site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılara Göz Açtırmıyor

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılara Göz Açtırmıyor
25.09.2012
A+
A-

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü yaptığı takip sonucunda 98 Adet kaçak cep telefonu ele geçirdi.

Konuyla ilgili olarak Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğünün 22.09.2012 günü yapmış olduğu istihbarat çalışmaları sonucunda.

Selçuk ilçe merkezinde faaliyet gösteren bir telefon bayisine, kaçak yollardan cep telefonu geleceğinin öğrenilmesi üzerine, Selçuk Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı ile 24.09.2012 günü saat:09.30 da adı geçen işyerinde arama yapıldığı belirlendi.

Yapılan arama sonucunda; 50 adet Nokia 1110 İ, 25 adet Nokia 1200, 10 adet Nokia 1600, 4 adet Dolia, 1 adet Rusosi, 1 adet Day, 1 adet T.Tech, 1 adet Oran 700, 1 adet Infınıty,  1 adet C,1 adet Sci, 1 adet Anycal marka ve 1 adet Bower 656 olmak üzere, toplamda 98 adet cep telefonu yakalandı.

Maddi değeri 20.000TL olan faturasız cep telefonuna el konulurken, yakalanan işyeri sahibi hakkında suçüstü yapıldığı, yasa gereği 5607 SKM. den yasal işlem yapılarak, tahkikatın Selçuk Cumhuriyet Savcılığınca sürdürüldüğü, bu kapsamda ilçe genelinde suç ve suçlulara yönelik çalışmalara devam edildiği belirtildi.

Haber: Mehmet Uyaroğlu

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    Basarili bir opersyon devamini dileriz. ama halk kaçak ve faturasiz mal satin almaz ise sorun kediliginden hal olur herhalde…