site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Kadın Danışma Merkezi’nde kurslar devam ediyor

Selçuk Kadın Danışma Merkezi’nde kurslar devam ediyor
18.11.2015
A+
A-

Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi kadınlara yönelik birbirinden önemli eğitim ve hobi kurslarına devam ediyor. Selçuk Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi ile Selçuk Kadın Danışma Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği kırkyama kursu devam eden etkinlikler arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra hâlihazırda devam eden psikodrama çalışmaları yeni katılımcıları bekliyor. Geçtiğimiz yıl yine Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde verilen Kadın Sağlığı Eğitim Programı bu yıl da Selçuklu kadınlarla buluşacak.

Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi kadınların yeteneklerini geliştirmek, yeni hobiler edinmek, hayatına pozitif katkılar sunmak için çeşitli eğitimler ve kurslar açmaya devam ediyor. Bu kapsamda açılan kursların başında kadınların yakın ilgi gösterdiği Kırkyama Kursu yer alıyor. Selçuk Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi Eğitmenleri tarafından verilen kursta 25 kursiyer Haziran ayına kadar kırkyama kursuna devam edecek. Çalışmalar Haziran ayında Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi’nde sergilenecek.

Kadın Sağlığı Eğitimi de yakında başlayacak

Geçen yıl Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde verilen Kadın Sağlığı Eğitim Programı bu yıl da devam edecek. 20 Kasım 2015 Cuma günü saat 14.00’de tanıtım toplantısı yapılacak olan Kadın Sağlığı Eğitim Programı kapsamında kadınların ruh ve beden sağlıklarını nasıl koruyacaklarına dair birbirinden farklı başlıklar altında eğitim verilecek. Kadın Sağlığı Eğitim Programı kapalı gruplar halinde 13 hafta boyunca 90 dakikalık modüller halinde sürecek.

Eğitimlere başvurular devam ediyor

Kadın Danışma Merkezi’nde Kadın Sağlığı Eğitim Programının yanı sıra Psikodrama Eğitimi de devam ediyor. Bireyin kendisini tanımayı, kendisine ve durumlara dışarıdan bakmayı, hayatın akışı içinde baş etme gücünü arttırmayı sağlayan bir paylaşım yöntemi olan psikodrama, kadınların günlük hayatlarındaki istek ve seçeneklerin farkına vararak atılacak adımlara dair paylaşımlar yapılacak.

Selçuk Belediyesi Selçuk Kadın Danışma Merkezi’nde verilecek olan Kadın Sağlığı Eğitim Programı ve Psikodrama eğitimlerine katılmak isteyen kadınların Kadın Danışma Merkezi’ne şahsen başvurmaları yeterli.

kadin-danisma-kurs (1)

kadin-danisma-kurs (3)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.