site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Kaymakamının Yeni Yıl Mesajı‏

Selçuk Kaymakamının Yeni Yıl Mesajı‏
27.12.2014
A+
A-

ayhan-boyaci-kaymakam

Değerli Arkadaşlarım;

Birkaç gün içinde yeni bir yıla giriyoruz. Herkes “Ömrümden bir yıl daha geçip gitti” diyor, ama yıl içindeki gelişmeleri göz önüne getirirsek, üst üste eklenen tecrübelerimiz artıyor, faydalı şeyler geleceğe huzur ve güvenle bakmamızı sağlıyor…

2014 yılı içinde ilçemiz Devlet yatırımlarından nasibini aldı… Tüm köylerimizin parke taşı ihtiyaçları giderildi, içme suyu ihtiyacı olan köy kalmadı, asfalt çalışmaları beklenenin çok üstünde oldu. Çamlık-Gökçealan asfalt yolu, Şirince-Selçuk arası yeni yol asfaltı sıcak, modern otoban standardının üstündedir. Diğer taraftan Sultaniye Köy yolu, Barutçu-Zeytinköy, Belevi yolu çok kaliteli asfalt yapıldı. Kamuoyu o kadar kaliteli asfalt yol hizmetini hayretle ve takdirle karşıladı.

Çok sayıda İlk ve Orta dereceli Okulun büyük-küçük onarımları yapıldı. İlçe Merkezinde İsabey İlk-Orta Okulu binası, Devlet-Vatandaş işbirliği ile yapılan Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi binamız, Müstakil Anaokulu binamız, onun arka tarafında hazır olan arsaya 2015 yılında yapılacak “Çok Amaçlı Lise”, Çamlık Köyümüzde yeni yaptırdığımız Ortaokul binası, Müzemizin dev restorasyon ile tekrar hizmete açılışı, İlçemiz güvenliğine büyük bir imkan getirecek olan MOBESE kayıt-kamera sistemi halkımızın yüzünü güldürdü. 2015 yılında Doğalgaz, İzmir-Torbalı-Selçuk-Çamlık ve Havutçulu’ya kadar gidecek olan hızlı tren… Bu imkanları sağlayan İzmir Valimiz Sayın Mustafa Toprak’a, Hükümetimize, Devletimize minnettarız, şükranlarımı sunuyorum.

Ağustos-Eylül 2014 tarihinde UNESCO Türkiye BM Paris Yetkilileri Grup Başkanı İlçemizi ziyaret ettiler. “UNESCO Dünya Kültür Mirası Aday Kenti” durumundan “UNESCO Kültür Mirası Kenti” durumuna yükseleceğiz. 2014, 27 Kasım Paris görüşmeleri, Ocak 2015 ve son olarak Haziran 2015 görüşmeleri ve oylamaları sonunda “Selçuk-Efes UNESCO Kültür Mirası Kenti” statüsüne kavuşacağız.

Turizm Diyarı olan ilçemizde bu muhteşem bir gelişme olacak, her şeyin mükemmelini yakalayacağız, Dünya Kültür Mirası Kentleri bizi destekleyecek, UNESCO mali fonundan tarihi, kültürel, turistik eserlerimize ve yerlerimize büyük restorasyon desteği alacağız. Buna tüm Selçukluların, bölgemizin dikkatini çekiyorum.

Bu güzel gelişmelerin ışığında geleceğe büyük moralle bakmalıyız, yeni yılda yeni duygular, yeni şevk ve heyecanla kamu-özel tüm işletmeler ve sektörlerimiz büyük dayanışma ve güven duygusu içinde el birliğiyle ilçemizi daha ileriye götürüp yükseltmek için canla-başla çalışacağız. Güler yüzle hizmet vererek bu günümüzün işini yarına bırakmayacağız.

Tüm mesai arkadaşlarımın, özel sektör mensuplarımızın, siyasi partilerimizin tüm mensuplarının, sivil toplum kuruluşlarımızın, tüm muhtarlarımızın, İlçemizde bulunan yerli-yabancı turist misafirlerimizin, Çok Muhterem Selçuklu Hemşehrilerimin, bize çalışmalarımızda ışık tutan Sayın Basın Mensuplarımızın Yeni Yıllarını Kutlar, sağlık, huzur dolu günler, bolluk bereketli kazançlar dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım.

Ayhan BOYACI
Selçuk Kaymakamı

YORUMLAR
  1. ozan dedi ki:

    açıklamanızı okudum sayın kaymakamım sizinde yeni yılınız kutlu olsun, şunu da demeden geçemeyeceğim sayın kaymakamım sizden çok güzel bir siyasetçi olurmuş. Emekli olunca kısmet belkide sizi de burda yada herhangi bir ilçemizde belediye başkanı olarak görürüz. önemli olan millete hizmet değil mi.

  2. Anonim dedi ki:

    bana göre hiç gerek yoktuuu. tamamen gereksiz

  3. Anonim dedi ki:

    Üzgünüm ama Kaymakam beyi yanlış bilgilendiriyorlar . Çünkü sayın Kaymakamın aktardıkları yanlış.1- Selçuğa doğal gazın 2105 – 2016 da gelme ihtimali sıfır. 2 – Hızlı treni anlatırken İzmir Büyükşehir belediyesini unutmuş olduğu gibi çamlık havutculuya hızlı tren büyük bir yalan. 3- Unesco konusunun kahramanı geçen yerel yönetim ve Belediye çalışanlarının projesi. Bakanlık sadece hazırlanan dosyayı bir üst yazı ile Unescoya gönderdi. Yukarıdaki yorumlara katılıyorum

  4. Hulya duman dedi ki:

    O ne biçim yeni yol, insanların hayatına kasrınız mı var..!!!
    Kaldırın o Selçuk tabelasını, insanlar geldiği yoldan dönsün…
    Yol yola benzeyince koyun o tabelayı…
    Kalp kırızi geçirmediğimize şükür bu arada…!!