site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk En Çok Kaldırım İhlali ve İşgali Olan İlçe

Selçuk En Çok Kaldırım İhlali ve İşgali Olan İlçe
18.03.2013
A+
A-

selcuk-kaldirimlar (1)

Selçuk turistik bir ilçe, bu nedenle alt yapı, dış görünüm, temizlik ve rahatlık açısından çok dikkat edilmesi gerekli bir ilçe. Çünkü yılda binlerce turist Selçuk’u gezerek ve içinden geçerek görüyor. Resim çekip ülkesine götürüyor ve gösteriyor.

Selçuk’un alt yapısı diğer ilçelere göre daha sağlıklı ve güzel. Selçuk içinden geçen E-5 karayolu giriş ve çıkışları çok güzel oldu diyen mahalle muhtarları; Şu anda tek kusur fazla kaldırım işgali ve ihlalidir. Belediye öncelikle kendisi kurallar uymuyor. Tansaş mağazasının hizmet verdiği, muhtarlıkların ve onlarca esnafın bulunduğu iş merkezi ilçenin en hareketli kavşağındadır. Bu kavşağın tam köşesinde Tansaş mağazası girişinde belediye ekmek büfesi ve telefon kulübesi vardır. Ekmek büfesinden alışveriş başladığı anda zaten bir kişinin geçebileceği büfenin önü tıkanıyor. Yayalar ise Taşıtların yoluna inmek zorunda kalıyor. Bu konuyu defalarca Belediyeye, toplantılarda Kaymakamlığa, emniyete ilettik ama alındıran olmadı” diyorlar.

DHA-VEYSEL EROL-SELÇUK

KALDIRIM ISGALI DHA VEYSEL EROL

BELEDIYENIN BUFESI VE  KALDIRIMDAM ZOR GEÇILIYOR DHA VEYSEL EROL

YORUMLAR
  1. selçuk gençlik dedi ki:

    koçum benim FENERBAHÇE FORMASI GİYMİŞ

  2. anonim dedi ki:

    VEYSEL HOCA YİNE İŞKEMBEDEN ATMA HABER YAPMIŞ. BU HABERİ YAPARKEN NE YAPMIŞ GİDİP DİĞER İLÇELERDEKİ İŞGALİYELERİ Mİ ÖLÇMÜŞ DE “SELÇUK EN ÇOK KALDIRIM İHLALİ VE İŞGALİ OLAN İLÇE” BAŞLIĞINI ATMIŞ? ÇAMUR AT İZİ KALSIN. HERKESİN LAFI BELEDİYEYE.

  3. Anonim dedi ki:

    Bu maalesefki ilçedeki en büyük sorunlardan biri. Sadece tansaş önünde değil, çarşıdaki bir çok dükkanın önünden yan yana bile geçemiyorsunuz. Mesela Vestel bayisinin önüne diziyorlar koca kanapeleri,motorları, geç geçebilirsen. Eğer ki sorun işgaliye ücreti alınması ise, bir zahmet alınmasın o ücret, vatandaş rahat rahat yürüsün kaldırımlarında.

  4. selçuklu dedi ki:

    evet yaaaa yıllardır kimse duymuyor sesimizi çocuklarımız ezilecekhesabını kim verecek

  5. Efes'li dedi ki:

    binlerce turist sadece ilçeden geçip fotoğraf çekip ülkesinde arkadaşlarına gösteriyor…!

    1. selçuksever dedi ki:

      bravo arkadaşım çok iyi söyledin..

  6. Anonim dedi ki:

    YALNIZ BEEDİYENİN EKMEK BÜFESİMİ GÖZE BATAN TRETUVARLARDAN GİDEN MOTORLARA NE DEMELİ

  7. Anonim dedi ki:

    tamam orada bir hata olabilir, gerek yerel yönetimin, gerek trafiğin gerekse vb. peki bizler vatandaş olarak gerektiğince kurallara uyuyormuyuz. çarşşı içerisindeki esnafımız her zaman bagırır ama baktıgımızzaman standlar, masalar, sandalyeler, esnafın küçük fiskos masaları her zaman kaldırımları kapatıyor. çıkalım mahallelere dagdan odun getiriyoruz kapının önüne döküyoruzbir ay elleyen olmuyor, kaldırımlara traktörlerimizi koyuyoruz kaldırımı komple kapatıyoruz. ziraat aletleri sokakları zaptetmiş durumda mahallelerde. şimdi ben buradan o muhtarlara sormak isterim. sizler neden çıkıpta muhtarı oldugunuz mahallelere çıkıpta seçmenlerinizi bu konuda uyarmıyorsunuz. bütüngün tansaşın üzerinde tavla oynamaktan vakit mi bulamıyorsunuz, yoksa o yemekten o yemege gitmekten fırsatınızmı olmuyor. sevgili muhtarlar hadi bu konuyada bi el atında aydınlanalım hepimiz

  8. 35efes35 dedi ki:

    Bu motorları turistler mi kullanıyor kaldırımlarda hemen hemen her evde bir motosiklet var kimse kurallara uymuyor sonra eleştiriyor,çamur atılıyor.Görev yapanlara,haber yapanlara görev yaptırılmıyor eee nasıl olacak böyle saça böyle tarak herkes hak ettiği kadar yaşıyor…

  9. Onur Meler dedi ki:

    Haberi okuyan herkes kendini bir dusunse, ve o kaldirimlari bisiklet vb araclarla doldurmasalar her sey yoluna girer. Ayrica hemen o bufeyi gectikten sonraki onlarca metre uzunlugundaki kaldirimda ve carsi merkezine giden diger yol uzerindeki kaldirimlarda veya aslanli havuza giden cadde uzerindeki ve buna benzer bir cok ornegi olan kaldirimlarda rahat rahat yuruyen insanlardan neden bahsedilmemiste ”Selçuk En Çok Kaldırım İhlali ve İşgali Olan İlçe” gibi sacma bir laf edilmis anlamadim. Torbali,Tire,Odemis merkezine bir gidip bakin isterseniz, hele hele o cok begendiginiz Kusadasi’nda deniz kenarinin disinda 2 insanin yan yana durabilecegi kadar bile kaldirim yok cadde uzerlerinde.

    1. delete35 dedi ki:

      Onur Bey haklı olduğunuz noktalar var ancak diğer ilçeler bizi ilgilendirmiyor. Önce yaşadığımız yerin güzel olmasını sağlamamız gerek. Bu noktada da iş halkın seçtiklerine düşüyor.

  10. Anonim dedi ki:

    İnsanların motoru da olur arabası da bir belediyenin görevi değişen koşullara ayak uydurmak , çözümler üretmektir.
    İlçe de uzun yıllardır yeni tek bir otopark üretilmezken araç sayısı hızla arttı.yaya sayısı azaldı. Başkanımız çözüm üretti “evden yürüyerek gelin ”
    Yine yayaların üstünde yürümediği , yürümek istese de .ya ortasına dikilen tabela ya da ağaç nedeniyle yürüyemediği kaldırımlar ne işe yarar anlamış değilim
    .Amaaan neyse ne Ankara da Tayyip Erdoğan Selçuk’ta Vefa Ülgür .” ÇOK YA ŞA PADİŞAHIM”siz ne derseniz o

  11. delete35 dedi ki:

    Başkan bey artık biraz da Selçuk’la ilgilenseniz nasıl olur? Yıllardır kaldırımları yenilemekten başka ne yaptınız çok merak ediyorum. Benim memleketim antalya’nın Kaş ilçesi. Her sene gidiyorum ve her gidişim de biraz daha geliştiğini görüyorum. Ama bu Selçuk senelerdir yerinde sayıyor. Üç beş mekanı yenilemekle gelişme olmuyor. Hiçbir sosyal aktivite yok. Gençler haftasonları Ada’ya gitmek zorunda mı? Bir alışveriş merkezi bari olsa orara vakit geçirilebilir ve insanlar ihtiyaçlarını giderirler. Biraz da Selçuk gelişsin artık.

  12. turıst ömer. dedi ki:

    arkadaslar tartısmanız cok sacma.adam işgalden bahsedıyor.sız onu tartısıyosunuz.ne zamandan beri işgaller hakklı oldu.beledıyecılıgı bu kuuk ilçeyle kıyaslamayın.çıkın izmir ,istanbul yoluna bır tane gelısmemıs ılçe bulamazsınız.bıde tartıstıgınız koye selçuğa bakın.daer kafalılar.artık turkıye buyuyor.selçuk kuculuyor.sayenızde….

  13. mehdi atasever dedi ki:

    Selçuğa yeni taşındım ve izlenimlerim Selçuğa dışarıdan gelen insanlar araçlarını park edecek yer bulamıyor restoranların şiş köfte kokusundan nefes alınmıyor kışın hava kirliliği yazın sinek büyük sorunlar .. çok sorunu var bu ilçenin eleştriler başarıları getirir ama sanırım bu ilçedeki zihniyet eleştri kabul etmiyor bu yanlış

  14. KEMAL ARKUN dedi ki:

    SELÇUKTA DIŞARI ÇIKACAK BİR YERMİ VAR. ZATEN 3-5 TANE GENÇ NUFUS VAR %70 EMEKLİ,HANGİ İNSANLAR HANGİ KALDIRIMLAR.ARKADAŞLAR UYANIN KALDIRIMLAR BOŞŞ BÖYLE GİDERSE BANKACILAR O KALDIRIMLARI EMEKLİ MAAŞI DAĞITMAK KULLANACAK.

  15. Anonim dedi ki:

    Mehdi Bey,gözlemleriniz son derece doğru. Maalesefki burada insanlar takım tutar gibi parti tutuyor ve o partililer de partilerinden elde ettikleri çıkarlar yok olmasın diye Selçuk yerinde sayıyor. Belediye kesinlikle eleştiri kabul etmiyor, yapılan her tenkiti art niyetli zannediyor. Ama diyorum ya, insanlar, küçük olsun bizim olsun anlayışıyla düşündüğü için, ben şu partiye oy vermem, o yüzden oyum o partiye gideceğine Atatürk’ün partisine gitsin diye düşündüğü için de bu zihniyet seçilmeye devam ediyor. Halbuki Atamız bugün hayatta olsa, “siz yarım asırdır tek başına iktidar olabilecek kadroları nasıl olur da bir kez dahi iş başına getiremediniz diye ne yazık ki en çok CHP’yi yönetenlere kızardı. Yeterki objektif olunsun,birazcık özeleştiri yapılmak istensin.

  16. AYDIN dedi ki:

    Haydi kaldırım işgalçilerine karşı hep birlikte mücadele edelim.Kaldırımlara park eden,oradan yola inmeden motar ve bisiklet sürenleri, kaldırımlara park eden araçları emniyet yetkililerine bildirelim.Esnafımızı dükkan önlerini işgal etmemelri konusunda uyaralım. gerekirse o esnaftan alışveriş yapmayalım. Haydi sivil insiyatif iş başına

    1. delete35 dedi ki:

      O kadar bilinçli bir toplum değiliz maalesef.

  17. vatandaş82 dedi ki:

    boşuna çenenizi yormayım yılanın başı azilmesi gerek ben yıllardır çarşıda esnafım belediye işgal parası alcam diye kaldırmaz varsa yalan yanlış söyledigi mi düşünen buyursun cevap versin

  18. RÜZGAR dedi ki:

    KALDIRIM İŞGALLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLANLAR EMİNİM Kİ EN ÇOK İŞGALİ KENDİLERİ YAPIYORLARDIR. İSTASYON MEYDANINDAKİ ATATÜRK HEYKELİNİN ETRAFI ONLARCA MOTORSİKLET İLE SÜREKLİ İŞGAL ALTINDA. KAHVEHANELERİN KALDIRIMLARI YAYILA YAYILA OTURAN BIYIKLI KESİM İLE İŞGAL EDİLMİŞ DURUMDA. BELEDİYENİN HER İŞGALİN VE İŞGALCİNİN ARKASINA NÖBETÇİ DİKECEK HALİ YOK. SELÇUK KÖY OLDU DİYE YAKINANLAR, GELİŞMEDEN MEDENİYETTEN BAHSEDENLER NEDEN ACABA BİRAZ DA KENDİLERİNİ ELEŞTİRMEZLER. OTURDUĞU BANKIN ÖNÜNE ÇEKİRDEK KABUĞU İLE KÜÇÜK TEPECİKLER YAPANLAR SELÇUK’UN KÖY OLDUĞUNDAN BAHSEDEMEZLER. HERŞEYDEN ÖNCE AĞZINDAN ÇIKANLARI YERE ATAN, YOLLARA FÜTURSUZCA TÜKÜRÜP SÜMÜK ATANLAR VAR OLDUKÇA VE BUNLAR DİĞER İNSANLAR TARAFINDAN UYARILIP TEPKİ GÖSTERİLMEDİKÇE SELÇUK BELEDİYESİNİN HİZMETLERİNDEN ŞİKAYET ETMEYE HAKKIMIZ YOK.

  19. MARTI dedi ki:

    Selçuk’un küçüldüğünü söyleyen arkadaşlar,bence siz AKP’ye oy verdikçe sizlerin beyni küçülüyor.Bu yüzdenSelçuk’ta olan güzel şeyleri de görmek istemiyorsunuz.delete 35 arkadaşım taraflı konuştuğunuz çok açık.Şuanda Selçuk’ta yapılan etkinliklerden bi habersiniz galiba.İlçemizde belediyenin yaptığı açık hava sinemasından,kışlık sinemaya,profesyonel tiyatrolara,müzik korosuna kadar bir çok etkinlik yapılmakta.Ayrıca gençler için de fotoğraf atölyeleri,pamucak gençlik kampı,YGS ye öğrenci taşıma ,yaratıcı drama kursları,genç bank projeleri gibi bir çok etkinlik ve hizmet yapılmakta.Yorum yaparken bunları da göz önüne almanızı tavsiye ediyorum.

  20. Celal B. dedi ki:

    BU SORUN HERKESİ RAHATSIZ ETTİĞİ İÇİN BU KADAR TEPKİ ALIYOR. 3 DÖNEMDİR BELEDİYEYİ YÖNETİPTE BU KADAR ÖNEMLİ SORUNU GÖRMEMEK VE ÇALIŞMA YAPMAMAK İÇİN BECERİKSİZ, BİLGİSİZ, VURDUMDUYMAZ, ÇIKARCI …. OLMAK GEREKİR SANIRIM. EVET MEHDİ BEY DIŞARDAN GELENLER ÇOK İYİ GÖRÜYORLAR AMA İÇERDEKİLER MAALESEF KÖR EDİLDİ.
    BENİM TEPKİM, BÖYLE ÖNEMLİ SORUNLARIN NEDEN BUGÜNE KADAR ELE ALINMADIĞIDIR: SELÇUK CHP DEKİLERDE NE ZAMAN ELEŞTİRİYE AÇIK OLMAYI ÖĞRENİRLERSEKİ ZOR DİYORUM. O ZAMAN BELKİ HAREKETLENME OLUR DİYORUM . AMA ZOR. MARTICIM ONLAR FANTEZİ ŞEYLER, BİZ GERÇEK OLAN SORUNLARDAN BAHSEDİYORUZ: ACUNUN MİLLETİ SAATLERCE EKRANA BAĞLAYIP UYUTMASI VARYA, ONUN GİBİ BİŞEY SENİN DEDİĞİN, HADİ UÇ ŞİMDİ.

  21. RÜZGAR dedi ki:

    SAYIN MEHDİ …. SELÇUK’A YENİ GELMİŞ BİRİSİ OLARAK SORUNLARI PEK ÇABUK KAVRAMIŞSINIZ AMA ÖNCESİ HAKKINDA HİÇ BİLGİ SAHİBİ OLMAMIŞSINIZ. SELÇUK’UN 15 SENE ÖNCEKİ SİNEKLERİNİ GÖRSEYDİNİZ EMİN OLUN DEHŞETE KAPILIRDINIZ. VEFA ÜLGÜR’ÜN BU MEMLEKETE YAPTIĞI EN İYİ HİZMETLERİN BAŞINDA SİVRİSİNEK MÜCADELESİNDEKİ BAŞARISI GELİR…. KIŞIN HAVA KİRLİLİĞİNDEN ÇOK RAHATSIZ OLUYORSANIZ ONU DA BİR ZAHMET KAYMAKAMLIĞA SÖYLEYİVERİN. ÇÜNKÜ SELÇUĞUMUZUN MİZ GİBİ HAVASI AKP’NİN HALKA BEDAVA DAĞITTIĞI KALORİSİ DÜŞÜK KÖTÜ KÖMÜRDEN DOLAYI BOZULMUŞTUR. ÖN YARGILARINIZDAN KURTULURSANIZ DAHA TUTARLI OLABİLİRSİNİZ.