site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk İYİ Parti de devir teslim töreni yapıldı

Selçuk İYİ Parti de devir teslim töreni yapıldı
15.11.2018
A+
A-

İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanlığı’na Nalan Akduman’ın atanması nedeniyle devir teslim töreni gerçekleştirildi. Devir teslim törenine partililerde yoğun ilgi gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanlığı görevine atanan Nalan Akduman, ilçe binasında düzenlenen devir teslim töreniyle görevine başladı.

Yeni Başkan Nalan Akduman devir teslim töreninde yaptığı açıklamada yerel seçimlere atıfta bulunarak, “İYİ Parti’yi Selçuk’ta yerel seçimlerde hesaba katmayanlar, hesaplarının bozulacağının da farkına varsınlar” dedi.

DAHA YENİ BAŞLIYORUZ

Devir teslim töreninde konuşan yeni Başkan Nalan Akduman kuruluş sürecinden başlayarak İYİ Parti’ye katkı veren herkese gösterdikleri fedakarlık, emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Akduman sözlerine şöyle devam etti; “Bizler daha yeni kurulmuş bir partiyiz. Her doğum sancılıdır, sıkıntılıdır. Tüm ambargolara ve tüm yasaklamalara rağmen bir cesurlar hareketi olan İYİ Parti, genel seçimlere katılmış ve halkımızdan kayda değer bir destek görmüştür. Ancak önümüzdeki 2019 yerel seçimleri için çok iyi değerlendirilmesi gereken zorlu bir süreç bulunmaktadır. Ve inanıyorum ki bizler, bu sınavdan alnımızın akıyla çıkacağız

Bir kez daha Kurucu Başkanımıza ve yönetiminde görev yapmış arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Tüm arkadaşlarımın bundan sonra yapacak olduğumuz çalışmalarda desteklerinin bana tam olacağından şüphem yok. İYİ Parti daha yeni başlıyor şeklinde konuştu. Ve biz Selçuk’u yönetmeye talibiz” dedi.

Görür: Üzerimize düşen neyse onu yapmaya hazırız

Görevi Nalan Akduman’a devreden İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı Levent Görür ise şunları söyledi; “Bundan sonra da yeni başkanımıza, yönetim kuruluna ve teşkilatımıza destek vermeye devam edeceğim. Bu vesileyle bana bugüne kadar destek veren tüm partililerimize ve Selçuk halkına şükranlarımı sunuyorum. Birlik ve beraberliğimizi devam ettirmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Bu parti kişilerin partisi değildir, herkesin partisidir. Bu partide koltuk birine bırakılmaz, bayrak devredilir zamanı geldiğinde bayrak el değiştirir. Görevi devralan yeni başkanımız bana ihtiyaç duyduğu her an da yanında olacağım. Bana ne görev düşüyorsa onu yapacağım. Tüm dava arkadaşlarıma çağrımdır. Hep birlikte yeni yönetimizin ve başkanımızın yanında olalım. Daha söyleyecek sözümüz var. Daha gidecek yolumuz var” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.