site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Gençlik Spor Siftah Yaptı

Selçuk Gençlik Spor Siftah Yaptı
19.02.2013
A+
A-

SelcukgencliksporSelçuk Gençlik spor, Gökçen spor  ile deplasmanda yaptığı maçı 3-2 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Ancak Gökçen spor’un, 1. Lig takımlarına örnek olacak şekilde yenilmesine rağmen Selçuk Gençlik Spor’u yemeğe davet etmesi maçtan daha çok konuşuldu.

Geçen haftalardaki  puan kayıplarına rağmen moralini bozmayan Selçuk Gençlik Spor, Yusuf Can, Selçuk ve Şehmuz’un golleriyle  3-2’lik bir sonuçla ilk galibiyetini Gökçen Spor karşısında aldı. İki takımın 90 dakika boyunca futbolu bırakmaması seyircilere adeta süper lig maçı havası yarattı. Dostluk havasında geçen maçta ev sahibi takımın Selçuk Gençlik spor’u yemeğe davet etmesi sporun birleştirici yönünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Her iki takımın teknik direktörleri maç sonunda sarılarak dostluk mesajları verdi. Selçuk Gençlik spor teknik direktörü Sönmez Akbaş, spordaki güzelliklerin geçmişte yapılan yatırımların eseri olduğunu vurgulayarak , “ Biz hocalar uzun süre sporda dostluğa yatırım yaptık. Öncelikle takımımız yenilse bile rakibi tebrik etmeyi öğrettik. Yenilginin son olmadığını bunun bir spor olduğunu vurguladık. İllaki kazanacaksınız diye baskı yapmadık. Böylelikle futbolcular üzerinde baskı kalktı ve gerginlik yok oldu. Bu durum sahaya yansıdı. Sahada sakin ve dostça top oynanınca haliyle tribünlerde bu durumdan etkilendi. Sonuç olarak takımlar ve taraftarlar arasında gerginlik ortadan kalktı. Çok değil 4-5 yıl öncesine kadar deplasmana giden takımlar her türlü küfrü yiyordu. Zar zor kiraladığımız otobüslerimize taşlar atılıyordu. Şimdi her takım nereye giderse gitsin evindeymiş gibi hissediyor kendini” dedi.

Ev sahibi takımın teknik patronu Mustafa Sayar ise “ Öncelikle amacımız iyi ev sahibi olabilmekti. Bunu başardığımıza inanıyorum. İki takımında oynadığı futbol gerçekten mükemmeldi. Kaybetsek bile dostluğun kazanmış olmasına sevindim” diye açıklamalarda bulundu.

HABER: MEHMET UYAROĞLU

SAMSUNG

SAMSUNG

SAMSUNG

YORUMLAR
  1. ccc dedi ki:

    tebrıkler sonmez hoca..imkansızlıklara ragmen selçugun cocuklarına spor yaptırıyorsun..vefa utansın ne diyelım….

    1. FIRAT dedi ki:

      Bu yönden haklısınız bak onlar için varsa yoksa selçuk belediye spor takımı gerisi mi. ne siz sorun ne ben söyleyim

  2. - dedi ki:

    ne beledıye ne efes ? bırazda bu cocukları gorun

  3. ersin değişmez dedi ki:

    Gecen hafta gençliksporun 5-0 kaybettiği kiraz maçını izledim. Maçtan sonra sönmez hocanın mağlup olmasına rağmen oyuncularına kirazı tebrik ettirmesi çok hoşuma gitti. Efes spor olarak biz belediye maçında belediye spor sorumluları yüzünden gerilen oyun yüzünden 2 oyuncumuzu kaybettik ve ligden düştük. Amatör ruhla 15 yıldır bu işi götüren sönmez hocayı kutlarım. Bu futbol işinin ne kadar zor olduğunu içinde olanlar bilir..

  4. erol vardar dedi ki:

    sönmez hocam siftah için tebrikler.devamı gelir inşallah.