Selçuk Haber

Selçuk Gazi Mustafa Kemal Ortaokulundan Büyük Başarı

gazi-mustafa-kemal-selcuk (1)

Selçuk Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Başarılarına birini daha ekledi. 17 Mayıs Cuma günü İzmir de düzenlenen bilgi yarışmasının yarı finalini de geçerek finalist oldu.

İzmir il Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeni Asır TV’nin ortaklaşa yaptığı ilçeler yarışıyor programı çerçevesinde Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu ilçe birincisi olarak gittiği İzmir’den 5 Nisan günü Balçova ilçe birincisi Ertuğrul Gazi Orta Okulu ve Seferihisar Soner Değerli Orta Okulu İle yaptığı bilgi yarışmasından galip ayrılarak yarı finalist olmuştu.

17 Mayıs tarihinde de Karşıyaka Piri Reis Orta Okulu, Foça Reha Nejla Midilli Orta Okulu, Menemen 9 Eylül Orta Okulu ve Gazi Mustafa Kemal Orta Okulu Yarıştılar. Yarışma sonucunda Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu finale kalan okul oldu. Yarışma sonunda Okul Müdürü İlyas KIROĞLU “ Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu başarılarına bilgi yarışmasını da ekleyerek başarılarını devam ettiriyor. Bu Başarıda emeği olan önce yarışmacı olan 3 öğrencime, öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerin anne babalarına, Okul Aile Birliğine, tüm öğrencilerime, tüm velilere, kısacası emeği olan herkese çok teşekkür ederim. Haftaya 24 Mayısta yapacağımız final yarışından da il birincisi olarak dönmeyi umuyor ve diliyorum. Bu konuda öğrencilerime güveniyorum” dedi.

Exit mobile version