site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Gazi Mustafa Kemal Ortaokulundan Büyük Başarı

Selçuk Gazi Mustafa Kemal Ortaokulundan Büyük Başarı
19.05.2013
A+
A-

gazi-mustafa-kemal-selcuk (1)

Selçuk Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Başarılarına birini daha ekledi. 17 Mayıs Cuma günü İzmir de düzenlenen bilgi yarışmasının yarı finalini de geçerek finalist oldu.

İzmir il Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeni Asır TV’nin ortaklaşa yaptığı ilçeler yarışıyor programı çerçevesinde Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu ilçe birincisi olarak gittiği İzmir’den 5 Nisan günü Balçova ilçe birincisi Ertuğrul Gazi Orta Okulu ve Seferihisar Soner Değerli Orta Okulu İle yaptığı bilgi yarışmasından galip ayrılarak yarı finalist olmuştu.

17 Mayıs tarihinde de Karşıyaka Piri Reis Orta Okulu, Foça Reha Nejla Midilli Orta Okulu, Menemen 9 Eylül Orta Okulu ve Gazi Mustafa Kemal Orta Okulu Yarıştılar. Yarışma sonucunda Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu finale kalan okul oldu. Yarışma sonunda Okul Müdürü İlyas KIROĞLU “ Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu başarılarına bilgi yarışmasını da ekleyerek başarılarını devam ettiriyor. Bu Başarıda emeği olan önce yarışmacı olan 3 öğrencime, öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerin anne babalarına, Okul Aile Birliğine, tüm öğrencilerime, tüm velilere, kısacası emeği olan herkese çok teşekkür ederim. Haftaya 24 Mayısta yapacağımız final yarışından da il birincisi olarak dönmeyi umuyor ve diliyorum. Bu konuda öğrencilerime güveniyorum” dedi.

gazi-mustafa-kemal-selcuk (2)

gazi-mustafa-kemal-selcuk (3)

gazi-mustafa-kemal-selcuk (4)

gazi-mustafa-kemal-selcuk (5)

gazi-mustafa-kemal-selcuk (6)

YORUMLAR
  1. Tarafsız dedi ki:

    Emeği geçen herkese tebrikler. Selçuk ismini umarım böyle başarılarla duyurur.

  2. Anonim. dedi ki:

    Arkadaşlar bizler başarıdan bahsediyoruz,evet tabiki çocuklarımızın emeğine saygı duymamak,öğünmemek elde değil.Şu acı gerçeği de lütfen görelim,ilçe elemelerinde Gazi o.o.lu,Gökçe alan o.o lu,Fatma Günay o.o. lu elemesinde matematik sorularında üç okulda üç soruyu aynı anda yanıtlayamıyor,yanlış yanıtlar veriyor,asıl sorunda bu,Matematiksiz,Fen bilgisiz, biliyorsunuz olmuyor.

  3. Hasan DURUCAN dedi ki:

    Böyle bir eğitim sisteminden daha ne bekliyorsunuz ! 10 yıllık iktidar yönetiminde değişen milli eğitim bakan sayısını bilen var mı ! Gelen iktidarların en önemli ilk görevi milli bir savunma ve milli bir eğitim değil midir ? Kaldı ki bu iki şey devlet politikası olup iktidarların deneme tahtası olamaz ! Oysa gelinen noktaya bakın !