site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Kent İçindeki Çalışmalar Devam Ediyor

Selçuk Kent İçindeki Çalışmalar Devam Ediyor
27.12.2013
A+
A-

cumhuriyet_yol

Selçuk Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü ekipleri, kent içindeki çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Kent içerisindeki sokak ve cadde düzenlemelerine giden Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şimdi de Cumhuriyet Mahallesi 5103 ve 5106 numaralı sokaklarda parke taş döşeme işlemlerini gerçekleştiriyor. Mahalle sakinlerinin sorununu çözmek için kolları sıvayan belediye ekipleri  işlerini hiç aksatmadan bir an önce  mahalle sakinleri için çalışmalarını tamamlamak için çabalıyor.

Aşevi yenileniyor

Hergün 550 ihtiyaç sahibi aileye 2 öğün sıcak yemek veren, ayrıca kreş, huzurevi, öğrenci konukevleri gibi belediye hizmet noktalarındaki ortalama 1500 kişiye kahvaltı ve iki öğün yemek çıkartan Selçuk Belediyesi Aşevi, hizmet kalitesini arttırmak için şartlarını sürekli iyileştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Aşevinin  mutfağının genişletilmesi ve erzakların uygun koşullarda depolanması  için bodrum katta depolar oluşturan Fen İşleri Müdürlüğü daha önce de et ve sebze-meyve gibi malzemelerin muhafaza edilmesi  amaçlı iki adet soğuk hava odaları yapmıştı. Banyo tuvalet yenileme gibi işlerinden sonra Aşevi yeni hali ile 1500 kişiye hizmet vermeye devam edecek.

asevi

Balık halinde çalışmalar sürüyor

Kentin farklı yerlerinde balık satışlarını gerçekleştiren esnaf için 9 balıkçı tezgahı kapasiteli balık halini hizmete sunmaya hazırlanan Selçuk Belediyesi  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

Binanın doğrama ve yer döşeme sökümlerini tamamlayan ekip geçtiğimiz günlerde atık su ve tesisat işlerini de bitirdi. Ekipler hazırlanan elektrik projelerine göre binanın elektrik tesisatına başlayarak hafta sonu içerisin de de havalandırma tesisatlarını tamamlayacak. Bütün bu işlerin tamamlanmasının ardından balıkçı esnafı  halde yer alacak özel tezgahları ve tesisatlar ile balık satışlarına başlayabilecek.

balik_hali

Köfteci yıkıldı

Selçuk Belediyesi’nin Şahabettin Dede Caddesi’nde yaptığı düzenleme çalışmalarının önemli aşamalarından biri olan yeni belediye restoranının yapımının tamamlanması ve Selçuk Köftecisi adıyla markalaşan yerel işletmenin taşınmasıyla belediye ekipleri eski restoran binasının yıkımına başladı. Bu sayede bir yandan hem Selçuk’un yerel bir markası yerli ve yabancı misafirlerini daha iyi bir mekânda ağırlama imkânına sahip oldu hem de Şahabettin Dede Caddesi ekonomik ömrünü tamamlamış bir yapıdan kurtuldu. Yıkım tamamlandıktan sonra Selçuk Belediyesi Fen İşleri ekipleri bu alanın ve büfelerin önünün çevre düzenlemesi işine başlayacak. Büfelerin önüne restoranın önü gibi granit taş kaplama yapılacak ağaçların çevresinde oturma alanları oluşturulacak. Ayrıca büfelerin cephesi düzenlenerek hepsinin aynı görünümde olması sağlanacak ve boya ve tamiratları yapılacak.  Tüm bunlar bittiğinde ise Şahabettin Dede Caddesi hem sosyal hem de ekonomik anlamda daha canlı bir merkez olacak.

Kentin her bölgesine hiçbir ayrım yapmadan  hizmet götürdüklerini dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “ Hizmetlerin devam edeceğini, yapılan çalışmaların son derece nitelikli ve düzgün olduğunu vurgulayarak. Yaptığımız işler bizim aynamızdır” dedi.

kofteci_yikim

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Yerli dedi ki:

    Geç kaldınız tiren kaçtı kendinizi avutun

  2. emel dedi ki:

    Yerli AK BELEDİYECİLİK nasıl gidiyor. böyle giderse 2014 sonuna kadar AKP diye bir parti kalmayacak. Yeni yıl ışığla bereketiyle adaletiyle geliyor.

  3. vatandaş dedi ki:

    nedense vefa ülgürün her hizmeti seçim öncesi oluyor

    1. Anonim dedi ki:

      valla vatandaş sen havaya baka baka geziyorsan yapacak bir şey yok. gez bi selçuguda gör seçim öncesimi sonrasımı.

  4. kutsal şayka dedi ki:

    reklam hep bunlar

  5. Anonim dedi ki:

    Her seçim dönemi yaklaştığında kımıldan ve sonra çık milletten oy iste. Belediye sadece son sene değil de tüm dönemi boyunca şu anki gibi çalışmalı. Açıkçası ben artık değişimden yanayım.

  6. Anonim dedi ki:

    HALA BU YOLSUZLUĞU AÇIĞA ÇIKMIŞ PARTİYİ SAVUNAN VE ONA OY VERCEM DİYEN VARSA TEBRİK EDİYORUZ…

  7. selcuklu dedi ki:

    alışımışız bi kere rahat yaşamaya daha fazlasını istemeye,selçuk un kıymetini değerini anlamak isteyenler gelişmişliğini görmek isteyenler gidin bir iki yıl başka bir ilçede yaşayın da görelim

  8. Anonim dedi ki:

    seçim öncesi boş muhabbetler sıkıcı bu ney ya bu zamana kadar çok konuşuldu zaten sandıkta gömülünce görürsün vefa bey.

  9. ayasuluklu dedi ki:

    belediye restaurantımı dediniz pek anlayamadım ben belediye restaurantına başkan o kadar para harcamadı ve kapalı.lütfen selçukluları kandırmayalım.başkanın o işletmeye karşı olan hevesini bir selçuklu olarak anlayamadım hayırlısı olsun bakalım.inşallah ilerde kokular çıkmaz.

  10. Anonim dedi ki:

    Iyi alstı vefa ülgür dört buçuk sene hiçbir icrat yok seçime altı ay kala göstermelik işler bu sefer yemezler ama çok geç kaldın. Halk artık halktan kopuk ulaşamdığı belediye başkanı istemeyor

  11. BIKkın dedi ki:

    Seçimlerde gelmese milletin hizmet görceği yok
    Değişim Şart
    yoksa yerinde saymaya devam selçuk

  12. A.E.Ş dedi ki:

    çalışmıyor dediğiniz belediye bakın 4.5 yılda ne yapmış.Yeni hal binası yapmış,tarımsal sanayi alanı ve soğuk hava tesislerini yapmış,kale restorasyonunu tamamlamış şimdi çevre düzenlemesine başlamış,üniversite inşaatına başlamış,hava kurumu üniversitesini kurulmasına öncülük etmiş ve halada yardım etmekte,yol çalışmaları ve parke taş döşemeleri yapmakta,arazi yollarının %95 bitmiş,yetmemiş köylere uzanmış kusura bakmayın ama bunları merkezi hükümet mi yapmış yoksa belediye kısıtlı bütçesiyle mi yapmış elinizi vicdanınıza koyun yorum yaparken adaletli olun

    1. Anonim dedi ki:

      yeni hal binası bitmedi. kale restorasyonu bitmedi.göstermelik çevre dzenlemesi yapılıyor. eksik çok. meslek yüksekokulunun inşaatı bitmedi. bitse de içeriği bile belli değil. eğitime başlaması enaz bir yıldan önce olmaz. thk üniversitesi mezunlarının hemen hemen hepsi işsiz. parkeler taşlar döşeniyor. üç gün sonra çöküyor.uygulanan projeler, aslında böylesine güdük projeler değildir. uygulama sırasında evrim geçirir, kendi egolarıdır tüm aksaklıkların nedeni. Kentin en orta yerinde balık hali yapmak ancak cehaletin bir göstergesidir. şuanki balıkçının ordan geçerkenki kokuyu bile engelleyemezken, kanalizasyondan gelen kokuyu engelleyemezken, iki fayans yapıştırıp bi musluk koymayla balıkçı olmaz… daha sayardım ama bunlara nefes yetmez…

  13. Sabri dedi ki:

    Tayyipin minyatürü Vefadır. Bunlar hep yol yapar. Sadece kendi akranlarını tanırlar. Eleştiriye gelemezler. Halkı dinlemezler. En iyi onlar bilir. Seçim yaklaşınca çalışmaya başlarlar. Vizyonları olmadığı için salak saçma işlere imza atarlar. Halk tarafından çok sevilmezler. Nefret edenleri çoktur.

    Selçukta Yaya kaldırımının tam ortasına ekmek büfesini oturtur. Binlerce Selçuklu ve turistin kullandığı Dutlu yola bir el atayım (en azından bir kaç kilo beton döküp) deyip halkın takdirini alayım demek varken balık haline takılır. Balık halini taşıdıkları yer için üzülmemek mümkünmü. Salak birinin fikri olabilir sadece. Millet isyan eder Buna açıklama yapma gereği duymaz Vefa. Yandaş kayırma %100 vardır. Ayakkabı kutusu konusunu bilemem varmıdır. Sonra taraf olmayanı kötülerler. Yalakaları çıkar buna şükredin, Selçukun değerini bilin gibi cahilce yorum yazarlar. Neyse umuyorum bu sefer halk değişiklik isterde Vefa nın yerine vizyonu yüksek sevilen bir Başkan gelir.

    1. Anonim dedi ki:

      Dediklerinize aynen katılıyorum. Selçuk’ta yapılması gereken o kadar çok iş varken, o kadar da boş işlerle uğraşılıyor ki… Ama ben Selçuk halkının artık değişim gerektiğini görüp görmeyeceğinden emin değilim. Çünkü sırf etiketine bakarak oy kullanan büyük bir kitle var. Yerel seçimlerde partiden ziyade aday,adayın vizyonu ve becerisi önemlidir. Merak edenler Mustafa Sarıgül’e baksın neler yapmış ilçesinde.

  14. DOĞRUSU BU dedi ki:

    çenenizi boşuna yormayın emekli biri olarak kahvelerin hepsine giriyorum çıkıyorum vefa etrafından halkın içinde olmayışından ötekilerde ne yapsalar boş önce partilerini aklasınlar sonra aday olsunlar levent denen çocuk en çok konuşulan kişi bir sağa bir sola vurup leventte seçimi alır geçer diyorlar sizlerde ağzınızı açıp bakakalırsınız adaylığınız dahi açıklanmadı levent yarı yolu geçti değişim şartsa benim oyumun yeri belli hayırlısıyla vefa dan sa tercih hakkımı LEVENT ten yana kullanıcam

  15. sabıkalı dedi ki:

    selçuk uyan artık uyannnnnnnn