site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Kent Konseyi Geliyor

Selçuk Kent Konseyi Geliyor
01.05.2014
A+
A-

selcuk-kent-konseyi-geliyor (2)

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı ilçede yaşayan tüm kesimlerin fikirlerini yönetime katmak için Selçuk Kent Konseyi kurma çalışmaları başlatacaklarını söyledi.

Alevi Kültür Dernekleri Federasyonu Selçuk Şube Başkanı Düzgün Çelik ve beraberindeki heyet Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede Başkan Bakıcı Selçuk için ilçede yaşayan tüm kesimlerin fikirlerini yönetime katmak ve ortak akılla hareket edebilmek adına kent konseyi oluşturacakları müjdesini verdi. Alevi Kültür Dernekleri Federasyonu Selçuk temsilcileri bu uygulamanın Selçuk için çok yararlı olacağına inandıklarını belirtti. Görüşmede ayrıca yapımı İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Selçuk Cem ve Kültür evi konusu da gündeme geldi. Selçuk Cem ve Kültür evi projesini Selçuk Alevi Kültür Dernekleri Federasyonu üyeleri ile inceleyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı bu konu ile ilgili her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

selcuk-kent-konseyi-geliyor (1)

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    çok anlamlı bir fotoğraf çok yakışmışlar

  2. anonim dedi ki:

    alevi derneğini köylerde yaptığımız kutlu doğum haftası etkinliklerinde görmek istiyoruz

  3. Anonim dedi ki:

    Anonim kardeş aman dikkat et. Başbakanın senin alevileri kutlu doğum haftasınadavet ettiğini duymasın. yoksa seni tutuklatır.yada kafana gaz fişeği attırır.