site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Kurtuluşunu Coşkuyla Kutladı

Selçuk Kurtuluşunu Coşkuyla Kutladı
08.09.2013
A+
A-

sekizeylul-senlikleri-selcuk (3)

Selçuk’un düşman işgalinden kurtuluşunun 91. Yıldönümü Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenen törenlerle kutlandı.

Selçuk’un düşman işgalinden kurtuluşunun 91. Yıldönümü nedeniyle Selçuk İstasyon Meydanı’nda düzenlenen törene Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Yusuf Özdemir, Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, Selçuk Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, Selçuk’taki siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdi.

Kurtuluş Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende bir konuşma yapan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “8 Eylül kurtuluş yıldönümümüz kutlu olsun. Öncelikle eylül ayı hem dünya için önemli bir ay, hem de Türk ulusu için önemli bir ay. Dünya barış günü eylül ayı ile başlıyor. Eylül ayı kurtuluş destanının sonuçlarının alındığı bir ay. Emperyalizme karşı dünyada bir ulusun tırnakları kanıyla canıyla taçlandırdığı zafer silsilelerinin yaşandığı önemli bir tarih” dedi.

45. Selçuk Efes Festivali ve 8 Eylül nedeniyle Selçuk’ta 4 gündür kutlamalar yapıldığını söyleyen Başkan Ülgür “ Bu vesile ile festivale katkı koyan Selçuk’ta yaşayan tüm sosyal topluluklara teşekkür ederim. Bir dayanışma örneği sergiledik. Ortak dilden konuştuk. Birbirimize dokunduk. Nasırlarımızı yumuşattık. Egedeki kavga emperyal bir kavgaydı. Bu halkların kavgası değildi. Bedelini halklar ödedi. Bu gün de emperyalist güçlerin orta doğunun zenginliklerine talip olanların emellerinde değişiklik olmadığını görüyoruz. Bizleri yine aktör yapmaya çalışıyorlar. Biz bu olanlara karşı hemşerilerimize daha çok sarılmalı,  barış içinde yaşamalıyız. Hem ülkemizde hem dünyada barışı sağlamalıyız. Fakat barışı dinamitleyenlere karşı da çok sert olmalıyız. Selçuk’ta demokrasi giderek gelişiyor derinleşiyor. Laz, Çerkez, Alevi, Sünni herkes mutluluk içerisinde yaşıyor.Bütün yurttaşlarımız birbirinin yaşam biçimine saygı gösteriyor. Demokrasi derinliğimiz ve zenginliğimizi geliştirerek, bu özelliğimizi öne çıkarak yaşamalıyız. Türkiye’nin çok önemli nadide coğrafyalarından bir tanesi Selçuk. Hoşgörünün barışın kenti kültürel birikimi ve devinimi ile buna layık” dedi.

Başkan Ülgür büyük alkış alan konuşmasının ardından Selçuk Belediyespor Zeybek Oyunları ekibi muhteşem yöresel danslarını sergileyerek tüm izleyicileri kendilerine hayran bıraktı. Daha sonra 22 gündür devam eden Futbol ve Tenis turnuvasının ödül töreni gerçekleşti.  Turnuvalarda derece alan takımlar ödüllerini Kaymakam Ayhan Boyacı, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Yusuf Özdemir, Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’den  aldı.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

sekizeylul-senlikleri-selcuk (1)

sekizeylul-senlikleri-selcuk (2)

sekizeylul-senlikleri-selcuk (4)

sekizeylul-senlikleri-selcuk (5)

sekizeylul-senlikleri-selcuk (6)

sekizeylul-senlikleri-selcuk (7)

sekizeylul-senlikleri-selcuk (8)

sekizeylul-senlikleri-selcuk (9)

sekizeylul-senlikleri-selcuk (11)

sekizeylul-senlikleri-selcuk (12)

sekizeylul-senlikleri-selcuk (13)

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    ilçenin potansiyel belediye başkan adaylarından zeynel bakıcı beyefendiyi göremedik törenlerde
    oysa ki diğer aday adayları meydanlardaydı.

    1. Anonim dedi ki:

      Yorumcu Zeynel hocanın şuan itibari ile siyasi bir kimliği varmı ki her konuda eleştirmeye kalkıyorsunuz şuan itibarı ile Üniversitede resmi olarak bir devlet görevlisi hala kafanız basmıyormu.Birileri yok partiye gelmiyor,yok bilmem ne yapmıyor. adaylık süreci başlar. aday gösterilir o zaman senin söylemek istediğin anlamda ortaya çıkar. Zaten Zeynel hoca üniversiteden vakit buldukça ilçemize gelip zamanını ilçemizdeki vatandaşlarla sohpet edip görüşüyor. hele bazıları gibi devlet parası ile açılışlarda büyük boy resimlerle reklam yapmıyor. Buna zaten ihtiyacı yok Zeynel hocayı tanıyan tanıyor kişiliğini de bilen biliyor. Bilmeyenler ancak bilmek istemeyen bazı kişilerdir.

  2. Anonim dedi ki:

    Mevcut adayları görüyoruz da ne oluyor?

    1. Anonim dedi ki:

      en azından ilçenin en önemli gününde halkla birlikteler yetmez mi.

      1. Anonim dedi ki:

        DEMEK Kİ SANA SEÇİM ZAMANI VE KURTULUŞ GÜNLERİNDE BU İNSANLARI GÖRMEK YETİYOR. SONRASI SORUN DEĞİL. 5 SENE MAKAMLARINDA BULUNMASALARDA OLUR BİR VATANDAŞ MAKAMLARINA GİTTİĞİNDE DERDİNİ ANLATACAK BİR BELEDİYE BAŞKANI GÖRMESEDE OLUR. NASIL OLSA AÇILIŞLARDA BOY BOY RESİMLERİNİ GÖRÜYORUZ NE GEREK VAR MAKAMLARINDA GÖRÜŞÜP KENDİLERİNİ RAHATSIZ ETMEYE SEÇİM ZAMANI BAYRAMLARDA GÖRMEK YETİYOR. BU KAFA İLE DEVAM EDİN GÜZELİM SELÇUK KÖY OLDU HALA NELERLE UĞRAŞIYORLAR

  3. Anonim dedi ki:

    ZEYNEL HOCANIN KORUYUCULARIDA MEYDANI BOŞ BIRAKMIYOR HANİ. GEÇEN SEÇİM ÖNCESİ SIRITA SIRITA GEZEN HOCA SEÇİM MAGLUBİYETİNDEN SONRA 5 SENEDİR GÖRÜNMÜYOR NE KAHVELERDE NE TÖRENLERDE. VERMİŞ SEBAHATTİN İZCİOĞLUYLA KAFA KAFAYA DÜŞÜNÜYORLAR CARPUZA KAFEDE. AMA NAFİLE BU İYİ ÇOCUK AYAKLARINI YUTMAZ SELÇUK, HOCAAAAA….

  4. Anonim dedi ki:

    bırakın zeyneli vefayı da kurtuluşumuzu kutlayın, bugün bari siyaset olmasın ilçede
    koca selçukun kurtuluş gününde 250 kişi sabah yatağından kalkıp gelemedi törenlere

  5. LAZ OĞLU dedi ki:

    zeyneli bu kadar büyütmenin anlamı yok, akp nin adayı da olsa alacağı oy akp yi üçüncü parti yapar. kafanız basmıyorsa bassın artık. bu şartlarda akp ye kimse oy vermez. zeynel de aday olduğunla kalır, armut piş ağzıma düş demekle bu işler olmaz. zeynel geçtiğimiz beş yılda selçuğa selçukluya ne verdi ki, oy istemeye insanlara ne yüzle gidecek, seçim yine de söylüyorum CHP ve MHP arasında geçecek.

  6. Anonim dedi ki:

    uğursuslar sadece laf ebeliği yapsınlar kimene selçuğu kurtuluşu falan sadece çamur atsınlar

  7. Genç Görüş dedi ki:

    Böyle güzel bir ilçe elinde ki güçleri kullanıp harekete geçemiyor yada geçirecek komutan mı yok yoksa selçukun başında

  8. Barış Çılğın dedi ki:

    SELAMI ALEYKÜM HAYIRLI GECELER KAÇ SENEDEN BERİ SELÇUKTA İŞSİZLİK SORUNU ÇÖZÜLEMEDİ BIR CHP OLARAK SELÇUĞUN YERLİSİYİM AMA KUŞADASINDA ÇALIŞIYORUM BENİM GÖRÜŞÜM VEFA BIRAKSIN ARTIK KİM GEÇECEKSE selçugun başına adam gibi adam geçsin?Bir büyük hastane şart bir sinemamız yok işsizlik var daha önceki başkan havuz yapıyodu buda çocuk parkı ve yol yapıyo

  9. Barış Çılğın dedi ki:

    Selçuğumuz bir cennet ama kıymetini bilen bir başkan yok yollarla çocuk parklarıyla uğraşıcana bir şeyler yapsın geçen seçimlerde işsizliğe çare bulacam dedi şöyle böyle projeleri gösterdi ama nafıle hiç bir şey yapamadı yazik çok yazık sanayi sitesindeki garaj öyle duruyor oraya ya bir büyük hastane yada kipa gibi büyük alışveriş merkezi yapılabilirdi ama nerde

  10. Anonim dedi ki:

    Bırakın bu işleri selçuk köy oldu…başkan hic calışmıyor.tamam gene chp olsun ama başka aday olsun artık

  11. APASASLI 35920 dedi ki:

    selçuğumuzun kutuluşunu kutladık…

  12. mıstık dedi ki:

    46 yaşındayım bu yaşıma kadar gördüğüm en renksiz en tatsız 8 Eylül kutlamaları idi. Başkan bey masraftan kaçmış senede 1 gün Selçukluya ünlü bir sanatçıyla birlikte olma fırsatını çok görmüş. Festival adı altında istediğiniz zaman her yerde bulabileceğiniz incik boncukçularla festival yapmış. ne festival , ne kurtuluş töreni 10 numara bir rezilllikkkkk.

  13. vatandaş dedi ki:

    sevgili barış çılgın, bir şey soracağım. ben bilmiyorumdur belki. beni ve tüm okuyanları aydınlatmış olursun. işsizlik belediyenin mi hükümetin mi problemi? hastane yapmak belediyenin mi hükümetin mi görevi? Canım arkadaşım Allah aşkına elini vicdanına koy öyle eleştir. çalmayan, çırpmayan, namusuyla, şerefiyle, beyefendi duruşuyla Selçuk için çalışan bir belediye başkanı var. “işsizliği neden hükümet çözmüyor” veya “neden Selçuk gibi dünyanın önemsediği bir yerde büyük bir hastane yok” deyip de vergilerinizin karşılığını isteyeceğinize içinizden çıkmış efendi bir belediye başkanına vurup duruyorsunuz. vefa başkan seçimi kaybederse Selçuk kaybeder. bunu da ne yazık ki yaşamadan anlamayacaksınız. görünen o…bir gün de eline sağlık deyin teşekkür edin…

    1. Selcuklu dedi ki:

      vatandaş kardeşim sen sadece vefayı savun .tamam vefa iyi bir belediye başkanı olabilir ama cok birşey yapmadı selçuğa.selcuk köy oldu .görmüyon mu kardeşim …heryer ev doldu .nefes alamaz olduk .
      SENİN GİBİ VATANDAŞ OLMAZ OLSUN …YALAKA SENİ. VEFANIN SAVUNULACAK YANI KALMADI .CHP DEN BAŞKA ADAY OLSUN ARTIK .

    2. Anonim dedi ki:

      yolu büyükşehir yapsın, işsizliği hükümet çözsün, kültür işlerini başka bi bakanlık halletsin…. bla bla bla… pardon ama belediye ne iş yapıcak? aldıkları otopark bedelleri nerde? otopark mı var. festival diye kapandığı anda felç heryer. eee ne iş yapıcak? sadece ilaçlama ve artistlik değil herhalde!! BEN BİLMİYORUM BELKİ. BENİ VE TÜM OKUYANLARI SİZ DE AYDINLATIN LÜTFEN!!!

  14. vatandaş2 dedi ki:

    Sayın Vatandaş: çalmayan, çırpmayan, namusuyla, şerefiyle, beyefendi duruşuyla Selçuk için çalışan bir belediye başkanı var derken kimden bahsettiğinizi zannediyorum selçuk halkı ANLAMAMIŞTIR.!!!!!!!

  15. Anonim dedi ki:

    Sayın Vatandaş,siz söylediklerinize inanıyor musunuz?
    Madem ki işssizliği çözmek belediyenin işi değildi de neden o zaman seçim öncesinde projelerle bu sorunu çözeceğini dile getirdi başkan?
    Ayrıca, beyefendi duruşuyla çalmadan çırpmadan,namusuyla,efendiliğiyle çalışıyor dediğin başkan, defalarca mahkemelerce çeşitli konularda mahkum edildi. Bunlara ne diyeceksiniz?
    15 senedir başkan ne yapmış ki tekrar seçilmediği takdirde Selçuk kaybetsin?
    Yahu bir tane sinema,bir tane alışveriş merkezi,bir tane gençlerin vakit geçireceği,turisti çekecek cazibe merkezi var mı söylesene bana? Ha diyorsan ki burası emekliler ilçesidir,o zaman biz de ona göre yorum yaparız.

    Seçim dönemine girildiği ve seçim masraflarında propaganda için kullanılacak para lazım olduğu için mi Seferihisar Belediyesi Tarkan’la ilçesinin kurtuluşunu kutlarken biz 3.sınıf amatör grupların amatör şarkılarına maruz kalıyoruz? Siz çok büyük keyif aldınız mı bu sözüm ona festivalden? Siz de elinizi vicdanınıza koyup söyleyin bakayım.

  16. SELÇUK dedi ki:

    isabey ilk öğretim hala bitmedi sekiz üylül inşaatı başlıyamadı.müze yi yenilicez dediler inşaat durdu.bunları sordunuz mu akp yöneticilerine her yer güllük gülistanlık SELÇUK ta sadece işsizlik dimi efes dükkanları ne olucak başkan tek başına uğraşıyor o sorunlarla ayağınıza taş takılsa başkan yazık ülke de neler oluyor görmüyormusunuz işinize mi gelmiyor

  17. eski selçuklu dedi ki:

    bırakın siyasi adayları meydanlarda görünen tek şey var TANKAŞ ALİ:)))))) kadraja girmiş gülümsüyorsun mehtaba bakıp dalıyorsun bee acep bi soralim alim sen neye gülüyorsunnn:))) saygı sevgiler…

  18. Anonim dedi ki:

    Kulamalarin son gunu dini temellerinde ezana saygi olan bizlere sipiker bayan sevgili selcuklular ezan okunuyo 4 dk ara verdik diyemedi biri ordan asilir biri burdan yahu kutladgimiz olayda dedelerimiz omuz omuza harp etti birakin rant pesini yeter artik…!

  19. vatandaş dedi ki:

    başkanın aldığı hiç bir ceza hırsızlık, yolsuzluk cezası değildir. ya esnafı korumuştur ya da haddini bilmeyene haddini bildirmiştir. hükümet hele Selçuk’a bir hastane yapsın belediye de alışveriş merkezi yapar. malum belediye şu an çok meşgul. çünkü bir yandan dokuz eylül üniversitesinin binasını yapıyor, bir yandan da THK Üniversitesinin – ki onu da belediye getirdi- binasının tadilatını yapıyor. bir yandan tarımsal sanayi alanının inşaatı ile uğraşıyor bir yandan da festival yapıyor, ilaçlama yapıyor, efesi unescoya sokmak için uğraşıyor, istasyon meydanını düzenliyor, arazi yolları yapıyor, şehir içi yollar yapıyor, yapıyor da yapıyor. bunları gören görüyor, bilen biliyor. Selçuk halkı da Selçuk’a ilk üniversiteyi getiren adamı, efes esnafını korumak için tek başına mücadele eden bu kahramanı, Türkiye’nin borçsuz sayılı belediyelerinden birini yöneten bu dürüst insanı elbette sandıkta ödüllendirecektir. dürüstler çok bilir az konuşur. yeri geldiğinde sandıkta alır herkes cevabını. vefa başkan Selçuk’un görüp görebileceği en iyi belediye başkanıdır. bunu rakipleri de çok iyi biliyor.

    1. Anonim dedi ki:

      yuh diyorum. bu söylediklerine kendin inanıyorsan vah sana ki ne vaaah!

  20. Anonim dedi ki:

    GENÇLEEEEEEEEEEER BUMUYDUU KURTULUUŞ BUU KUTLAMALAR RESMEN SELÇUGUN NASIL BATTIGINIIN GÖSTERGESİYDİİİİ.. NEREDE O ESKİİ KONSERLER NEREDE O GARAJDA YAPILDIGI ZAMAN GARAJII FULLLLL DOLDURAN İNSANLAAR HANİİİİ NEREDEEEE …ÇÜNKÜÜÜ KONSERDAA ADAM GİBİ BİR SANATÇI OLMAYINCAAA SELÇUKTAAN CAFE KARPUZAYII DOLDURACAK KADAR ADAM ÇIKMAAAZ TOPLASAN TOPLASAN 100 TANE ADAM YOKTUU SAHNENİN ETRAFINDA BEE YAZIKLAAAAR OLSUN BUKADARMI DÜŞTÜÜ SELÇUK BELEDİYESİİ BUKADARMI.KİM NE DERSE DESİN KİM GELİRSE GELSİN HANGİ PARTİDEN ÇIKARSA ÇIKSIN AMA BU BELEDİYE BAŞKANININ GİTME VAKTİ GELMİŞ BELLİİİ Kİİİ BUNU ARTIK SELÇUK HALKININ KAFASINA KOYMASI LAZIM ……….

  21. sefer dedi ki:

    Adam gibi dediğin sanatçılara verilen yüz milyarlar herhalde seni hiç rahatsız etmiyor. Ama belediye senin gibi düşüncesiz değil.

  22. Anonim dedi ki:

    bu kadar insan neyin peşinde hala anlamış değilim. selçuga şakira gelse ne olur yani. bir gece 2 saat göbek atarsınız hepsi o. yani bu söylemiş olduklarınız selçugun ekonomik yapısını değiştirecekmi. konser olmuş olsaydı. keçtane selçuklu en azından esnaflardan alışveriş yapardı. yine koyun gibi bu festivalde nasıl gezdiyseniz konserdede koyun gibi gidip izleyip eve dönecektik. ha konser olmuş olsaydı bu gün 25 – 30 milyara bitirilen festival o zaman 150 – 200 milyara bitecekti. bu para yine bizim paramız vefa beyin babasının parası değil. bence boş eglencelikler gereksizdir. bu iş şuna benzer “ayranı yok içmeye, atla gider ……” selçuk halkının kafa yapısı kahve kültürürnün üzerine çıkamamıştır. o yüzden burada vefa beye yapılan eleştirirleri esefle kınıyorum. selçuk aslında hak etmediği bir belediye başkanı tarafından yönetiliyor. gerçekten dürüst çalışkan bir başkan. sizlere öyle bir başkan lazım ki. bu ilçeden toplanan parayı çar çur etsin, vur patlasın çal oynasın yapsın öyle adam lazım. başınızı selçugun girişinde saga bakın ve utanın, yükselmekte olan üniversite binasına bakında utanın. bu kente yapılabilcek en iyi yatırımdır üniversite, vefa ülgür bunu başardı ikincisini açıyor ve 2 tane daha üniversite ile anlaşma saglanmak üzere. sizi gibi gösteriş budalaları. açlıktan nefesiniz kokuyor, konser karın doyurmaz. ama selçuga üniversiteye gelecek 1000 tane öğrenci senin esnafın herkezin karnını doyurur. helal olsun sana vefa bey. söylenenlere kulak asmadan yoluna devam ediyorsun. MEYVE VEREN AGAÇ TAŞLANIR

  23. vatandaş dedi ki:

    canım başkanım sen Selçuk torbalı ve kuşadası gibi göç almasın, büyüyecekse üniversite ile büyüsün diye Selçuk’a üniversiteler aç, birileri de bir derslik yapılacak parayı neden bir sanatçıya vermedin diye eleştirsin seni. sıkma canını. halk seni anlamasa 3 kez seçmezdi. 4.kez de sen başkansın inşallah.