site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk için önemli gelişme

Selçuk için önemli gelişme
25.01.2015
A+
A-

izsu-1

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nün, Selçuk Zeytinköy ve Barutçu mahalleleri ile Bayındır’ın 7 mahallesini kapsayan içme suyu iletim ve şebeke hatlarını yenilemesi için temel atma töreni düzenlendi. Törene katılan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Selçuk’un içme suyu şebekesinin yenilenmesinin önemli bir gelişme olduğunu söyledi.

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, kendisinin eski bir İZSU çalışanı olduğunu hatırlatarak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü; Bakıcı, “İZSU İzmir’in her yerine hizmet eden özel bir kurum, bir okuldur. Orada çalışanlar kendilerini geliştirerek önemli noktalara geliyorlar. Bu isimlerden biri olan eski mesai arkadaşım İZSU Genel Müdürü Güven Ağar’a ve ilçemize hizmetlerini sürdüren Sayın Aziz Kocaoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum. Selçuk halkına hizmet noktasında tüm bileşenlerle ortak hareket ediyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet eden katkı sunan herkese teşekkür ederiz”.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise “Yatırımları hep beraber sahiplenmenin önemine vurgu yaparak, işlerin hep beraber takip edilmesi durumunda sağlıklı yürüneceğini kaydetti.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    haydi aziz başkanım yap şu su işini hallette her ay 50 tl su parası vermekten kurtulayım. belkide bölgenin en kötü suyu malesef selçuk halkına veriliyor. lütfen çay dahi demlenmiyor selçukun içme suyu ile.

  2. vatandaş dedi ki:

    Ege bölgesinde en pahalı su izsu’da önce buna çare bakın,halk israf etmeden kullanmaya çalışıyor ama yine pahalı seçim zamanı hep vaat edilir,ta ki gelecek seçim zamanı na kadar bir şey olmaz.