site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk Halkından Örnek Davranış

Selçuk Halkından Örnek Davranış
10.01.2015
A+
A-

paketleme (4)

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Selçuk Şubesi tarafından Suriye Türkmenleri için ayni yardım kampanyası başlatıldı. Selçuk halkı kampanyaya yoğun ilgi gösterdi. 2 hafta içerisinde Selçuk’tan bir kamyon yardım malzemesi toplandı.

Selçuk halkının Suriyeli Türkmenlere yardım kampanyasına büyük ilgi gösterdiğini belirten Memiş Esener, bir kamyon dolusu insani yardım malzemesi şuan da teşkilat binamızda hazır vaziyettedir. Mağdur olmuş, yurdundan edilmiş kardeşlerimize yardım etmek için bir kampanya yaptık. Gülmeyi unutan çocukların yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak, sahipsizlik duygusuna kapılmış soydaşımıza Ülkü Ocakları oldukça hiçbir zaman yalnız değilsiniz demek için ilçemizde böyle bir yardım kampanyası başlattık.

Selçuk’ta başlatılan kampanya çerçevesinde; yardım sever vatandaşlarımızın bağışladığı yağ, şeker, kuru bakliyat benzeri gıda malzemeleri, yetişkin veya çocuklar için özellikle kış koşullarına uygun erkek bayan kıyafetleri ve çocuklar için gereksinim duyulan bebek bezi, mama gibi temel ihtiyaç malzemeleri Suriyeli Türkmenlere ulaştırılmak üzere toplandı.

Selçuk halkının yardım kampanyasına büyük bir teveccüh ile yaklaşarak ihtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere bizlere emanet ettikleri malzemelerden ne mutlu ki Selçuk Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı hizmet binamız doldu taştı.

Toplanan yardımların Türkmenlerin bulundukları Hatay, Adana ve Mersin bölgesine görevliler nezaretinde teslim edileceğini ifade eden Memiş Esener, “Selçuk Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı olarak, Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanabilmek için dini ve milli konularda karınca misali ifa ettiğimiz bir görevi başarmanın mutluğunu yaşamaktayız” dedi.

Memiş Esener açıklamalarına şöyle devam etti; Soydaşlarımızın Suriye’de ki iç savaş dolayısıyla yaşadığı sıkıntılara ve dünyanın çeşitli bölgelerinde gördüğü zulümlere dikkat çekerek tarihin her döneminde olduğu gibi bu dönemde de yardımsever Türk halkının onlara yardım elini uzatacağından emin olarak bu kampanyayı başlattık Allah’a şükürler olsun ki bunu başardık, “ Soydaşlarımız Doğu Türkistan’da, Irak’ta, Kırım’da ve Suriye’de korkunç bir zulümle karşı karşıyadır. Bizlerde millet olarak bu büyük dramı yüreğimizde yaşıyor onlar için her zaman elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu kampanya ile yardımsever halkımızın bağışladığı temel ihtiyaç malzemelerini özellikle kışlık kıyafetleri onlara ulaştırarak bir nebzede olsun sıkıntılarını azaltıp yaralarına merhem olmayı amaçlıyoruz. Duyarlı Selçuk halkımıza şimdiden çok teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Suriye Türkmenleri’ne yönelik ayni yardım kampanyası hız kesmeden devam etmektedir. 1 Hafta daha sürecek kampanya kapsamında yardım yapmak isteyenler; detaylı bilgi için 05067494580 numaralı telefonu arayabilirler. Desteklerini ve dualarını bir an bizden esirgemeyen Türk Milleti’ne ve bu yüce milletin geleceğinin teminatı olan Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in hepsi birbirinden değerli mensuplarına çok teşekkür ediyorum.

KAMPANYAYA DAHİL İHTİYAÇLAR

Kampanyaya destek olmak isteyenlerin gıda yardımı olarak: pirinç, sıvı yağ, toz şeker, bulgur, kuru fasulye, nohut, makarna, mercimek ve benzeri ürünlerle; tekstil ürünü olarak battaniye, çadır, mont, palto, kaban, pantolon, gömlek, pijama; diğer ihtiyaçlar: çocuk bezi, oyuncak, kırtasiye malzemeleri, çocuk maması ile katkı sunabileceği belirtildi. Katılımcılardan giysi yardımlarının kadın, erkek ve çocuk ayrı tasnif edilmek suretiyle yapılması istendi.

paketleme (8)

paketleme (11)

YORUMLAR
  1. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    Lafa gelince mangalda kömür bırakmayan Belediye CHP Neredesiniz helal olsun MHP ocak başkanı ve yönetimine örnek davranışından ders alın ders

  2. KEREM dedi ki:

    Sizlerle gurur duyuyoruz, BÖYLE ÖRNEK BİR DAVRANIŞI GÖSTERDİĞİNİZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN.
    tebrik ederim emeği geçen herkesi