site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Hollanda turizm fuarında tanıtılıyor

Selçuk Hollanda turizm fuarında tanıtılıyor
16.01.2015
A+
A-

IMG-20150114-WA000

Dünyanın önemli turizm fuarları arasında yer alan ve bu yıl 44.’sü düzenlenen 2015 Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. 13 Ocak’ta açılan ve 18 Ocak’ta sona erecek fuara, Türkiye’deki turizmciler yoğun katılım gösterdi. Türkiye’den 42 kurum, bin 300 metrekarelik stant açtı.

Selçuk Ticaret Odası girişimleriyle İzmir Kalkınma Ajansı standı içinde yer ayrılan Selçuk’un tanıtımı ise Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu ve Selçuklu turizmciler ile PATUYAB tarafından yapılıyor.

Selçuk Olarak Amacımız; Turizm Profesyonellerinin Dikkatini Çekmek Ve Tekil Turistlerin Tatil Planlarına Girebilmek

Selçuk’u tanıtım ürünleriyle ve hazırlanan tanıtım filmiyle tanıttıklarını belirten Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu fuarın Avrupa’da sayılı turizm fuarlarından biri olduğuna dikkat çekti. Avrupa pazarının Selçuk turizmi için çok önemli bir pazar olduğunu belirten Yolcu “fuara Hollandalıların ve diğer ülkelerden gelen ziyaretçilerin ilgisi fazla. Turizm profesyonellerinin yanında amacımız tekil turistlerin kişisel tercihlerinde farkındalık yaratmak, Selçuk’u tatil planlarına dâhil etmek. Turizmcilerimizle birlikte ilçe turizmimizi tanıtmak için sektör temsilcilerimizle burada güzel bir çalışma yapıyoruz. İzmir Kalkınma Ajansının sponsorluğunda oluşturulan İzmir standında Selçuk için güzel bir yer ayrıldı. Fuara gelemeyen üyelerimizin de broşür ve imaj ürünlerini getirerek bir anlamda burada olmalarını sağladık” dedi.

“Yurtdışı fuarlarda etkin olursak hem Selçuk hem de İzmir kazanır”

Fuarda İzmir olarak daha organize olduklarını belirten Yolcu, “Selçuk özelinde yaptığımız çalışmaların yanı sıra burada İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bergama Belediyesi, İZKA, İzmir Ticaret Odası, Sun Express gibi firma ve kurumlar da oldukça aktif bir şekilde İzmir’i genel olarak tanıtıyorlar. İzmir Valimiz Mustafa Toprak da turizmimiz için burada bulunuyor. Bunlar İzmir’in özellikle Hollanda ve Belçika gibi Avrupa ülkeleri pazarlarındaki payımızı artırmak için umut verici gelişmeler. Turizmcilerimizin ve sektörle ilgili kurum ve kuruluşların tanıtım konusuna gereken önemi vermeleri ve yurtdışı fuarlarda etkin olmaları Selçuk ve İzmir’e kazandıracaktır” dedi.

18 Ocak’a kadar devam edecek olan fuarda Selçuk’tan Pamucak mevkisinde yer alan otelleri temsilen PATUYAB, Richmond Otel’den Mehmet Uçar, Sürmeli Otel Genel Müdürü Sadun Alp, Aqua Fantasy Müdürü Haluk Alay, Efes Prenses Müdürü Gökhan Angı, Hitit Otel’den Ali Baysal ve Efes Çini’den Ümit Yolcu da bulunuyor.

turizm-fuari (1)

turizm-fuari (2)

turizm-fuari (3)

YORUMLAR
  1. Ömer Çelik dedi ki:

    Sizden bir ricam var lütfen yazarmısınız Selçuk tanıtımında bulunan kişiler kimler, hepsi otelci kendi otellerini tanıtıyorlar Selçuk tanıtmıyorlar

  2. Anonim dedi ki:

    Ticaret odasının adını değiştirmek lazım. Mesela Gezme ve eğlenme derneği. Başka bir halt görmedikte.

  3. Ömer Çelik dedi ki:

    Anonim kesinlikle katılıyorum fuarın ilk günü resim çektir lafta selçuk tanıtımı yapıyorlar 1 saat sonra gezmeye gidiyorlar hepsi otelci zaten selçuk tanıtımı için ne yapmışlar ellerinde bir broşür arkalarında bir efes resmi bile yok..Selçuk içindeki hangi dükkanın İlçenin hangi resmi ve broşürü var dağıtmışlar halka soruyorum…siz asıl haftaya Menderes Belediyesinin Madrid fuarında yapacaklarına bakın tanınmış turizmci tüm ünlü futbol takımlarının sanatçılarının Türkiye temsilcisi Barış Çayla sayesinde Dünyanın en büyük fuarlarından Madrid direkt çıkarma yapıyorlar Claros tanıtımı yapacaklar Clarosu Turizme kazandıracaklar buradan sesleniyorum Başkanımıza elinizin altında ki elmas değerinde ki Barış Çayla ile irtibata geçsin çok iyide tanıyor Başkan.. Efes Meryem ana Şirince nasıl tanıtılır öğretsin Ticaret odasına