site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuklu Esnaflar Sisam(Samos) Adasına Gidiyor

Selçuklu Esnaflar Sisam(Samos) Adasına Gidiyor
20.09.2012
A+
A-

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerini 13-14 Ekim 2012 tarihlerinde Sisam (Samos) Adasına götürüyor.

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın üyelerine özel organize ettiği etkinliğe dışarıdan katılım mümkün olamayacak. Sisam Adası ziyaretine katılan esnafın Selçuk ilçe merkezinden Kuşadası limana transferi ve dönüşte geri getirilmeleri Esnaf Odası tarafından ücretsiz olarak sağlanacak. A-6019 nolu Tursab belgeli Ormet Turizm güvencesi 75 € karşılığında organize edilecek tur kapsamında turizm konusunda önemli deneyimleri olan komşu ülkenin turistlik adasında bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek. Sisam’lı Esnaf ve Sanatkarlar ile tanışma kaynaşma ve fikir alışverişinde bulunma amaçlanan etkinliklerde verilecek serbest zamanda ise Sisam esnafının turizme yaklaşımı ve Selçuk ilçe esnafı ile olumlu-olumsuz farkları gözlemlenecek. Kuşadası çıkışlı 1 gece 2 gün sürecek olan Sisam Adası Ziyareti (Samos) süresince küçük bir gurup ile adayı keşfedip güzel bir gezide gerçekleştirmeyi planlayan Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası benzer ziyaretler düzenlemeye ilerleyen dönemlerde de devam edecek.

Başvuru ve iletişim için:
Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası
Tel: +90 232 892 38 04
Tel: +90 232 892 04 47
Web site: http://www.seso.org.tr/

YORUMLAR
  1. adnan dedi ki:

    Bizde esnafız 28 yıldır aidat ödüyoruz haberimiz yok. Her esnafa bir davetiye gönderildimi. torpillilermi katılıyor. Giden esnafımıza sağlıklı mutlu tatiller dilerim.

  2. vv dedi ki:

    aidat değil o Adnan , haraç

  3. selçuk.s dedi ki:

    selçukta elit kesim var onların hakkı var biz küçük esnaf anca para öderiz

  4. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    Bende gelcem. BANENE BANENE BANENE….!!!!!!! ):

  5. Esnaf Odası dedi ki:

    Arkadaşlar duyuruyu okumadığınız belli, aslında abuk subuk yorum yapanların niyeti de belli ama biz samimiyetle soranlara cevap verelim. Bütün esnafımıza açık bir etkinlik olup duyurusu da bu şekilde yapılmıştır. Yeter ki gelin seve seve götürürüz. Dostça, kardeşçe, arkadaşça ve insanca konuşanlara selam ve saygılar.

  6. adnan dedi ki:

    Ne abuk subuk konuşuyoruz.Her esnafa davetiye verdinizmi diyoruz. Bu hidet ve siddet ne

  7. fiko dedi ki:

    ALLAH ALLAH ne oluyor bu esnaf odasına ya hangi dağda kurt öldü geziler lokmalar kesin hayri bşkn gene aday olacak