site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Kurban Pazarı Bataklığa Döndü (Video Haber)

Selçuk Kurban Pazarı Bataklığa Döndü (Video Haber)
24.10.2012
A+
A-

Kurban Bayramına sayılı saatler kala yer yer etkili olan yağış nedeniyle Selçuk’ta ki kurbanlık pazarını su bastı.

Kurban satış alanı olarak İsabey Mahallesinde eski itfaiye binası arkasında bulunan belediyeye ait araziyi kullanan hayvan sahipleri yağan yağmurun ardından kurbanlıkların barındığı çadırlarda ve alanda biriken suyu kendi imkânlarıyla tahliye etmeye çalıştı.

Hayvan Pazarına kurbanlık hayvanlarını satmak için gelenlerin umutları yağan yağmur ile birlikte tükenmeye başladı.

Selçuk Kurban Satış Pazarında, çamur içinde kurbanlık satmaya çalışan besiciler, durumlarının iyileşmesini ve şartların düzeltilmesini istiyor. İzmir’in Selçuk ilçesinde kurulan kurban pazarının bataklığa dönüşmesi yüzünden vatandaşların kurbanlık pazarlığı adeta çileye dönüştü. Kurbanlıkların çamur içerisinde kaldıklarını, çamurları temizlemekte de zorlandıklarını, bu olumsuz ortamın satışlarını da engellediğini, Kurbanlıkların çamurdan görünmediğini söyleyen satıcılar gelecek yıllarda böyle bir tablonun olmamasını istediler.

Uygulanan politikalar ile çiftçilerin ve hayvan işi ile uğraşanların zor durumda da bırakıldığını söyleyen satıcılar bir de hayvan pazarında ki durumunda üzerine eklenmesi ile kendilerini zor günler bekleyen satıcılar kara kara düşünmeye başladı.

SELÇUK KURBAN PAZARININ İÇLER ACISI HALİNİ AŞAĞIDA Kİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PpV7IJFkRI4[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PpV7IJFkRI4[/youtube]

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    İşte medeniyetlerin buluştuğu ve başkenti dediğimiz selçuk’un hali ortada. Selçukta herşey güllük gülistanlık gibi gösterilerek halk uyutulmaya çalışılıyor, ne yazık ki hiç bir şey oradan göründüğü gibi değil. İktidar tarafından yasaklı bir ilçede yaşıyoruz, hükümet kanadından ne yazık ki ilçemize hiç bir destek ve katkı yok. Belediyenin hükümet tarafından yılın bir çok günü açığının arandığını ve bulacakları en ufak bir açıkta da ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını biliyoruz. Çünkü kendi belediyesi olmayan her yere zulüm yapan bir hükümet var. Ancak bu demek değil ki bu alt yapı sorunları olmayacak, yapılmayacak kabul edelim ki kurban pazarı rezil bir halde idi. Azcık yağmur dahi her yer bataklık oldu hayvanlar telef oldu.Hem diyorsunuz selçuk bizim kalemiz hem çalışmıyorsunuz bu nasıl iştir arkadaşlar

  2. daywalker dedi ki:

    yahu ayıptır gunahtır bee bukadar hayvan bukadar ınsan bunamı layık para almaya geldılermı mılletten donuna kadar soyarlar ama iş icraata ıs yapmaya geldıgınde böyle dımdızlar ortada bırakırlar hızmet yapın hızmettt yan gelıp yatmayın sıcak odalarda bakında gorun rezılııgı bu selcuk beledıysenın ayıbıdır ama tabı kımse uzerıne alınmazkı herkez kendı dumenınde…..

  3. selçuklu. dedi ki:

    gerçekten uzucu bir durum! bir daha ki bayramlarda bu goruntuleri gormek istemiyoruz…