site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Kaymakamı İnci Kahraman Gazilere Beratlarını Verdi

Selçuk Kaymakamı İnci Kahraman Gazilere Beratlarını Verdi
25.12.2019
A+
A-

İzmir’e bağlı Selçuk İlçesinde ki  5 Kıbrıs gazisine, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından 45 yıl sonra gönderilen berat ve madalyalar ilçe kaymakamı tarafından törenle dağıtıldı.

Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan Selçuk’daki 5 gaziye madalya ve beratlarının dağıtımı için Kaymakamlık makamında tören düzenlendi. Törene Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci, Cumhuriyet Savcısı Olcay Aslan, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, Selçuk Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği başkanı Fahrettin Eren, Gazi aileleri ve gaziler katıldı. Törende konuşan Kaymakam İnci; “Harekata katılarak bugün burada olan kahraman gazilerimiz büyük bir zafere imza atıp, Kıbrıs Türkleri’ni özgürlüğe kavuşturdu. Bu yüzden onlara minnettarız. Türk milleti hiçbir zaman hiç kimseye boyun eğmemiştir. Bunu Çanakkale de, Büyük Taarruz’ da, Kıbrıs Harekatı’nda, 15 Temmuz’da, Kuzey Irak’ta ve son olarak Suriye de gördük. Türk milleti her zaman düşünmeden, mazlumun yanında olmuştur” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.