ankara’da öğretmen olan Mehmet Turan bugün Selçuk’a geliyor.

MEHMET TURAN KİMDİR?

1966 Denizli Acıpayam doğumludur. İlk ve orta öğrenimini İzmir´de, lise öğrenimini Aydın Efeler Lisesi´nde tamamlamıştır.

1989 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümü´nü bitirmiştir. İlk görevine 1993 yılında Erzincan´da başlamıştır.

2003 yılında Ankara ´da Misak-ı Milli İlköğretim Okulu´na müdür olarak atanmıştır. Eylül 2010 tarihinden bu yana da Ankara Satıkadın İlköğretim Okulu´nda müdür olarak görevini sürdürmektedir.

MHP Belediye Başkan Aday Adaylarından Mehmet Turan Evli ve iki çocuk babasıdır.

NOT: Bugün Selçuk’a gelecek olan Mehmet Turan ilçemizde her kesimin sevdiği “onbaşı” lakaplı rahmetli Mehmet Turan’ın adaşı olduğu gibi aynı zamanda da akrabasıdır.
Kaynak: www.efeshaber.com

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    hayırlısı olsun selçuk için

  2. tamamen dedi ki:

    selcuga selcuklu birisi yakisir arkadaslar.turan beye basarilar ama gonulden ibrahim geciyor… gencligi yeter

  3. Anonim dedi ki:

    üç aday ismi geçiyor üçüde pırlanta..helal olsun mhp ye

  4. selçuklu dedi ki:

    Gençlik güzel ama iş başarmak önemlidir Herkese başarılar

  5. aydın dedi ki:

    Ankarada Mehmet hocamın çok yardımını gördüm beni tanımadığı halde bürokratik tüm işlerimi başarıyla tamamlamamı sağladı. Ankarayı tanıyo olması Selçuk için bi şans diğer adaylara da saygı duyuyorum ama gönlüm Mehmet başkandan yana