site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Meyve -Sebze İşletme ve Soğuk Hava Tesisinin İhalesi Yapıldı

Meyve -Sebze İşletme ve Soğuk Hava Tesisinin İhalesi Yapıldı
13.10.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi tarafından yapımı devam eden Tarımsal Sanayi Alanı İçinde yer alacak Meyve -Sebze işleme ve Soğuk Hava tesisinin inşaatı işinin ihalesi Selçuk Belediyesi Hizmet Binası ihale Komisyonu Toplantı Odası’nda yapıldı.

11 istekli firmanın katılımıyla gerçekleştirilen ihale ile ilgili yasal sürecin tamamlanmasının ardından Meyve -Sebze işleme ve Soğuk Hava tesisini inşa edecek firma belli olacak.  37 bin 200 metre kare alanda yapılacak tesisin inşaatının iş tesliminden 270 gün sonra yani 9 ay içinde tamamlanması gerekiyor.

8 bin metre karesinde soğuk hava tesisi, geri kalan alanında ise izlenebilir, sayılabilir ürün tesisi ile beraber plastik kasa üretim tesisi ve 22 tane işyerini barındıracak olan Meyve -Sebze işleme ve Soğuk Hava tesisinde yer alacak iş yerleri bölgede çiftçiden ürün alıp fason üretim yapmak isteyen, ürünü işleyip ihracat yapmak ya da Türkiye’nin çeşitli yerlerine pazarlamak isteyen tüccarlara da ofis hizmeti sunmuş olacak.

Tarımsal Sanayi Alanı’na bir pazar kimliği kazandıracak bu 22 işyeri bir taraftan da sadece Selçuk’un değil civar il ve ilçelerin de meyve sebze satışının kalbinin attığı merkez olacak.

YORUMLAR
  1. Anonim. dedi ki:

    Bu belediye ne iş yapar ,diyenler,yapamaz dediler,türlü engellemeler yaptılar ama sonuç da bu.”HALEP ORADA İSE ARŞIN DA BURADA”daha çok arşınlamanız gerekecek.

  2. Anonim dedi ki:

    havuz yapmakla, selçuklu olmak ayrıcalık demekle, trilyonları sanayide topraga gömmekle, sekiz eylüllerde yüzlerce milyarlık sanatçılarla eglence yapmakla havai fişek gösterileriyle kısacası gösterişle hiç bir yere getirilemeyen selçuk. vefa ülgür ile layık oldugu konuma hızlı adımlarla getirilmektedir. helal olsun başkan sana oylarımız ananın ak sütü gibi helal olsun. bu gün karşında olupta 10 yıl belediye başkanlıgı yaptıgı halde seni sokaklarda kötüleyen ve muhalefet yapan şahıs baksın görsün belediye başkanlıgı nasıl yapılır öğrensin ondan sonra çıkıpta sana laf söylesin. 10 yıl selçukta görev yapanlar başta akp ilçe başkanı eski hocasından akıl almayı bırakıp bence vefa abisinden bişeyler öğrensin, öğrensinde ondan sonra çıksın siyaset sahnesine yapabilceklerini anlatsın. bu devran öyle ahmeti hastaneye, mehmeti müzeye sokmakla yürümez. iş üretin , aş üretin proje üretin. vefa ya sırtını dönenleri arayacagınıza bütün gün sokaklarda selçuk için ne yaptınız ne yapabilirsiniz onları gösterin. yoksa daha çokkkkkk selçukta koltuk görmek için beklersiniz.

  3. selçuklu. dedi ki:

    selçukta ki akp ziyniyeti maalesef vefa bey den once ki zihniyet ile seçimlere hazirlaniyorlar her sey ortada!!!! çalisanina hizmet edenini taktir ediceksin baska çare yok!!!!